Pianister

Skal du leje en pianist til din fødselsdag, bryllup eller firmafest? Vi hos Evenses er glade for at kunne hjælpe dig med dit næste event. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige pianister som du kan booke til din begivenhed. Vi udbyder klassiske pianister, jazz pianister og klaver-pop pianster som alle kan sætte hver deres præg på din begivenhed. For mere specielle lejligheder kommer den klassiske pianist virkelig til at gøre dit event uforglemmelig. Jazz og pop pianist er velegnede til at give atmosfærisk baggrundsmusik uanset festens tema. Så hvis du vil have en speciel sang til din bryllupsdans, eller bare gerne vil opleve noget helt igennem fantastisk, så er en af vores pianister det rette valg. Mere information

Vores top-anbefalinger

Se muligheder nedenfor

 

Pianisterne tager som standard et digitalklaver med. Hvis du vil have et klaver eller flygel, kan vi også sørge for det til dit event. Alle pianister som vi tilbyder vores kunder er erfarne, professionelle og gode musikere. På denne måde kan du være sikker på at pianisten vil levere varen, og gøre din begivenhed uforglemmelig.

 

Det er også muligt at bestille en velkendt musiker hos os. 

 

 

 

Book en pianist til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

 

Ønsker du at booke en af vores dygtige pianister? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke pianist, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores pianister her.

Udfyld informationerne nedenfor og modtag et uforpligtende tilbud.
Ikke nødvendigt
  • Ingen bindinger
  • 10.000+ Event erfaringer
  • Kundetilfredshed 9,5