Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Dj med sangerinde
100% match

Dj med sangerinde

Bestil en moderne DJ kombineret med en liveoptrædende sangerinde.
En DJ kombineret med en sangerinde, der synger live. Under DJ’ens optræden, synger vokalisten i kortere perioder sammen med ...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed
Book en DJ hos Evenses! Vi har alle typer DJ's; all-round, lounge, house, disco, 80’er/90’er, k...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Hyr kvindelige DJ's til dit event

Måske du står og er ved at planlægge en fest, men alt hvad du mangler er den perfekte DJ? Og muligvis har du et helt specifikt ønske i tankerne: nemlig en kvindelig DJ, som kan få din fest til at rocke hele aften. Vi har et bredt udvalg af kvindelige DJ’s, som du kan booke, så der er noget til enhver smag.

kvinde dj.png

Hvorfor booke en DJ?

Der er mange gode grunde til at booke en DJ til din fest. På den måde sørger personen nemlig for musikken til dit event, og du kan stille dig på dansegulvet, og danse med hele natten uden at skulle bekymre dig om hvilken sang der skal komme som den næste.

Vi har nogle af de bedste kvindelige DJs, med års erfaring. De kan spille til enhver fest, og kan spille alt fra tech house, til de bedste 70’er hits. De skal nok sørge for at dine gæster danser hele natten til the sound of all the best hits.

Alle vores kunstnere har eget udstyr. Så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det.

Hvilke slags musik passer til dit event?

Vores DJs kan spille et bredt sortiment af musikgenre, så vi har helt sikkert noget som passer til din smag. Uanset hvilken slags event du er ved at planlægge. Vi har alt fra disco, house til 80’er & 90’er. Dit event behøver ikke at være tema bestemt eller måske du bare vil lade det være op til DJ’en, så kan vi hjælpe dig.

Eller måske du har helt specifikke ønsker til hvad der skal spilles i løbet af dit event. Dette kan vores kvindelig DJs også hjælpe dig med, dog er det vigtigt at dette er aftalt på forhånd så der ikke sker nogle misforståelser til dit event.

kvindelig dj.png

Book en kvindelig DJ til din fødselsdagsfest, firmafest eller bryllupsfest!

Uanset hvilken slags event du er ved at planlægge, så er det en god ide at booke en DJ, som kan styre musikken undervejs. Vi vil gøre alt for at hjælpe dig og få opfyldt dine ønsker til dit event, så du får en fantastisk aften, som er en til mindebøgerne.

Ønsker du at booke en af vores dygtige kvindelige DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ, der er det bedste match til din fest.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Kvindelige DJ's her.

Hvad koster en kvindelig DJ?

En kvindelig DJ er ofte timeprissat med et start gebyr, og derfor er det ofte afhængigt af hvor mange timer hun skal spille. Derudover kommer en DJs pris an på hvor i landet dit event finder sted og om du har specifikke ønsker. En kvindelig DJ er ofte lidt dyrere, da der få kvindelige DJs.

Hvilke slags musik spiller en kvindelig DJ?

En kvindelig DJ kan spille meget forskellig musik og har ofte flere forskellige musikgenre de kan spille. Hvis du ikke har nogle specifikke ønsker, så spiller de den musik, som hun synes er passende til dit event. Men vi garantere at dine gæster kommer på dansegulvet.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!