1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Trylleshow med Pjerrot
100% match

Trylleshow med Pjerrot

2 anmeldelser

Lej Pjerrot til din fest for et festligt indslag, der møder børn i øjenhøjde

Pris på forespørgsel
Tankelæser Mads
100% match

Tankelæser Mads

8 anmeldelser

Vores tankelæser underholder med alt fra sansebedrag til aflæsning af mennesker.

7500 kr - 20000 kr
Tryllekunstner Jonas
100% match

Tryllekunstner Jonas

3 anmeldelser

Book et show med tryllekunstneren Jonas, der garanterer et underholdende show for børn med både magi og ballondyr

Pris på forespørgsel
Tarot kortlæser
100% match

Tarot kortlæser

3 anmeldelser

Tarot-kortlæser forudsiger din fremtid med sine tarotkort.

Pris på forespørgsel
Book tryllekunstner | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book et trylleshow gennem Evenses

Vil du leje en tryllekunstner?

Evenses tilbyder forskellige tryllekunstnere, og illusionister til dit barns fødselsdagsfest, din reception eller firmafest.

Vores tryllekunstnere tilbyder tidsløs underholdning, der vil forbløffe både børn og voksne. Med deres forbløffende tricks og fortryllende illusioner, ved de hvordan man fører alle dine gæster bag lyset. Det er muligt at bestille et fuldt trylleshow, hvor tryllekunstneren viser sine færdigheder på scenen. Men det er også rart at lade bordtrylleren gå ind imellem gæsterne, så alle kan se, hvad han har i ærmet. Hos Evenses har vi tryllekunstnere, som passer til både familie og firmaarrangementer.

Et stykke historie om magi

Til at begynde med er det nyttigt at forstå, hvad magi nøjagtigt er. Det forveksles ofte med trolddom, men magi indebærer ikke rigtig magi. Magi er overnaturligt og findes kun i eventyr eller for mennesker, der tror på okkultisme, mens tryllekunstnerens magi består i at anvende hurtige tricks og illusioner, der får det til at virke som det umulige sker lige foran dine øjne. Kort sagt, magi er en kunstform, der tjener til at underholde tilskuere med tricks eller effekter, der normalt ikke ville være mulige.

Et vigtigt element i magi er optiske illusioner, som opfattes af vores øjne og derefter fortolkes forskelligt af vores hjerner. Men hvis du taler med en professionel tryllekunstner, vil du snart indse, at optiske illusioner ikke er det eneste, som magi er baseret på. Andre elementer som distraktion, hurtighed og kendskab til den menneskelige psyke spiller også vigtige roller i succes med at udføre et magisk trick. Derudover spiller konstant kommunikation med publikum en vigtig rolle for det perfekte trylleshow.

Gode grunde til at booke en tryllekunstner

Selv hvis du ikke har overvejet at booke en tryllekunstner til dit arrangement, kan det være en meget god idé. Med hensyn til underholdning kan det være en meget original og spændende tilføjelse til lejligheden. Nedenfor viser vi nogle gode grunde til at booke en tryllekunstner.

En god måde at holde liv i festen

Især i tilfælde af længere begivenheder, såsom festivaler eller bryllupper, kan en tryllekunstner hjælpe med at holde atmosfæren i live. En tryllekunstner, der går blandt gæsterne og laver nært magi, er den perfekte handling til at underholde dine gæster. På denne måde holder du deltagerne involveret i festlighederne, og du er sikker på, at alle har det godt indtil slutningen. Vores tryllekunstnere er meget flexible, og vi kunstnere der passer til både unge, voksne og de helt små. Om end du er interesseret i en en tryllekunstner, der kan lave ballondyr til børnene, eller en tankelæser, der laver et suverænt show for dine gæster, er Evenses det rigtige sted at spørge.

Ideel til at starte samtaler

En dygtig og erfaren tryllekunstner vil skabe en samtale, da alle vil prøve at finde ud af, hvordan et trick blev udført, hvilket skaber en festlig atmosfære og øger den sociale interaktion. Især ved større fester eller begivenheder kan en tryllekunstner bringe folk, der ikke kender hinanden sammen.

Let underholdning

Tryllekunstnere er generelt meget alsidige underholdere, der kan vise deres færdigheder i mange forskellige miljøer. En dygtig tryllekunstner har for eksempel ikke brug for en stor scene eller dyre installationer. Han eller hun er faktisk en gæst som alle andre gæster, men er meget god til magiske tricks, som forbløffer forsamlingen. Det samme gælder desuden også vores spåkoner, som du kan læse mere om ved at følge linket.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Som specialister inden for underholdning arbejder vi med en bred portefølje af tryllekunstnere, der passer til alle slags fester og arrangementer. Fra fødselsdage og bryllupper til festivaler og firmaarrangementer. Uanset om du holder en sommerfest i haven og ønsker at tilføje et strejf af mystik eller organiserer en nytårsaften til kontoret, hjælper Evenses dig med at finde den ideelle mulighed. Ved at booke en tryllekunstner kan du gøre din fest unik, især hvis du planlægger, hvilke slags tricks du helst vil have til begivenheden.

Du kan undersøge mulighederne for at leje tryllekunstnere på vores hjemmeside. Ved hjælp af søgemaskinen kan du se de forskellige tryllekunstnere. Du kan altid nå os ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden eller via e-mail eller telefon.

Vores tryllekunstnere kan bruges på forskellige måder, så som et strylleshow, et magisk bord og magiske tricks med kort, hvilket gør dem velegnede til forskellige lejligheder. Har du en stor messe, der skal åbnes spektakulært eller har du en lille privat fest, der kan bruge lidt ekstra underholdning? Vores tryllekunstnere kan indsættes i hele Danmark, og passer både til målgruppen for firmaarrangementer og familiefester. Vores tryllekunstnere går godt sammen med styltegængere, mimere og vores ildshows, som giver en fuldført stemning af et gadeshow, der vil overraske og forbavse dine gæster. Så skal du holde tema fest med cirkus som tema? Så ville dette være en oplagt mulighed for at fuldføre det mest forbløffende og storartede show for dine gæster.

Book en tryllekunstner til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores tryllekunstnere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke tryllekunstner, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores tryllekunstnere her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.