Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Trylleshow med Pjerrot
100% match

Trylleshow med Pjerrot

Lej Pjerrot til din fest for et festligt indslag, der møder børn i øjenhøjde
Book et trylleshow med Pjerrot Mangler du underholdning til en fest, der gør børnene flade af grin? Så foreslår vi...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Tankelæser Mads
100% match

Tankelæser Mads

Vores tankelæser underholder med alt fra sansebedrag til aflæsning af mennesker.
Book tankelæseren Mads til din næste fest Leder du efter en entertainer til din næste fest? Bare rolig, denne ...
Mere information

5 (7 anmeldelser)
7500 kr - 20000 kr
Tryllekunstner Jonas
100% match

Tryllekunstner Jonas

Book et show med tryllekunstneren Jonas, der garanterer et underholdende show for børn med både magi og ballondyr Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Tarot kortlæser
100% match

Tarot kortlæser

Tarot-kortlæser forudsiger din fremtid med sine tarotkort.
Vil du have en sand siger til din fest? En erfaren tarotkort læser forudsiger dine gæsters fremtid. Hun forklarer Tarot på en moder...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Lej en tryllekunstner til dit event

Mangler du underholdning til dit næste event, hvorfor så ikke booke en tryllekunstner? Uanset om du er ved at planlægge den næste firmafest, fødselsdagsfest eller konfirmation, så bør du overveje at booke en tryllekunstner. Evenses tilbyder forskellige danske tryllekunstnere og illusionister til dit næste event, som alle er professionelle, har års erfaring og er blandt de bedste tryllekunstner.

Hvorfor booke en tryllekunstner?

Hvis du står og mangler underholdning kan det være en meget original og spændende tilføjelse til begivenheden. De kan fungere til private fester såvel som firmaarrangementer. Nedenfor viser vi nogle gode grunde til at booke en tryllekunstner, som passer til lige netop jeres event.

dk_tryllekunstner.jpg

En god måde at holde liv i festen

Hvis du er i gang med at booke underholdning til lidt længere begivenheder såsom firmajulefrokost eller konfirmation, kan en tryllekunstner hjælpe med at holde atmosfæren i live. Men de er også velfungerende til at være underholdning til bl.a. børnefødselsdage, da det kan sprede smil og glæde blandt børnene.

En tryllekunstner, der går blandt gæsterne og laver nær magi, er den perfekte optræden til at underholde dine gæster. På denne måde holder du deltagerne involveret i festlighederne, og du er sikker på, at alle har det godt indtil slutningen.

Vores tryllekunstnere er meget flexible, og vi arbejder kun med kunstnere, der passer til både unge, voksne og de helt små. Om end du er interesseret i en en tryllekunstner, der kan lave ballondyr til børnene, eller en tankelæser, der laver et suverænt show for dine gæster, er Evenses det rigtige sted at starte.

Ideel til at starte samtaler

En dygtig og erfaren tryllekunstner vil skabe en samtale, da alle vil prøve at finde ud af, hvordan et trick blev udført, hvilket skaber en festlig atmosfære og samtale mellem gæsterne. Især ved større fester eller begivenheder kan en tryllekunstner bringe folk, der ikke kender hinanden sammen.

Let underholdning

Tryllekunstnere er generelt meget alsidige underholdere, der kan vise deres færdigheder i mange forskellige miljøer. En dygtig tryllekunstner har for eksempel ikke brug for en stor scene eller dyre installationer. Vedkommende er faktisk en gæst som alle andre gæster, men er meget god til magiske tricks, som forbløffer forsamlingen.

Vores tryllekunstnere tilbyder tidløs underholdning, der vil forbløffe både børn og voksne. Med deres forbløffende tricks og fortryllende illusioner, ved de hvordan man fører alle dine gæster bag lyset. Det er muligt at bestille et fuldt trylleshow, hvor tryllekunstneren viser sine færdigheder på scenen. Men det er også rart at lade vedkommende gå ind imellem gæsterne, så alle kan se, hvad han har i ærmet.

Dine gæster vil gå fra din begivenhed, men en skøn oplevelse i bagagen, og det er helt sikkert noget de vil snakke om længe efterfølgende.

dk_tryllerkunstnere.jpg


Et stykke historie om magi

Til at begynde med er det nyttigt at forstå, hvad magi nøjagtigt er. Det forveksles ofte med trolddom, men magi indebærer ikke rigtig magi. Magi er overnaturligt og findes kun i eventyr eller for mennesker, der tror på okkultisme, mens tryllekunstnerens magi består i at anvende hurtige tricks og illusioner, der får det til at virke som det umulige sker lige foran dine øjne. Kort sagt, magi er en kunstform, der tjener til at underholde tilskuere med tricks eller effekter, der normalt ikke ville være mulige.

Et vigtigt element i magi er optiske illusioner, som opfattes af vores øjne og derefter fortolkes forskelligt af vores hjerner. Men hvis du taler med en professionel tryllekunstner, vil du snart indse, at optiske illusioner ikke er det eneste, som magi er baseret på. Andre elementer som distraktion, hurtighed og kendskab til den menneskelige psyke spiller også vigtige roller i et magisk trick. Derudover spiller konstant kommunikation med publikum en vigtig rolle for det perfekte trylleshow.


dk_magi-2.jpg

Du kan også booke flere former for underholdning til dit event. Det kan f.eks. være en klovn, en mimer eller en mavedanser. Måske du også står og mangler musik til dit event, og dette kan vi også hjælpe med. Vi har flere forskellige DJs og bands, så vi har helt sikkert en løsning der passer til lige netop dit event.

Book en tryllekunstner til din fest, firmafest, konfirmation, byfest eller fødselsdag!

Hos Evenses kan du booke den helt rigtige tryllekunstner til dit event, og vi kan finde den tryllekunstner, som passer helt perfekt til dit event, og som opfylder dine ønsker.

Ønsker du at booke en tryllekunstner? Det behøver ikke at være vanskeligt, at booke et trylleshow især ikke hvis du allerede mere eller mindre ved, hvilken type begivenhed du skal arrangere.

Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken der er det bedste match til dit arrangement, og du må altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud.

Læs mere om vores udvalg her

Hvad koster et trylleshow?

Et trylleshows pris afhænger af, hvor i landet dit event finder sted og ikke mindst hvilke ønsker du har til trylleshowet. Kontakt os, og så kan vi sammen finde frem til det der passer perfekt til dit event.

Hvilke slags events passer et trylleshow til?

Et trylleshow kan bookes til flere forskellige slags events, det kan være du ønsker en tankelæser til din fødselsdag, en tryllekunstner til dit firmaevent eller børnefødselsdag eller noget helt tredje. Vi har flere forskellige slags shows, så der er helt sikkert et som passer til dit event.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!