1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

4 anmeldelser

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed

Pris på forespørgsel
Ønsker du at booke en house DJ ? Lej en dygtig DJ hos Evenses.
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

House DJ's

Skal du booke en House DJ til din fest, firmafest eller festival? Vores DJ's er valgt ud fra musikalitet, og erfaring. Vores House DJ's spiller efter dine ønsker og præferencer og derved er du og dit publikum garanteret et formidabel event. Vores House DJ sikrer, at den bedste dance, trance og house musik spilles til din fest. Derudover er det også muligt at anmode om specielle sange, dette kan ske på forhånd, men også under selve festen. House musik er mere til det festlige event, hvor dine gæster virkelig skal slå sig løs på dansegulvet.

Alle vores kunstnere har eget udstyr. Så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis en musiker spiller med DJ'en, kobler musikeren sit udstyr på DJ'ens udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med en DJ. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det.

Book en House DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige House DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores House DJ's her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.