Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Fotohokje boeken bruiloft feest.jpg
1/11
Photobooth
Photobooth
100% match

Photobooth

Fotos fra en photobooth er et dejligt og sjovt minde
Et opsigtsvækkende billede er kilden til det perfekte minde fra din fest eller festlige begivenhed og især, hvis billedet er taget, når d...
Mere information

4 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Bryllups fotograf
100% match

Bryllups fotograf

Bryllupsfotografen skaber en smuk bryllupsdokumentar af dit din specielle dag.
Vi tilbyder en fotografering til en lang række begivenheder. Vores professionelle fotograf har allerede taget ...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
8000 kr - 25000 kr
Firma fotografering
100% match

Firma fotografering

Firma fotografering af din begivenhed, åbning eller firmafest leveres af en top fotograf.
Vi tilbyder en firmafotografering til en lang række lejligheder. Fra en kort fotodokumentar ved en pr...
Mere information

4,5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Photo Stand
100% match

Photo Stand

Forevig din begivenhed på en underholdende måde med vores Photo Stand - den moderne photo booth
Selfie-time! Photo Stand skifter den traditionelle fotograf ud med gæsterne selv! Photo Stand ...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
7500 kr - 12000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Fotografi

Fordelen ved at leje en professionel fotograf til dit kommende arrangement er, at du får foreviget minderne. Med en professionel fotograf er du garanteret gode billeder, som fanger dig og dine gæster på de bedste tidspunkter.

Hos Evenses er det muligt at leje en professionel fotograf til en konkurrencedygtig pris. Hvad end du planlægger et bryllup, en dåb, en konfirmation eller andet, kan Evenses hjælpe dig med at finde den perfekte fotograf til dit arrangement.

Alle vores fotografer har flere års erfaring, hvorfor du og dine gæster kan nyde øjeblikket, mens vores fotograf foreviger minderne på bedste vis.

Hjælp til fotografering

Skal du planlægge dit kommende bryllup, hvor du ønsker en fotograf til at forevige dagens mange specielle øjeblikke i billeder? Eller skal du planlægge din søns konfirmation, hvor ønsket er billeder fra kirken og festen? Hos Evenses er det muligt at leje en professionel fotograf, som er udvalgt med henblik på dit arrangement.

Fordelen ved at leje en fotograf gennem Evenses er, at du garanteres smukke og tidsløse billeder af en professionel fotograf. Vores eventspecialister vil tage sig af det nødvendige, således alt planlægges i detaljer med stor engagement.

Fotograf, fotografering, Evenses, leje, book, professionel, billeder, bryllup, konfirmation, fest, dygtig.jpg

Leje af professionel fotograf til bryllup

Bryllupsfotografering er for mange et vigtigt komponent at have til sit bryllup. Med en bryllupsfotograf dokumenteres de flotte og rørende øjeblikke, da fotografen fanger alle de betydningsfulde detaljer.

Hos Evenses er mulighederne mange, hvis du ønsker at leje en professionel bryllupsfotograf. Heraf kan nævnes, at det blandt andet er muligt at leje en bryllupsfotograf til vielsen eller festen. Endvidere er det muligt at leje en bryllupsfotograf til halvdagsfotografering eller heldagsfotografering, hvor fotograferingen tilpasses dine behov og ønsker.

Drømmer du for eksempel om en portrætsession efter vielsen på en eller flere udvalgte lokationer? Eller drømmer du om billeder fra forberedelsen inden vielsen? I så fald kan vores eventspecialister hjælpe dig med at finde den rette bryllupsfotograf. Du kan læse mere om vores bryllupsfotografering her.

Leje af fotostand til bryllup, konfirmation, firmafest eller andet

En fotostand er oplagt at leje, hvis du ønsker at forevige dit arrangement på en underholdende måde. Fotostanden fungerer ved hjælp af en touchskærm, som tæller ned fra 3, hvorefter billedet gemmes.

Med en fotostand kan du og dine gæster skabe en masse minder, da fotostanden inkluderer et ubegrænset antal billeder i høj billedkvalitet. Når du lejer en fotostand gennem Evenses, medfølger der gratis rekvisitter, som du og dine gæster kan bruge til at gøre billederne sjovere.

Hvad end du planlægger et bryllup, firmaarrangement eller andet, kan en fotostand være et sjovt og mindeværdigt indslag til dit arrangement for alle gæster. Du kan læse mere om vores fotostand her.

fotograf. photobooth. lej foto.png

Lej en professionel fotograf gennem Evenses

Ønsker du at leje en professionel fotograf? Lad vores eventspecialister hjælpe dig med at finde den rette fotograf. Hvad end du ønsker en fotograf til en specifik opgave eller en fotograf til et specifikt arrangement, kan vores eventspecialister finde en ideel løsning til en konkurrencedygtig pris.

Hos Evenses er det muligt at leje en fotograf i hele Danmark, da vi samarbejder med flere professionelle fotografer, som har masser af erfaring til forskellige former for arrangementer. Du er derfor velkommen til at kontakte os for at høre nærmere.


Ønsker du hjælp til at finde den rette fotograf, så er vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Hvis du har specifikke ønsker bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter vores eventspecialister vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!