Duo Amore

Klassisk duo - pianist og violinist med et bredt repertoire.

5 ud af 5 stjerner
5000 kr - 10000 kr
Klassisk duo
uwXDdbUwzyw
Klassisk duo
Tjek tilgængeligheden af Duo Amore her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Klassisk musik til din fest

Ønsker du klassisk musik leveret af profesionelle musikere? Den perfekte løsning er muligvis denne duo.
Begge musikere medvirker ofte ved koncerter og tilbyder desuden stemningsfuld baggrundsmusik til private fester. I sidstnævnte sammenhæng stræber de i deres musikvalg efter at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære. Repertoiret spænder bredt fra klassisk salonmusik til evergreens og kendte populære melodier.

Begge har endvidere stor erfaring som kirkemusikere og kan derfor levere musik af højeste kvalitet i forbindelse med kirkebryllupper. Blandt de populære musikvalg i denne sammenhæng er Bachs berømte Air, Pachelbels Canon og Rolf Løvlands You Raise Me Up. Har man specifikke ønsker er duoen åben for dette. Hvis brudeparret ønsker et romantisk kirkebryllup med musik, der gør begivenheden mindeværdig, er Mikkel og Jesper de rette musikere at henvende sig til.

Lyder dette som en løsning til dit arrangement bør du udfylde formularen på hjemmesiden, hvorefter en af vores eventspecialister vil kontakte dig, med et uforpligtende tilbud.

Repertoire Duo Amore

Genre

Klassisk
2 anmeldelser
5 ud af 5 stjerner
Karin og Lars Albjerg
5 ud af 5 stjerner
“Vi valgte Mikkel og Jesper, da vi vurderede, at duoens musikalske baggrund og musikinstrumenternes lyd ville passe fint til vores sølvbryllupsfest. Vores ønske var dinnermusik med stil uden det måtte blive for højtragende og med ukendte musikstykker. Dette blev imødekommet ved, at vi forud for festen kom med musikalske ønsker, der alle blev en del af aftenens musik. Med duoens eget musikvalg, fik vi på fornem vis en aften, der matchede vores ønsker til musik og som blev krydret med ukendte og iørefaldende numre. Vi kan varmt anbefale Mikkel og Jesper."
Erik Møller
5 ud af 5 stjerner
Vi valgte Mikkel og Jesper til at levere det musikalske indslag i forbindelse med middagen til mortensaften, da vi i forvejen kendte til deres høje musikalske standard som kirkemusikere - og dertil kommer, at Mikkel er en fremragende violinist. Så snart gæsterne begyndte at ankomme, lagde Mikkel og Jesper ud med at spille lettere operettemusik, og det blev under middag fulgt op af kendte klassiske værker og populære evergreens. Gæsterne tog særdeles godt imod de to virtuosers iørefaldende musikvalg, og middagen sluttede en halv time senere end det estimerede sluttidspunkt, fordi gæsterne slet ikke ville slippe de to dygtige musikere. Hermed de allervarmeste anbefalinger fra borgerforeningen og menighedsrådene i Sir og Naur.

Andre så også på:

Stryger Duo

Stryger Duo

Lej en stryger duo med klassisk musik, som sent glemmes

Pris på forespørgsel
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.