Vil du booke en kvindelig DJ? Med en kvinde bag pulten kan du kombinere DJ'ens musikalske fleksibilitet med charmen hos en kvindelig DJ. På Evenses anvender vi strenge udvælgelseskriterier for at kunne booke de bedste kvindelige DJ's under alle omstændigheder, såsom til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag. For eksempel kontrollerer vi, om DJ'en har rigelig erfaring, har et repræsentativt udseende, og vores DJ'er er bredt orienteret i deres valg af musik. Vi tilbyder et bredt udvalg af kvindelige DJ's, som du kan booke som DJ's, så der er noget for enhver smag.
Alle vores kunstnere har eget udstyr. Så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis en musiker spiller med DJ'en, kobler musikeren sit udstyr på DJ'ens udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med en DJ. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det.

Book en Kvindelig DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige kvindelige DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Kvindelige DJ's her.