Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
The Soul Company
100% match

The Soul Company

Skru tiden tilbage til dengang musikken for alvor havde soul!
”Ain’t no mountain high enough, ain’t no valley low enough, ain’t no river wide enough…” Du kender sangene, du kender musikken. ...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
30000 kr - 50000 kr
Lej festband
1/7
The Frogs
The Frogs
100% match

The Frogs

Få dine gæster ud på dansegulvet med det festlige partyband The Frogs.
Det ultimative festband Tag festen til nye højder og lej det professionelle og erfarne festband The Frogs. Bandets mang...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Party Hit-Orchestra
100% match

Party Hit-Orchestra

Lej Party Hit-Orchestra som garanterer fed musik og underholdning til dit arrangement
Party Hit-Orchestra - Festband med et kæmpe repertoire Ønsker du en festlig stemning til dit kommende arr...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
UK Hit-Orchestra
100% match

UK Hit-Orchestra

Lej UK Hit-Orchestra som garanterer en autentisk musikalsk oplevelse med britisk musik gennem tiden
UK Hit-Orchestra Drømmer du om et unikt liveband, som fylder lokalet med britisk pop og roc...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book et band

Livemusik til fest

Ønsker du at gøre dit arrangement til noget særligt? Lej et band til din fest og fuldend aftenen med en storslået musikalsk oplevelse.

Hos Evenses har vi et bredt udvalg af livebands, der kan levere fabelagtig livemusik til jeres fest. Musik til festen skaber en fantastisk stemning og kan gøre en hver lejlighed komplet.

Når du planlægger ​​dit bryllup eller din runde fødselsdag er livebands et must, men hvordan booker man det rigtige band? Udvalget af livebands er stort. Fra hobbybands, der optræder på den lokale pub til kendte danske bands, der spiller for tusinde mennesker med stort sceneshow.

Evenses vejleder dig og hjælper dig til at finde den perfekte livemusik til din fest. Vi hjælper dig ligeledes med, hvad du skal være opmærksom på, i forbindelse med at booke musik til festen.

Lej et festband

Søger du et band, der kan sætte gang i dansegulvet? Lej et festband til dit arrangement. Hos Evenses har vi et bredt udvalg af festlige bands, der vil glæde spiller op til dans til jeres fest.

Dansk party band er et band, der leverer fabelagtig musik til festen fra de sidste 4 årtier. Med et bredt repetoire lige fra Stevie Wonder til Lukas Graham sikrer party bandet en feststemning ud over det rimelige.
Bandets mange års erfarring, gør dem emniente til at aflæse stemningen hos publikum, og spille musik, der passer til anledningen.

Alternativt kan du forsøde dit arrangement med The Soul Company, der leverer storslået Soul & Motown musik til din fest! Et helt igennem imponerende sceneshow, hvor bandet fortolker numre som "Son of a Preacher Man” og “Respect”.
Dette band får med garanti dine gæster ud på dansegulvet.

dk_Evenses band (1) (1).jpg

Lej et jazzband

Jazz kan skabe den perfekte lounge-stemning til dit arrangement og give dine gæster en musikalsk oplevelse, de sent vil glemme.
Hos Evenses har vi et bredt udvalg af jazzbands til din fest. Jazzbands er både ideelle som baggrundsmusik og til optrædener.

Ved at leje et jazzband, har du både mulighed for at skabe en intim og afslappet stemning, samt spille op til dans senere på aftenen. Dette kombination er den ideelle løsning til bryllupper, firmafest, fødselsdage mm.

Lej et rockband

Skal din fest gå i historiebøgerne? Lej et rockband til din fest, og få dine gæster til at headbange natten lang.
Hos Evenses udbyder vi profesionelle rockbands, der om nogen ved, hvordan man sætter gang i festen.

Trods rockbands ikke er for alle, vil de færreste personer nægte, at man ikke kan lade vær med at rocke med, til de fede toner fra den elektriske guitar.

Lej et tributeband

Fuldend din temafest med et af Evenses' tributebands. Tributebands fokuserer på numre fra én enkelt artist, og hylder deres musik med en aften i deres ånd.

Skal du holde den gennemførte 70'er fest? Lej et ABBA tribute band, der i fuld 70'er uniform formidler de bedste numre fra en svunden tid. Få en fantastisk aften med glimmer, glitter og MASSER af god musik.

Er du vild med rock? Lej vores professionelle og dygtige Guns n' roses tribute band. Oplev det legendariske rockbands numre, bliver genfortolket med stor autencitet og oprigtighed.

Evenses har et hav af forskellige tribute bands til alle lejligheder. Står du og mangler livemusik til festen? Kontakt vores eventspecialister i dag!

dk_Evenses G&R band (1) (1).jpg

Book et liveband hos Evenses

Er du på udkig efter livemusik til festen? Det kan være svært at vurdere, hvilken musikalsk løsning, der passer til ens arrangement. Evenses' eventspecialister har mere end 10.000+ bookinger som erfarring.
Eventspecialisterne er altid klar til at hjælpe dig med råd og vejledning til din fest. Du kan ligeledes modtage et uforpligtende tilbud - helt gratis. Udfyld formularen og bliv kontaktet hurtigst muligt.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!