Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Ansigtsmaling
100% match

Ansigtsmaling

Book en ansigtsmaler, som kan male motiver efter eget valg
Book en ansigtsmaler, og få en oplevelse, som I sent vil glemme Det kan være svært at finde på noget underholdning når man skal hol...
Mere information

5 (12 Anmeldelser)
5500 kr - 8800 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Byfest

Er du en del af organisationskomiteen til næste års byfest, og leder efter samarbejdspartnere?

Var din bys årlige fest sidste år lidt af en bummer, og er du fast besluttet på at det ikke gentager sig? Eller kommer der en lokale byfest igen i julen, og overvejer du at planlægge noget? Uanset hvilken situation du befinder dig i, ville du her hos Evenses finde alt, hvad du skal bruge til byfesten.
Det hele afhænger af, hvad din rolle er til den pågældende festival, men du skal vide, at vi gerne vil hjælpe dig med at gøre den begivenhed til virkelighed. Vi er klar med nye ideer og forslag, som du måske ikke havde tænkt eller troet var muligt.

Programmet for byfesten er planlagt, men i mangler dog stadig underholdning for de yngste. Vi hos Evenses har et bredt udvalg af underholdning uanset alder. Til de mindste børn har vi for eksempel børneshow, der enten med teater eller en koncert kan få en masse smil frem. Vi kan også hjælpe dig med at booke en række artister, som professionelle tryllekunstnere, ballonkunstner og styltegænger.
Står du og mangler mad og drikkevarer til byfesten, så kan vi også klare denne opgave. DU kan nemlig booke forskellige food trucks og mobile vogne.

Hvis i mangler musik til byfesten, kan den findes her på Evenses. Vi har et bredt udvalg med forskellige typer DJs, cover bands og klassisk musik.

Udover underholdning tilbyder vi også tekniske "kunstnere", som for eksempel lyd- og lysinstallationer. Du må endelig ikke glemme at finde en videograf til at filme hele byfesten og få lavet videoklips i kan bruge til at se tilbage på en dejlig begivenhed eller til at reklamere for næste års byfest.

Det behøver ikke være kompliceret at booke ind til byfesten, men det kan gøre det nemmere at håndtere med gode samarbejdspartnere, så man ikke står med dårlige overraskelser i sidste øjeblik.

Hos Evenses har vi et omfattende netværk af professionelle leverandører, som vi har arbejdet med i mange år. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan booke ind til den perfekte byfest.

Vores bookere og underholdningsspecialister er tilgængelige syv dage om ugen, både via tilbudsformularen på vores hjemmeside og via e-mail eller telefon. Hvis du først vil se selv, kan du allerede se på alle mulighederne for landsbyfester i alle former og størrelser i vores tilbud ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside.

Til inspiration: kendte landsbyfestivaler

Mange steder i Holland og Belgien finder landsbyfestivaler sted hvert år, og det er ofte hele begivenheder for disse landsbyer. Tænk for eksempel på Koningsdag i Holland, som sandsynligvis er årets største begivenhed for fejring og festivaler. Imidlertid finder lignende fester og fester sted over hele verden, fra Holland til Sydney og fra Stockholm til Cape Town. For at give dig lidt inspiration, har vi listet nogle landsbyfestivaler nedenfor så du kan blive inspireret.

Fête de la Saint-Louis (Sète, Frankrig)

Den franske havneby Sète har fejret den berømte Fête de la Saint-Louis siden 1666. Også kendt som Venedig i Languedoc-regionen, består landsbyens festival af parader, pop-up-barer og koncerter. Det absolutte højdepunkt for lokalbefolkningen er dog jousterne i vandet, hvor to mænd på akterstangen på to forskellige både forsøger at få hinanden i vandet med en lanse. De får hjælp af et helt hold, hvilket gør det til et stort skue.

Sagra dell'Uva (Quartu Sant'Elena, Sardinien, Italien)

Sagra dell'Uva er egentlig kun en del af en 10-dages landsbyfestival, der er blevet afholdt årligt siden år 1787 på den italienske ø Sardinien. Sagra dell'Uva er høsten af ​​druerne i slutningen af ​​sommeren. Midt på lørdagen i september klæder medlemmer af øens vinproducerende familier sig ud for at fejre den nye druehøst. En hel procession af smukt dekorerede vogne er organiseret, der dækker en rute på omkring to timer, omkring landsbyen Quartu Sant'Elena. Alt dette ledsages af en broket samling af buskers, folk, der går rundt med bakker med friske druer, og folk, der deler kage og andre godbidder.

Festas do Pereiro (Ribatejo-provinsen, Portugal)

I landsbyen Pereiro, cirka 200 kilometer nordøst for Lissabon, finder Festas do Pereiro eller festlighederne i Pereiro sted hvert år. Til denne lejlighed er de smalle gader i landsbyen dekoreret fra top til tå med papirblomster. På denne måde hylder den lokale befolkning landsbyens skytshelgen, som det sker så mange steder i Portugal om sommeren. Med hensyn til aktiviteter er processionen af ​​Nossa Senhora da Saude gennem landsbyens rosmarindækkede gader bestemt et besøg værd, mens musik af lokale kunstnere, øl og bifanas (en slags sandwich med kød) også er en del af det.

Fejringen af ​​Ascension (Alonissos, Sporades, Grækenland)

Alonissos er en ø i den græske øgruppe, hvor Kristi himmelfartsdag er ganske højtidlig. Det starter med en morgenmesse til ære for Jomfru Maria, mens den store festivitas først starter tidligt på aftenen, hvor et typisk lokalt bryllup genoptages, komplet med kostumer, lokale snacks og tsipouro, en brandy af frugtmasse. Denne landsbyfestival inkluderer blandt andet besøg af den bedste mand i brudgommens hjem i selskab med en gruppe buskers, afhentning af bruden som en procession langsomt men sikkert dannes bag musikerne og det traditionelle måltid af lam med gedesauce. Efter middagen sparkes festlighederne ind med levende musik, traditionel dans og masser af vin og fortsættes til de tidlige timer.

Festival dalmatinskih klapa Omis (Omis, Kroatien)

Den betagende smukke middelalderlige landsby Omis ved Adriaterhavskysten i Kroatien er vært for Omis-festivalen for dalmatisk Klapa Singing hvert år. Klapa er en meget udtryksfuld, lokal måde at synge acapella på, som er på UNESCOs kulturarvsliste. Under festivalen, der finder sted om sommeren, konkurrerer forskellige grupper mod hinanden og i sidste ende vælges en enkelt vinder blandt disse grupper. Under hele folkefesten, som kan vare i op til en måned, kan der høres levende musik overalt, og barerne og restauranterne i landsbyen er fyldt med liv.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hvis du overvejer at booke til byfest, anbefaler vi, at du kontakter nogen sparringspartnere med erfaring inden for dette område. Hos et underholdningsbureau som Evenses har vi arbejdet i årevis med en bred vifte af pålidelige leverandører af alle slags tjenester og artister. Med vores hjælp kan du gøre festivalen i din by til et spektakulær oplevelse.

Organiserer du en landsbyfest eller kvarterfest i din gade, kvarter eller region? Giv børnene på din gade en sjov dag, Lær folkene i din gade bedre at kende eller hav en dejlig dag sammen med folkene i dit område? Er du i festudvalget og organiserer du en børnefest eller byfest? Så er du kommet til det rette sted hos Evenses. Vi har et bredt og dybt udvalg af handlinger, artister, berømte kunstnere, bands eller festlige DJs, som du kan leje for at gøre dit temafest til et mindeværdigt event.

Leder du efter noget spektakulært som: et fireshow, danseshow, tryllekunstner eller forskellige artister? Alt dette kan arrangeres hos bookingbureauet Evenses. Vi har også oplyste dansegulve, fotobokse, cocktailbar og forskellige madvogne. Alle shows er håndplukket af os baseret på professionalisme, kvalitet og stil. For at få succes med din fest eller begivenhed er Evenses det rigtige sted. Bookingkontoret Evenses er specialisten inden for underholdning!

Organisering af byfest: lej et band, DJ eller berømt kunstner

Er du interesseret, eller ønsker du mere information om byfest? Tøv ikke med at kontakte os. Hos Evenses Entertainment er du på rette vej med din fest!Hvilken type firmafest kan du holde?

Når det drejer sig om at arrangere en firmafest, er der en bred vifte af fortolkninger at vælge imellem. Du kan f.eks. vælge den stille firmafest med catering, baggrundsmusik og nok plads til drinks. En idé her er at lave en aktivitet om eftermiddagen og derefter spise middag og drikke en drink. En anden mulighed er at vælge firmafesten, hvor der er gang i den helt vilde fest for alle. Her skal du så kigge mere på DJ's, bands og dekoration af lokalet. Og i alle tilfælde er det selvfølgelig vigtigt ikke at glemme drikkevarer og snacks!

Hvordan vælger du et passende tema til personalefesten?

Det kan være meget vigtigt at vælge et godt tema for din firmafest. Ved at vælge et tema har du straks en retningslinje i forbindelse med tilrettelæggelsen af din personalefest. Temaet er umiddelbart gældende for de kunstnere, du booker, dekorationen og hvad dine medarbejdere kan forvente. Den bedste måde at vælge et godt tema på er at researche ved at sætte flere temaer på et mindmap, som du mener vil passe til din virksomhed, og spørge et par medarbejdere om deres mening. Dette kan nemt gøres ved at søge på tema til firmafester. Her skal du være opmærksom på sammensætningen af de fremmødte, da et tema måske passer rigtig godt til 20-30-årige, men ikke umiddelbart er anvendeligt for folk over 40 år.

Hvad er de vigtigste ting, du skal være opmærksom på ved en firmafest?

Det vigtigste at være opmærksom på, når du arrangerer en personalefest, er at sikre, at du har et klart budget, så er det vigtigt at vælge et passende tema, og sørg for, at drikkevarer og mad er veltilrettelagt, samt at der er aktiviteter og musik, så alle kan være med til at have det sjovt!

Hvilke typer begivenheder kan Evenses.dk hjælpe med at planlægge og organisere?

Evenses.dk kan hjælpe med at planlægge og organisere en lang række begivenheder, herunder bryllupper, firmafester, fødselsdage, jubilæer, festivaler, koncerter og meget mere. Vores team af professionelle og erfarne arrangører vil arbejde tæt sammen med dig for at skræddersy din begivenhed efter dine ønsker og behov.

Hvilke tjenester tilbyder Evenses.dk i forbindelse med begivenhedsplanlægning?

Evenses.dk tilbyder et bredt udvalg af tjenester for at hjælpe med at planlægge og organisere din begivenhed. Dette inkluderer underholdning, catering, belysning og lyd, dekoration, transport og meget mere. Vi samarbejder med en lang række talentfulde kunstnere og leverandører for at sikre, at vi kan imødekomme dine specifikke behov.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!