Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Sangerinde Frederikke
100% match

Sangerinde Frederikke

En magisk og smukt optræden af vores sangerinde Frederikke
Sangerinde Frederikke Frederikke er en dansk sangerinde og sangskriver some har spillet koncerter rundt omkring i DK, bl.a. som op...
Mere information

5 (8 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Jazz Duo Kristoffer og Fabian
100% match

Jazz Duo Kristoffer og Fabian

Book Jazz Duoen Kristoffer og Fabian
Jazz Duo Kristoffer og Fabian Duoen består af de to anerkendte københavnske musikere, sangeren Kristoffer og guitaristen Fabian. Da de i 2018 spillede d...
Mere information

Pris på forespørgsel
Dansk folkeorkester
100% match

Dansk folkeorkester

Book et dansk folkeorkester til at spille til dit arrangement
Originalt dansk folkeorkester Mangler du et folkeligt indslag til en kommende fest? Så har vi et fantastisk indslag til dig. Ved ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Sanger & guitarist Morten
100% match

Sanger & guitarist Morten

Lej musikeren Morten, der med stor indlevelse og passion, glædeligt leverer musik til din fest.
Lej en kombineret sanger og guitarist Sangeren og guitaristen Morten har gennem mange år lever...
Mere information

5000 kr - 9000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Vokalist

En vokalist er en sanger, der synger sangstemmen i et stykke rytmisk musik. Det fordelagtige ved at leje en vokalist gennem Evenses er, at Evenses har et stort udvalg af sangere. Det er således muligt at leje en dygtig og professionel sanger til forskellige arrangementer, da Evenses' udvalg rummer flere musikgenrer.

Dette gælder for eksempel genrer som pop, rock, soul, country, blues, reggae og jazz.

Hjælp til at leje en vokalist

Ønsker du at leje en vokalist til din fest, fødselsdag, firmafest eller andet? Ved at leje en vokalist til dit arrangement gennem Evenses sikres du, at dit arrangement bliver specielt. Vokalisten kan være det manglende element, der gør dit arrangement unikt, da en vokalist er nærværende og indlevende.

Hvis du og dine gæster ønsker at nyde en fest, hvor vokalisten tager sig af det musikalske indslag, er det oplagt at lade Evenses hjælpe dig. Uanset om det drejer sig om et bryllup, et studentergilde eller et firmaarrangement, kan Evenses finde en vokalist, som skaber den rigtige stemning til din fest.

Ny, Mikrofon, sanger, sangerinde, leje, book, evenses, fest, bryllup, arrangement, konfirmation, vokalist, sangere.jpg

Leje af vokalister gennem Evenses

Hos Evenses ved vi, at planlægningen af et arrangement ofte er fyldt med glæde. Dog er planlægningen yderligere forbundet med stress, hvorfor Evenses tilbyder at finde den rette vokalist til dit arrangement.

Hvad end du ønsker en vokalist, der kan synge de velkendte sange fra
Michael Jackson, Whitney Houston eller Kim Larsen, kan Evenses hjælpe dig med at finde den rette sanger eller sangerinde.

Sangere hos Evenses

Evenses samarbejder med adskillige professionelle sangere, som har stor erfaring. En af vores dygtige sangere er Chris, som er en dansk-australsk sanger og guitarist. Chris har spillet til flere arrangementer, herunder bryllupper, fødselsdage og firmafester.

Chris' repertoire er bredt, hvorfor det er oplagt at leje ham til et musikalsk indslag. Chris kan desuden lejes med flere musikere, så flere kombinationer er mulige.

Sangerinder hos Evenses

Evenses samarbejder også med adskillige professionelle sangerinder. En af vores dygtige sangerinder er Frederikke, som er en dansk sangerinde og sangskriver. Frederikke spiller til flere arrangementer med hendes brede repertoire, som spænder fra jazz til soul til dansk pop.

Ligesom Chris kan Frederikke lejes med en guitarist eller andre musikere. Mulighederne er mange, så det er kun fantasien, der sætter grænser.

Frederikke, sangerinder, sanger, book, leje, evenses, dygtig, bryllyp, professionel, fest, firmafest, arrangement.jpg

Lej en professionel vokalist til dit bryllup, firmaarrangement eller andet

Ønsker du at leje en dygtig og professionel vokalist til dit arrangement? I så fald kan Evenses hjælpe dig. Hvad end du ønsker at leje en specifik sanger eller sangerinde, er det muligt gennem Evenses.

Hos Evenses ønsker vi at skræddersy et tilbud, der passer til dine behov og ønsker. Det er derfor muligt at leje en sanger eller sangerinde med backing track eller instrument, herunder en pianist, guitarist eller violinist. Du kan læse mere om vores udvalg af instrumenter her.
__

Ønsker du hjælp til at finde den rette vokalist, så er vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Hvis du har specifikke ønsker bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter vores eventspecialister vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!