Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
DJ og Saxofonist
100% match

DJ og Saxofonist

Fantastisk show med en DJ og en live saxofonist!
Denne optræden kombinerer det bedste fra begge verdener, en fantastisk præstation fra en live saxofonist sammen med en DJ der tilpasser sig mu...
Mere information

4,8 (9 Anmeldelser)
13500 kr - 22000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

DJ's & Saxofonist

Vil du booke en DJ & Saxofonist til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag? Det er den ideelle mulighed for at tilføje ekstra farve til din begivenhed. Evenses arbejder udelukkende med professionelle erfarne DJ'er og musikere. DJ's og saxofonister er den ultimative kombination for en spektakulær aften. Vores DJ's og saxofonister er professionelt uddannede og personligt valgt. Vores DJ's og saxofonister kan også udføre forskellige genrer til dig. Vores DJ's kan lide at tilpasse sig. Dine ønsker er afgørende! Vinyl eller moderne, alt er muligt med vores DJ's.

Alle vores kunstnere har eget udstyr så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis en musiker spiller med DJ'en, kobler musikeren sit udstyr på DJ'ens udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med en DJ. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det.

Hvorfor skal du booke en DJ med saxofonist til din fest?

Hvis du skal arrangere en fest eller et arrangement, og du stadig er på udkig efter noget unikt, kan en DJ med en saxofonist være den perfekte løsning. En DJ er allerede et fremragende valg på grund af deres fleksibilitet til at udføre enhver form for musik. Når du tilføjer en saxofonist til blandingen, bliver det en mindeværdig helhed, der kan sprænge et publikum væk. Det var måske ikke det første, du tænkte på, da du begyndte at organisere din begivenhed, men det er bestemt en mulighed, der er værd at overveje.

En mindeværdig live forestilling

Vi kan forestille os, at de fleste af dine gæster har været på en fest eller et arrangement, hvor en DJ spillede, men hvad med et live DJ-sæt med en professionel saxofonist, der hopper ind? Det er der nok ikke mange der har oplevet. Alene af den grund sørger det, at booke en DJ med en saxofonist, at du giver folk noget, som de vil huske for evigt.

Det er et show

Det er dog ikke den eneste grund til, at dine gæster vil huske din fest eller begivenhed i lang tid. En DJ alene forsyner din fest med et synligt element, så forestil dig, hvordan det ser ud, når DJ og saxofonisten optræder sammen. En duo er vidunderlig underholdning for folket på festen, især når der bruges sax klassikere som Baker Street af Gerry Rafferty eller Brown Sugar fra The Rolling Stones.

En unik aften

Du er måske ikke klar over det ved første øjekast, men en DJ og saxofonist duo kan håndtere mange musikstilarter og typer af begivenheder. Fra House og EDM til afslappet jazz og klassisk rock & roll kan du give det et originalt twist med en DJ og saxofonist. Derudover er de fleste DJ'er og saxofonistduoer generelt åbne for anmodninger. Du kan diskutere dette med kunstnerne på forhånd, og ofte har gæsterne lov til at give deres anmodninger direkte til kunstnerne ved arrangementet.

En ideel måde at bringe og styrke en atmosfære på

Hvis du aldrig har booket en DJ og saxofonist, er det nyttigt at vide, at saxofonisten ikke spiller hele tiden. Det er ofte tilfældet, at DJ'en leverer et live sæt, og at saxofonisten spiller med i bestemte øjeblikke under sættet. Dette sikrer forskellige høj-energimomenter på din fest og giver en dejlig forandring. For eksempel kan en DJ & Sax-duo få DJ'en til at introducere meget berømte sange på forskellige tidspunkter, og saxofonisten kommer ind for at sætte sangen i live. At have saxofonisten til at komme ind i bestemte øjeblikke i hele DJ'ens set er nødvendig, så saxofonisten ikke udøver for meget energi på at spille hele natten. Ved at gøre dette vil saxofonisten levere en fantastisk energisk forestilling hver gang.

Hvad kan Evenses gøre for dig?

Det behøver virkelig ikke være kompliceret at booke en DJ og saxofonist til en fest eller begivenhed. Det er dog en god idé at skabe en ide om den fest, du skal arrangere, og hvilken slags musik du har i tankerne for det. Hos Evenses arbejder vi sammen med forskellige acts, der kan inkorporere en DJ og instrumentalist på forskellige måder. Ved at gøre dette kan vi tilbyde handlinger til lejligheder som bryllupper, temafester, festivaler og forretningsfester.

Hos Evenses kan vi sætte dig i kontakt med en energisk kombination af DJ og saxofonister. Hvis du leder efter et endnu mere sprudlende alternativ, kan du også gå til en duo, der specialiserer sig i Ibiza-musik for at få en festopsætning med et unikt præg. Kort sagt, vores udvalg af DJ'er og saxofonister er meget varieret, så kig på vores websted for at udforske sortimentet yderligere.

Vi anbefaler, at du bestiller en DJ med en saxofonist med en erfaren festplanlægger. Evenses er sådan en planlægger. Vi har været aktive i verden af ​​live-handlinger og festplanlægning i årevis og har booket utallige handlinger gennem årene. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du gå til forskning, mens du også kan kontakte vores bookere og underholdningsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om at bestille en DJ med en saxofonist.

Book en DJ & Saxofonist til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige DJ & Saxofonist? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ, og musiker, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores DJ & Saxofonist her.

Hvor længe bør saxofonisten spille sammen med DJen?

Vi foreslår at saxofonisten spiller sammen med DJen i to timer. Hvis saxofonisten kun spiller med i én time, bliver det næsten for kort, og dine gæster kommer vil ønske, at det havde varet lidt længere. Tre timer er dog også den øvre grænse, før at det bliver for lang tid, da et hvilket som helst instrument bliver for meget i længden. Derfor er 2 timer den gyldne midtervej, hvor I får rig tid til at nyde saxofonisten, men stadig stopper mens legen er god.

Hvilke andre instrumenter går godt med en dj?

En DJ med en violinist, og en DJ med sanger er også en meget populær løsning. En DJ med en saxofonist er dog en mere populær løsning, da saxofonisten ofte har nemmere ved at tilpasse sig til de forskellige genrer. Hvis du har nogen bestemte ønsker skal du være velkommen til at kontakte os.

Er det muligt at få DJen og Saxofonisten til at lave en playliste ud fra mit tema?

Ja selvfølgeligt. Jo bedre det passer til din fest, jo sjovere er det for dem at spille, så hvis noget vil de gerne have dine ønsker, så de har noget at strukturere deres optræden ud fra.Hvilke genre spiller saxofonisten?

Saxofonisten kan spille i en række forskellige genrer. Dine ønsker bliver formidlet på forhånd, og saxofonisten kan drøfte med DJ'en, hvad der skal spilles. Vi har faste kombinationer af DJ's og saxofonister, som spiller meget sammen og derfor er godt indstillet med hinanden til at indpasse til din fest eller lejlighed.

Hvordan er saxofonistens lydteknik tilrettelagt?

Saxofonisten kan bruge DJ'ens lydudstyr til at forstærke sit instrument. Derfor behøver saxofonisten ikke at tage hensyn til dette. Hvis du kun booker en saxofonist, kan han medbringe forstærkning for at sikre, at hele festen kan nyde den musikalske fortolkning.

Hvor længe spiller musikeren med?

Musikerne spiller sammen med DJ'en i op til 3 timer. I disse 3 timer spiller musikeren forskellige sæt og skaber et sjovt liveshow til festen sammen med DJ'en.

Er det muligt at tilpasse playlisten til mine ønsker?

Ja, selvfølgeligt er det det. Vores DJs er meget åbne overfor dine ønsker, og foretrækker at du giver dem en referenceramme, som de kan lave playlisten ud fra. De er generelt også åbne over for ønsker i løbet af festen.

Hvor længe bør saxofonister og DJs spille sammen?

Vi anbefaler, at saxofonisten spiller med DJ'en i 2-3 timer. Hvis saxofonisten spiller mindre, når I næsten ikke at nyde det, hvorimod at længere end 3 timer går hen og bliver lidt for meget i længden.

Skal vi selv have noget udstyr klar til DJ'en?

Niks. Medmindre i har nogle meget konkrete sær ønsker sørger vores DJs selv for alt hvad der hedder højtalere, lyd og lys.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!