Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Tissue Act
100% match

Tissue Act

Lej et Tissue Act til din byfest, firmafest eller anden begivenhed igennem Evenses.
Lej unik tissue act Tissue Act kombinere akrobatik, dans og musik til et smukt show. Det er blikfanget fo...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book luftakrobatik til dit event

Er du i gang med at planlægge din fødselsdag, firmafest, konfirmation eller andet? Og skal booke underholdning, som er specielt og unikt? Hvorfor så ikke booke luftakrobatik til dit event?

luftakrobatik.jpeg

Hvad er luftakrobatik?

Luftakrobatik har flere grene, som går under flere navne bl.a. “tissue act” eller “aerial akrobatik”. Det kaldes også ‘aerial silks’, som er en forestilling, hvor en eller flere kunstnere laver akrobatik i luften ved brug af et stykke stof, som de hænger i. På den måde kan de lave en masse flot luftakrobatik i form af bevægelser og øvelser.

Aerial akrobatik er kendt fra cirkus verden, og blev set første gang på en fransk cirkusskole, hvor en elev fandt på at bruge en silkesnor til at udføre akrobatiske bevægelser. Lige siden er dét blevet til aerial silks, da det er en bestemt form for silke, som snorene laves af. De hænger oftest ned fra loftet i to snore, som kan bindes sammen i enden, så det bliver til en "hængekøje".

aerial akrobatik.png

Hvorfor booke luftakrobatik?

Et tissue act er noget helt specielt og ikke noget du ser hver dag, som regel er det en performance du kun ser i cirkus eller måske på film, men du kan booke dit helt eget tissue act her hos Evenses til dit næste event.

Uanset hvilket slags event du er ved at planlægge, så kan det være en god ide at overveje aerial akrobatik, da det kan passe til både små, intime shows, men kan også fungere som et show for et stort publikum. Gør din begivenhed til en oplevelse du og dine gæster aldrig vil glemme med dette act.

Book luftakrobatik til din fødselsdagsfest, firmafest, byfest eller andet!

Hos Evenses kan du booke den helt rigtige akrobat til dit event, og vi kan finde den, som passer helt perfekt til dit event, og som opfylder dine ønsker.

Du kan også kombinere flere former for underholdning, catering eller musik til dit event. Det kan f.eks. være at du ligeledes ønsker et ildshow eller måske en jonglør, som underholdning til dit event.

circus acrobatic.jpeg

Vi har også flere former for catering muligheder eller drikkevarer muligheder, som du kan booke til dit event, så du er sikret at dine gæster er mætte under din begivenhed. Det kan være du også ønsker at dine gæster skal underholdes med musik i baggrunden, og til det har vi også flere muligheder såsom bands, DJs og instrumentalister.

Vi vil gøre alt hvad vi kan for at sørge for, at du får et særligt og mindeværdigt event, som har alle dine ønsker og drømme for eventet opfyldt. Vi står altid klar til at hjælpe dig.

Ønsker du at booke et tissue act? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke acts og kunstnere, der er det bedste match til din fest.

Se nærmere på hele vores udvalg her.

Hvad koster det at booke luftakrobatik-show?

Prisen på et show med aerial silks afhænger af flere forskellige ting såsom, hvor længe du ønsker et show skal vare, hvor mange akrobater du ønsker og hvor i landet dit event bliver afholdt.

Hvilke slags events kan man booke et luftakrobatik-show til?

Det er kun din egen fantasi, som sætter grænser for hvilke slags et event man kan booke et luftakrobatik-show til. Det kan være alt lige fra konfirmationer til fødselsdage til firmafesten eller vejfesten. Det kan f.eks. være at I har cirkus-tema til næste firmafest, og der vil denne form for show være oplagt.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!