Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Aften Musik
100% match

Aften Musik

Vil du booke en dejlig og imødekommende duo bestående af sang og klaver med 10 års live erfaring? Book vores Aften Duo idag til enhver begivenhed! Mere information

5 (1 anmeldelse)
5000 kr - 12000 kr
Klassisk duo
1/2
Duo Amore
Duo Amore
100% match

Duo Amore

Klassisk duo - pianist og violinist med et bredt repertoire.
Klassisk musik til din fest Ønsker du klassisk musik leveret af profesionelle musikere? Den perfekte løsning er muligvis denne d...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
5000 kr - 12000 kr
Duo Kasia og Wojtek
100% match

Duo Kasia og Wojtek

Book duoen Kasia og Wojtek til dit arrangement
Kasia og Wojtek Er du ved at planlægge et arrangement, og ønsker et musikalsk indslag, som er både festligt og elegant? Så er disse to musikere ...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Jazz Duo Kristoffer og Fabian
100% match

Jazz Duo Kristoffer og Fabian

Book Jazz Duoen Kristoffer og Fabian
Jazz Duo Kristoffer og Fabian Duoen består af de to anerkendte københavnske musikere, sangeren Kristoffer og guitaristen Fabian. Da de i 2018 spillede d...
Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Duoer

Lej en duo

Søger du et musikalsk indslag til din fest? Lej en duo og forkæl dine gæster med en musikalsk oplevelse af højeste kvalitet.

Hos Evenses har vi et bredt udvalg af forskellige duoer. Hvad end du søger en duo, der skal spille afslappet baggrundsmusik under middagen, eller en duo der kan sætte gang i dansegulvet, er Evenses leveringsdygtige.

Hos Evenses udbyder vi både vokale og instrumentale duoer. Vores brede netværk gør det ligeledes muligt at sammensætte en duo, du ikke umiddelbart kan finde på hjemmesiden.

Såfremt du har en bestemt kombination til en duo i tankerne, bedes du blot udfylde formularen, hvorefter vores eventspecialister vil kontakte dig, med et ganske uforpligtende tilbud.

Klassisk duo

Ønsker du en smuk og rørende musikalsk oplevelse til din fest? Lej en klassisk duo. Hos Evenses har vi et bredt udvalg af forskellige klassiske kombinationer.

Duo amore er en dygtig og erfaren duo bestående af en pianist og en violinist. Begge musikere er uddannede og har stor erfaring som kirkemusikere.
Denne duo har et bredt repetoire, og spiller alt fra klassisk salonmusik til evergreens og kendte populære melodier.

Er du på udkig efter en romantisk stryger duo, er Evenses udbyder af en professionel og dygtig duo.
Instrumenterne er violin og cello, og hvad end anledningen er begravelse, bryllup eller barnedåb, er denne dygtige duo klar til at tilføre musikalske oplevelser til dit arrangement.

De klassiske duoer kan ligeledes udvides til trioer, og kan kombineres med både sangere og andre instrumenter.

Ny, duo, klassisk, leje, book, Evensen, sjov, fest, bryllup, fødselsdag, professionel, musik, indslag.jpg

Festlig duo

Ønsker du musik til din fest? At leje en duo er en budgetvenlig og festlig løsning, der både kan skabe en afslappet lounge stemning, men samtidig også sætte gang i dansegulvet.

Hos Evenses har vi et bredt udvalg af forskellige duoer til netop dette formål.

Lej en pop duo og få det bedste fra begge verdner. De kan nemlig både spille stille numre først på aftenen, og spille op til fest senere.
De spiller klassiske numre, som dine gæster kan synge med på. Uanset om du ønsker et enkelt nummer eller en helaftensforestilling, kan vi finde en duo, der passer til jer.

Skal der gang i festen, er der dansegaranti med vores ABBA duo. Denne dygtige tribute duo optræder med ABBAs største hits, og skaber en feststemning til et hvilket som helst arrangement.

Ny, book, leje, festlig, duo, band, fest, fødselsdag, bryllup, musik, indslag, abba, sanger, instrument.jpg

Skal du booke en duo til din fest, fødselsdag eller bryllup? Du kan let bestille en duo gennem Evenses. Om end du søger en vokal duo eller og instrumental duo, kan du bestille gennem os.

Vores duoer er valgt ud fra entusiasme, oplevelse og musikalitet. På denne måde garanterer vi dig den højeste kvalitet. Vores professionelle kunstnere er klar til at give dig imponerende underholdning til dit arrangement.


Book en duo til dit bryllup, firmafest eller anden for for begivenhed.

Ønsker du at booke en af vores dygtige duoer? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke duo, der er det bedste match til din fest.

Evenses' priser er altid inklusiv alle omkostninger. På den måde sikrer vi os, at du ikke står tilbage med uforudsete udgifter. Udfyld formularen og modtag et tilbud allerede i dag.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!