Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book house DJ's til dit næste event

Er du ved at planlægge din næste fødselsdagsfest, firmafest eller dit bryllup? Og står du og mangler en DJ, som kan du få dine gæster til at danse hele natten? Så book en house DJ.

Vores DJ's er valgt ud fra musikalitet, og erfaring, som sikrer dig den fedeste fest, hvor DJ’en er professionel og opfylder dine ønsker. Du kan booke house DJs hos Evenses til dit næste event.

Hvis du står og mangler en DJ, som kan spille for dig og dine gæster hele natten, så I kan danse derud af uden at skulle bekymre jer om hvilke sange der nu skal spilles, så læs med her om hvorfor en house DJ kan være det helt rigtige valg.

dj house.jpeg

Hvorfor booke en house DJ?

Uanset om du er ved at planlægge en fest eller en begivenhed, så er en DJ som oftest en god ide og et godt valg, der sikrer at du og dine gæster kan danse derudaf hele natten til god musik. Vores house DJ's spiller efter dine ønsker og præferencer og derved er du og dit publikum garanteret et formidabel event.

Vores house DJ sikrer, at den bedste dance music, electronic music og house music spilles til din fest. Derudover er det også muligt at anmode om specielle sange, dette kan ske på forhånd, men også under selve festen. House musik er mere til det festlige event, hvor dine gæster virkelig kan slå sig løs på dansegulvet - feel free.

Alle vores kunstnere har eget udstyr, så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det.

Hvis en musiker spiller med DJ'en, kobler musikeren sit udstyr på DJ'ens udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med en DJ.

Hvad er house?

House er en musikgenre som er skabt til og af festen på dansegulvet, og startede i Chicago. Det er elektronisk dansemusik, som har flere undergenre såsom deep house og tech house. House musik har mere “swing” i takterne sammenlignet med eksempelvis techno. Det er en allerede kendt genre, og man forudser at denne genre kun bliver større og større.

Hvis du ikke er til house musik, så frygt ej, vi har mange andre DJs såsom 80’er & 90’er eller lounge. Vi har også nogle hvor du kan kombinere, f.eks. house & disco, så der bliver spillet lidt fra begge genre.

Hvad er en DJ?

DJ er en forkortelse for disc jockey, hvilket betyder pladevender, men DJ er den mest normale fortegnelse for det, og er det mange bruger i daglig tale. En DJ spiller forudindspillet musik for crowdet. Der findes flere forskellige typer af DJ, og de kan alle noget forskelligt.

Man kender det mest fra når man er ude på klub, hvor det er en DJ der står bag pulten og spiller musik på diskoteket. Men der findes også producer-DJ, som laver remixes af sange.

house fest.jpeg

Book en DJ med en music artists

Hvis du ønsker at skabe lidt mere spice til dit event, så kan du prøve at booke en musiker til din DJ. Vi har mange forskellige muligheder, og det er altid et sikkert hit når der kommer en musiker med til en DJ booking, da det skaber en unik oplevelse.

En DJ og en musiker passer til alle slags events, og vi har flere forskellige sammensætninger, så der er helt sikkert en som passer til dit event. Vi har både en en DJ med en saxofonist, som kan skabe en lidt jazzed stemning til dit event. Eller måske en DJ med en guitarist, som kan skabe noget helt unikt til dit event. Måske du hellere ønsker en DJ og violinist - dette kan vi også klare.

Vi har også mulighed for at sammensætte en DJ med en sanger eller sangerinde, som synger ind over en DJ’s sæt. Dette kan også give noget helt særligt til dit event, og kan give noget mere nærhed.

Der er mange muligheder, og du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information. Vi har helt sikkert løsningen der passer til dit event, og er du helt ideløs, så hjælper vi dig med at komme frem til det helt rigtige.

Den fulde pakke!

Vi har også andre løsninger, som kan kombineres med en house DJ, så du og dine gæster får den mest gennemførte fest, og den fedeste oplevelse. I får helt sikkert en aften til mindebogen, og som I vil snakke om flere uger efterfølgende.

Vi har nemlig også lysshows, som kan kombineres med DJ’en. Et lysshow vil skabe noget helt særligt til dit event, og dine gæster vil tabe kæben. Det giver den helt rigtige fest følelse eller festival følelse, og det kan være med til at skabe den helt stemning, der giver det ekstra til dit event.

Vi har også oplyst dansegulv, som gør det ekstra sjovt og specielt at være på dansegulvet. Det kan skabe den helt særlige følelse og stemning, der gør at du og dine gæster danse løs hele natten under diskokuglen.

house dj.jpeg

Book en House DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

En house DJ passer både til private parties og corporate events, hvis du er i tvivl om noget er du velkommen til at kontakte vores booking agent. De står altid klar til at hjælpe dig, og de kan også hjælpe dig med at kombinere flere forskellige acts og underholdning.

Ønsker du at booke en af vores dygtige house DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke DJ, der er det bedste match til din fest. Vi vil gøre alt hvad vi kan for at opfylde dine ønsker, så du får den fedeste fest mulig.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores House DJ's her.

Hvad koster house DJ?

En DJs pris er som oftest timebaseret med et startgebyr. Derudover afhænger prisen af hvor længe du ønsker DJ'en skal spille, hvor i landet din begivenhed bliver afholdt og om du har specifikke ønsker.

Hvilke events passer til en house DJ til?

En house DJ passer til mange forskellige events. Der behøver hverken at være et bestemt tema eller anledning. Nogle gange kan man få en DJ til at svinge mellem flere forskellige musikgenre, så man får lidt blandet.Er det muligt at tilpasse playlisten til mine ønsker?

Ja, selvfølgeligt er det det. Vores DJs er meget åbne overfor dine ønsker, og foretrækker at du giver dem en referenceramme, som de kan lave playlisten ud fra. De er generelt også åbne over for ønsker i løbet af festen.

Hvor længe bør saxofonister og DJs spille sammen?

Vi anbefaler, at saxofonisten spiller med DJ'en i 2-3 timer. Hvis saxofonisten spiller mindre, når I næsten ikke at nyde det, hvorimod at længere end 3 timer går hen og bliver lidt for meget i længden.

Skal vi selv have noget udstyr klar til DJ'en?

Niks. Medmindre i har nogle meget konkrete sær ønsker sørger vores DJs selv for alt hvad der hedder højtalere, lyd og lys.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!