Skal du booke en vokalist til din fest, fødselsdag, firmafest eller polterabend? Ved at leje en vokalist til dit bryllup eller fødselsdagsfest, gør du festen lidt mere speciel og vokalisten kan give det manglende element der vil gøre din fest unik. Så hvis du og dine gæster vil nyde en fest, hvor vokalisten vil tage sig af den musikalske indstilling, er det helt sikkert den rigtige booking. Uanset om det drejer sig om et bryllup, firmafest eller jubilæum, kan en vokalist være den rigtige fortolkning af anledningen til din smag.
Evenses tilbyder et udvalg af professionelle vokalister, som du kan booke hos os. Tænk også på at leje en sanger eller sangerinde med backing tracks eller instrument, en pianist, guitarist eller klassiske instrumenter som en violin eller harpe. Det er altid muligt at udvide, så du kan sammensætte en duo eller trioformation, der passer til dine ønsker og gør din fest endnu mere speciel. Du kan nemt finde en vokalist at bestille til din lejlighed - rul ned og se vores udvalg af professionelle musikere.

Vil du booke en vokalist til at afslutte din fest, eller til at overraske din partner under dit bryllup med jeres kærlighedsnummer?

Book en vokalist til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige vokalister? Vi er altid parate til at rådgive dig om hvilken vokalist, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores vokalister her.