Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Keltisk harpenist
100% match

Keltisk harpenist

Her kan du booke keltisk harpemusik og/eller kombinere med smuk cellomusik
Har du brug for en dragende solist-fremførelse til dit arrangement eller smagfuld baggrundmusik til receptionen? Så ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
5500 kr - 9000 kr
Harpisten Helena
100% match

Harpisten Helena

Bestil smuk harpemusik til din reception, åbningsceremonien, bryllup, eller middagsselskab.
Harpespilleren Helena er en begejstret og lidenskabelig harpespiller med en stor kærlighed til sit ...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Romantic Harp
100% match

Romantic Harp

Bestil Romantic Harp og bliv ført væk af en optræden med guddommelig musik!
Romantic Harp, har med mange års professionel erfaring fra ind- og udlandet og skaber en smuk romantisk atmosfære o...
Mere information

4,3 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Harpister

Lej en harpist til din begivenhed

Skal du booke en harpist, også kaldt en harpenist, til din bryllupsfest, middag eller reception? Harpemusik er stemningsfuld musik som virkelig kan bringe det romantiske eller klassiske element frem til din begivenhed. Du kan også booke en harpenist til begravelsesmusik under afskedsfesten for ​​din nære. Harpemusik passer til alle slags anledninger.

En harpe kan også bestilles i kombination med andre instrumenter, såsom et klaver, saxofon eller violin, som danner en harmonisk helhed. Derudover kan forskellige slags verdensmusik spilles med harpe. Harpen kan kombineres med et lydsystem, så lyden af ​​harpen kan høres perfekt af både dig og dine gæster.

Live harpist.jpg

Hvorfor leje en harpist?

Vi forstår fuldt ud, hvis du endnu ikke havde tænkt på muligheden for at hyre en harpist, men det betyder ikke, at harpen ikke kan være den ideelle tilføjelse til din fest eller begivenhed. Af den grund giver vi en kort oversigt over, hvad en harpist kan betyde for din begivenhed, og hvad man skal se efter.

Selvfølgelig vil du primært booke en harpist på grund af musikken, der ledsager den fest eller det arrangement, du organiserer. En live harpe kan også tilføje et meget smukt visuelt element til lejligheden. Især en større koncertharpe med smuk belysning er bestemt ikke noget, der er let at gå glip af.

Hvad er fordelene ved at leje en harpist?

  • Elegant stemningsmusik til din begivenhed
  • Det skaber en beroligende atmosfære
  • Det gør dit arrangement mere formelt
  • En dygtig harpist kan gøre dit event mindesværdigt

Både inde og udenfor

En harpe kan naturligvis spilles til næsten ethvert arrangement, der finder sted indendørs. Derudover er det vigtigt at tage højde for til harpistens behov og den overflade, som harpen skal kunne stå på. Det er dog også muligt at booke en harpist til en udendørs begivenhed.

Dette kan være en vidunderlig kombination, og mange harpister vil gerne optræde udenfor i godt vejr. I sådanne tilfælde er det meget vigtigt, at overfladen er jævn, og at vejret tillader, at kunstneren kan spille ordentligt på sit instrument.

Har du særønsker til harpenisten?

At booke en harpist behøver overhovedet ikke at være vanskeligt, bestemt ikke hvis du allerede ved, hvilken slags begivenhed du skal arrangere, og hvilken rolle, de skal spille.

Ud over den traditionelle harpe er der flere typer, såsom den lille harpe, keltisk harpe, irsk harpe, pedalharpe, aoyama-harpe, otja-harpe, trubadourharpe, camac-harpe og til sidst salvi-harpen. Denne række harper bruges ofte af forskellige kunstnere og kan specifikt vælges, hvis du vil have noget endnu mere originalt.

Book en harpe til dit bryllup, reception eller noget helt tredje - mulighederne er uendelige.

Ønsker du at booke en af vores dygtige harpister? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke musikere, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud der tager højde for alle omkostningerne.

Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter. Læs nærmere på hele vores udvalg af vores kunstnere her.

Hvor kan jeg se om en harpist er ledig til min begivenhed?

Den nemmeste måde at finde ud af det på er ved at skrive til os, og spørge om tilgængeligheden. Så kan vi sende dig et uforpligtende tilbud, så du ved, hvad det vil koste at hyre en harpist på den pågældende dag.

Spiller harpisterne også sammen med andre instrumentalister?

Ja, det kan sagtens arrangeres, såfremt harpisten du har sendt en anmodning om har erfaring med det, hvilket vi selvfølgeligt vil undersøge for dig. Vi ville foreslå en cellist eller en violinist til at ledsage harpisten. Et godt alternativt til en anden instrumentalist er en sanger.

Kan jeg ønske at harpisten spiller et bestemt stykke?

Ja selvfølgeligt. Vores harpister tager gerne imod dine ønsker, men det ville være en stor hjælp, hvis du selv har noderne, så de ved, hvordan de skal spille stykket.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!