Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Mexicansk Mariachi band
100% match

Mexicansk Mariachi band

Dette Mariachi band bringer Mexico til dig! En genre, der får folk til at begejstres.
Vores professionelle og dygtige mariachi musikere kører både ud som duo, trio og bandet på 8 mand. Dette ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
9000 kr - 35000 kr
Brazilian Bossa Nova band
100% match

Brazilian Bossa Nova band

Giv din begivenhed et stemningsfyldt boost med vores Bossa Nova band!
Bossa Nova og latin musik: Denne sommerlige musik får dine hofter til at svinge og bunden til at dreje. Med vores profess...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
The Latin Breezers
100% match

The Latin Breezers

Lej et latinband til dit næste arrangement.
Skal du fyre op for din næste fest? Så book The Latin Breezers! Med deres latinmusik er du sikker på at få et event du sent vil glemme. Deres missi...
Mere information

4,8 (5 anmeldelser)
11995 kr - 19190 kr
Amarcord Duo
100% match

Amarcord Duo

Italiensk pop musik fra 1950'erne og 1960'erne
Amarcord Duo Ønsker du et italiensk indslag til din begivenhed uanset om det er et bryllup, guldbryllup, rundfødselsdag, firmaevent eller noget...
Mere information

11000 kr - 18000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book et latin band til din næste fest

Vil du booke et latin band til dit bryllup, din fest eller fødselsdag? Et latin band kan skabe den helt rigtige atmosfære til din begivenhed. Via Evenses kan du booke det passende latin band til din lejlighed. Vores latin bands spiller ofte kendte covers fra berømte kunstnere eller kendte bands i forskellige latin stilarter fra latinamerikanske lande, såsom latin pop, latin jazz, bossanova, latin rock, salsa og samba. Tænk på sange fra musikere som Marc Anthony, Shakira, Ricky Martin, Enrique Iglesias, Juanes, Daddy Yankee, Luis Fonsi og Paolo Conte.

Book mariachi band (1).jpg

Vores professionelle latin kunstnere spiller verdensmusik, og er klar til at gøre dit arrangement fantastisk. Alle vores musikere og grupper er professionelle og har mange års erfaring. For eksempel har vores musikere optrådt til forskellige typer af begivenheder som f.eks. bryllupper, fester, fødselsdage, receptioner, ceremonier, firmafester og jubilæer. Vores latin bands kan bookes til overkommelige priser til din begivenhed. Nedenfor kan du finde flere oplysninger om booking af latin duoer eller grupper til dit bryllup, fest, festival, firmafest, jubilæum eller fødselsdag.

Du kan blandt andet hyre et mariachi band, der kommer ud og underholder med festlig sang og musik. Mariachi bands er meget populære, da de kan levere autentisk mexicansk musik til jeres fest. Hvis I f.eks. holder en fest med dia de los muertos tema er mariachi bands en fantastisk måde at give jeres fest et kulturelt indslag, der virkeligt binder hele dagen sammen.

Latinband_2.png

Hvad er latin musik?

Latinamerikansk musik - ofte kaldet latin musik - er en betegnelse for en bred musikgenre, der kommer fra forskellige musikalske traditioner og strømninger fra Mexico, Mellemamerika og de dele af Sydamerika og Caribien, der blev koloniseret af Spanien og Portugal. Traditionerne inden for musikgenren er blever påvirket af en blanding af indfødte amerikanere, afrikanere og europæere, der alle har boet i regionen i en årrække. Latingenren har således rødder i flere forskellige musiktraditioner, og derfra har den dannet sin helt egen unikke musikalske lyd.

Ét af de mest bemærkelsesværdige aspekter ved latin musik er rytmen, som gennem historien er blevet inspireret af traditionelle afrikanske rytmer, som blev reproduceret og nytænkt i Caribien. Selvom der findes mange variationer af denne rytme, hedder den mest fundamentale latin rytme klaven, og denne er den mest basale form for latin rytme. Klaven danner grundlag for alle de mere komplekse latin rytmer.

Latin musik karakteriseres af sin unikke rytme. Rytmen er ikke ment som et baggrundselement, men derimod er det fokuset for musikken. Ved siden af rytmen spiller harmoni og melodi også centrale roller inden for genren. Så hvis du leder efter et livligt musikalsk indslag til din begivenhed er det en god idé at leje et latin band, da deres musik ikke er bange for at fylde i rummet.

Da latin musik, som sagt, blev udviklet af en blanding af forskellige musikalske traditioner fra rundt omkring i verden, betyder dette også, at genren er meget åben over for et bredt spektrum af instrumenter. Der er meget få restriktioner inden for genren hvad angår valg af instrumenter, og hvad der er tilladt. Latin musik har på denne måde altid været en meget fri og eksperimentel genre.

Hvis du er interesseret i at lære mere om latin musik, kan du læse mere her.

Book latin band til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke et af vores dygtige latin bands? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket band, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, som er inkl. alle omkostninger, så du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

FAQ om latinbands

Hvad er de mest populære valg inden for latin bands?

Vores mest populære bands er vores mariachi band, bossa nova band og the latin breezers. Vi har dog også mange andre muligheder, så spørg endeligt, hvis du er interesseret i andet.

Hvad skal et latin band bruge for at kunne optræde?

Vores latin bands tager selv alt det udstyr, de skal bruge, med så du ikke behøver bekymre dig om det.

Hvad kan et latin band, som et normalt band ikke kan?

Et latin band kan tilbyde dig både en musikalsk og en kulturel oplevelse på en gang. Du får muligheden for at omdanne din begivenhed til et møde med de varme toner fra Syd- og Mellemarmerika, som gør dagen helt unik på en måde, som næppe kan findes gennem andre bands.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!