Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Keltisk harpenist
100% match

Keltisk harpenist

Her kan du booke keltisk harpemusik og/eller kombinere med smuk cellomusik
Har du brug for en dragende solist-fremførelse til dit arrangement eller smagfuld baggrundmusik til receptionen? Så ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
5500 kr - 9000 kr
Sangerinde Frederikke
100% match

Sangerinde Frederikke

En magisk og smukt optræden af vores sangerinde Frederikke
Sangerinde Frederikke Frederikke er en dansk sangerinde og sangskriver some har spillet koncerter rundt omkring i DK, bl.a. som op...
Mere information

5 (8 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Pianist Oscar
100% match

Pianist Oscar

Vil du booke en fantastisk pianist med 25 års erfaring, flotte anmeldelser og kort svartid? Book Oscar nu! Mere information

5 (10 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Aften Musik
100% match

Aften Musik

Vil du booke en dejlig og imødekommende duo bestående af sang og klaver med 10 års live erfaring? Book vores Aften Duo idag til enhver begivenhed! Mere information

5 (1 anmeldelse)
5000 kr - 12000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Lej en musiker til din fest

Skab en unik musikalsk oplevelse, og lej en professionel musiker til din fest. Live musik er altid et sikkert hit, om dit arrangement er en fødselsdagsfest eller et bryllup. Det gode ved musik er nemlig at der er så mange forskellige musikgenrer, så vores musiker kan levere lige det du vil høre på din specielle dag. Om det er rock and roll eller de magiske toner fra klassisk musik, så har vi et stort udvalg at vælge fra.

Livemusik skaber en god stemning og unikke oplevelser. Det giver også dit arrangement lige den følelse du ønsker. Hvad end du ønsker at skabe en festlig stemning eller en mere afslappet og intim stemning til din begivenhed, så har Evenses med garanti det rigtige match til dig.
Evenses tilbyder et bredt udvalg af dygtige musikere - herunder både coverbands, rockbands, instrumentalister, sanger og sangerinder og meget mere. Så du kan være sikker på at vi har lige det du mangler.

Lej en duo

Hos Evenses har vi et bredt udvalg af forskellige duoer. Lej en duo der sætter gang i festen og dansegulvet med alle de største klassiske hits, eller vær selv med til at bestemme hvad musikken skal byde på. Du kan ligeledes leje en klassisk duo til at skabe rørende øjeblikke. Det kunne være baggrundsmusik under en middag eller brylluppet.

Lej en instrumentalist

Hvad med at leje en instrumentalist til din næste fest? Dette skaber en autentisk stemning. Hvad end du lejer en guitarist, harpist, violinist eller saxofonist skaber instrumentalister altid en magisk stemning til dit arrangement. Det kan ligeså vel sætte en afslappende og romantiske stemning til et bryllup, som det kan sætte gang i festen.

Saxofonist
En saxofonist er den perfekte musikalske løsning, såfremt du ønsker at skabe en hyggelig lounge-stemning. Saxofonisten kan ligeledes spille sammen med en DJ, hvorfor det er muligt at spille op til dans senere på aftenen. Hvis du er interesseret i DJ oplevelsen kan du få flere oplysninger omkring denne form af underholdning lige her.

dk_Evenses DJsax (1) (1).jpg

Vores saxofonister har ligeledes mulighed for at medbringe en højtaler og spille i kombination til tonerne fra kendte melodier. Saxofonen giver både mulighed for klassiske numre, jazz numre og hits som Mr. Saxobeat, Get Lucky mm. Dette skaber den perfekte musikalske variation, og sikrer at der er musik for enhver smag. En sikker vinder, hvis musikken skal nå næste niveau. Så hvis du booker en saxofonist er du garanteret den bedste stemning til dit arrangement.

Violinist

En violinist er en både smuk og rørende musikalsk oplevelse. Det kan skabe en helt unik stemning og passer ind i mange sammenhænge.
Forestil dig eksempelvis smukt violinspil til velkomsten af gæster, eller charmerende toner fra violinen til dit bryllup. Uanset anledning har Evenses en violinist, der matcher dine behov.

Harpist

Findes der et smukkere instrument end en harpe? En harpe er et både visuelt og musikalsk vidunder. Hos Evenses kan du leje en professionel harpist til dit arrangement.
Harpisten medbringer selv instrument, så alt du skal gøre at at nyde tonerne fra verdens måske smukkeste instrument.

Lej en sanger eller sangerinde

Hos Evenses har vi dygtige sangere som uden tvivl vil levere til dit næste arrangement. Har du en sang, der har en helt speciel betydning? Søger du rolig baggrundsmusik under middagen? Eller ønsker du en, der kan sætte gang i festen, så er en sanger eller sangerinde lige noget for dig.

Uanset ønske har Evenses en sanger eller sangerinde, der passer til dit arrangement. Sangeren kan både bestilles solo eller i sammen med DJ, violinist, pianist eller guitarist. Det meste kan lade sig gøre, så såfremt du har et specifikt ønske, skal du ikke tøve med at kontakte Evenses' eventspecialister.

Vi har sangere indenfor alle genre - så hvad end du er til reggae, pop, rock eller dansktop så er Evenses leveringsdygtige. Vores sangere kan synge lige det du ønsker dig og er altid lydhøre overfor eventuelle ønsker du måtte have.

Sangeren spiller i sæt af typisk 45 minutter, efterfulgt af 15 minutters pause. På den måde er det muligt selv at vælge, hvor længe sangerne skal optræde, samt i hvilke sammenhænge.

dk_Evenses sangerinde (1) (1).jpg

Book livemusik som Evenses

Evenses hjælper dig gerne med at finde det ideelle valg til din fest, uanset hvilken type musik eller kunstner du leder efter.

På hjemmesiden finder du et udvalg af de artister vi samarbejder med. Vi har dog også et bredt udvalg af andre samarbejdspartnere, som ikke fremgår af hjemmesiden. Du skal derfor aldrig tøve med at kontakte en af Evenses' eventspecialister. Du vil modtage et uforpligtende tilbud og få råd og vejledning til dit event. Udfyld formularen og vi vil kontakte dig hurtigst muligt.

Det kan være svært at vurdere, hvilken musikalsk løsning, der egner sig bedst. Vores eventspecialister har mere end 10.000+ bookingerfarringer, og vil altid hjælpe dig med at finde den perfekte musik til festen.

Ønsker du at booke en af vores dygtige musikere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke musiker, der er det bedste match til din fest.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!