Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Orientalsk mavedans
100% match

Orientalsk mavedans

Her kan du leje en professionel mavedanser
Få en orientalsk oplevelse Ønsker du en orientalsk oplevelse? I så fald er det oplagt at leje vores dygtige mavedanser. Denne professionelle danse...
Mere information

5 (1 anmeldelse)
3500 kr - 6000 kr
Karikaturtegner
100% match

Karikaturtegner

Få en uforglemmelig oplevelse og book en karikaturtegner til din begivenhed her!
Kunne du tænke dig at forevige minder fra din begivenhed? Book en karikaturtegner! Karikatur er underholdning...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Burlesque piger
100% match

Burlesque piger

Vores smukke og dygtige burlesque piger er enormt alsidige og kan sætte gang i enhver fest!
Burlesque er uforglemmelig og gennemført underholdning! De dygtige og smukke dansere indtager gulve...
Mere information

5 (5 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Julemand
1/5
Julemand
Julemand
100% match

Julemand

Julemanden kan bookes til dit næste juleevent
Julen betyder ofte overfyldte kalendere med mange sociale begivenheder. Skab magiske øjeblikke med tilstedeværelsen af julemanden. En julemand ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Byfest

Er du en del af organisationskomiteen til næste års byfest, og leder efter samarbejdspartnere?

Var din bys årlige fest sidste år lidt af en bummer, og er du fast besluttet på at det ikke gentager sig? Eller kommer der en lokale byfest igen i julen, og overvejer du at planlægge noget? Uanset hvilken situation du befinder dig i, ville du her hos Evenses finde alt, hvad du skal bruge til byfesten.
Det hele afhænger af, hvad din rolle er til den pågældende festival, men du skal vide, at vi gerne vil hjælpe dig med at gøre den begivenhed til virkelighed. Vi er klar med nye ideer og forslag, som du måske ikke havde tænkt eller troet var muligt.

Programmet for byfesten er planlagt, men i mangler dog stadig underholdning for de yngste. Vi hos Evenses har et bredt udvalg af underholdning uanset alder. Til de mindste børn har vi for eksempel børneshow, der enten med teater eller en koncert kan få en masse smil frem. Vi kan også hjælpe dig med at booke en række artister, som professionelle tryllekunstnere, ballonkunstner og styltegænger.
Står du og mangler mad og drikkevarer til byfesten, så kan vi også klare denne opgave. DU kan nemlig booke forskellige food trucks og mobile vogne.

Hvis i mangler musik til byfesten, kan den findes her på Evenses. Vi har et bredt udvalg med forskellige typer DJs, cover bands og klassisk musik.

Udover underholdning tilbyder vi også tekniske "kunstnere", som for eksempel lyd- og lysinstallationer. Du må endelig ikke glemme at finde en videograf til at filme hele byfesten og få lavet videoklips i kan bruge til at se tilbage på en dejlig begivenhed eller til at reklamere for næste års byfest.

Det behøver ikke være kompliceret at booke ind til byfesten, men det kan gøre det nemmere at håndtere med gode samarbejdspartnere, så man ikke står med dårlige overraskelser i sidste øjeblik.

Hos Evenses har vi et omfattende netværk af professionelle leverandører, som vi har arbejdet med i mange år. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan booke ind til den perfekte byfest.

Vores bookere og underholdningsspecialister er tilgængelige syv dage om ugen, både via tilbudsformularen på vores hjemmeside og via e-mail eller telefon. Hvis du først vil se selv, kan du allerede se på alle mulighederne for landsbyfester i alle former og størrelser i vores tilbud ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside.

Til inspiration: kendte landsbyfestivaler

Mange steder i Holland og Belgien finder landsbyfestivaler sted hvert år, og det er ofte hele begivenheder for disse landsbyer. Tænk for eksempel på Koningsdag i Holland, som sandsynligvis er årets største begivenhed for fejring og festivaler. Imidlertid finder lignende fester og fester sted over hele verden, fra Holland til Sydney og fra Stockholm til Cape Town. For at give dig lidt inspiration, har vi listet nogle landsbyfestivaler nedenfor så du kan blive inspireret.

Fête de la Saint-Louis (Sète, Frankrig)

Den franske havneby Sète har fejret den berømte Fête de la Saint-Louis siden 1666. Også kendt som Venedig i Languedoc-regionen, består landsbyens festival af parader, pop-up-barer og koncerter. Det absolutte højdepunkt for lokalbefolkningen er dog jousterne i vandet, hvor to mænd på akterstangen på to forskellige både forsøger at få hinanden i vandet med en lanse. De får hjælp af et helt hold, hvilket gør det til et stort skue.

Sagra dell'Uva (Quartu Sant'Elena, Sardinien, Italien)

Sagra dell'Uva er egentlig kun en del af en 10-dages landsbyfestival, der er blevet afholdt årligt siden år 1787 på den italienske ø Sardinien. Sagra dell'Uva er høsten af ​​druerne i slutningen af ​​sommeren. Midt på lørdagen i september klæder medlemmer af øens vinproducerende familier sig ud for at fejre den nye druehøst. En hel procession af smukt dekorerede vogne er organiseret, der dækker en rute på omkring to timer, omkring landsbyen Quartu Sant'Elena. Alt dette ledsages af en broket samling af buskers, folk, der går rundt med bakker med friske druer, og folk, der deler kage og andre godbidder.

Festas do Pereiro (Ribatejo-provinsen, Portugal)

I landsbyen Pereiro, cirka 200 kilometer nordøst for Lissabon, finder Festas do Pereiro eller festlighederne i Pereiro sted hvert år. Til denne lejlighed er de smalle gader i landsbyen dekoreret fra top til tå med papirblomster. På denne måde hylder den lokale befolkning landsbyens skytshelgen, som det sker så mange steder i Portugal om sommeren. Med hensyn til aktiviteter er processionen af ​​Nossa Senhora da Saude gennem landsbyens rosmarindækkede gader bestemt et besøg værd, mens musik af lokale kunstnere, øl og bifanas (en slags sandwich med kød) også er en del af det.

Fejringen af ​​Ascension (Alonissos, Sporades, Grækenland)

Alonissos er en ø i den græske øgruppe, hvor Kristi himmelfartsdag er ganske højtidlig. Det starter med en morgenmesse til ære for Jomfru Maria, mens den store festivitas først starter tidligt på aftenen, hvor et typisk lokalt bryllup genoptages, komplet med kostumer, lokale snacks og tsipouro, en brandy af frugtmasse. Denne landsbyfestival inkluderer blandt andet besøg af den bedste mand i brudgommens hjem i selskab med en gruppe buskers, afhentning af bruden som en procession langsomt men sikkert dannes bag musikerne og det traditionelle måltid af lam med gedesauce. Efter middagen sparkes festlighederne ind med levende musik, traditionel dans og masser af vin og fortsættes til de tidlige timer.

Festival dalmatinskih klapa Omis (Omis, Kroatien)

Den betagende smukke middelalderlige landsby Omis ved Adriaterhavskysten i Kroatien er vært for Omis-festivalen for dalmatisk Klapa Singing hvert år. Klapa er en meget udtryksfuld, lokal måde at synge acapella på, som er på UNESCOs kulturarvsliste. Under festivalen, der finder sted om sommeren, konkurrerer forskellige grupper mod hinanden og i sidste ende vælges en enkelt vinder blandt disse grupper. Under hele folkefesten, som kan vare i op til en måned, kan der høres levende musik overalt, og barerne og restauranterne i landsbyen er fyldt med liv.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hvis du overvejer at booke til byfest, anbefaler vi, at du kontakter nogen sparringspartnere med erfaring inden for dette område. Hos et underholdningsbureau som Evenses har vi arbejdet i årevis med en bred vifte af pålidelige leverandører af alle slags tjenester og artister. Med vores hjælp kan du gøre festivalen i din by til et spektakulær oplevelse.

Organiserer du en landsbyfest eller kvarterfest i din gade, kvarter eller region? Giv børnene på din gade en sjov dag, Lær folkene i din gade bedre at kende eller hav en dejlig dag sammen med folkene i dit område? Er du i festudvalget og organiserer du en børnefest eller byfest? Så er du kommet til det rette sted hos Evenses. Vi har et bredt og dybt udvalg af handlinger, artister, berømte kunstnere, bands eller festlige DJs, som du kan leje for at gøre dit temafest til et mindeværdigt event.

Leder du efter noget spektakulært som: et fireshow, danseshow, tryllekunstner eller forskellige artister? Alt dette kan arrangeres hos bookingbureauet Evenses. Vi har også oplyste dansegulve, fotobokse, cocktailbar og forskellige madvogne. Alle shows er håndplukket af os baseret på professionalisme, kvalitet og stil. For at få succes med din fest eller begivenhed er Evenses det rigtige sted. Bookingkontoret Evenses er specialisten inden for underholdning!

Organisering af byfest: lej et band, DJ eller berømt kunstner

Er du interesseret, eller ønsker du mere information? Tøv ikke med at kontakte os. Hos Evenses Entertainment er du på rette vej med din fest!

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!