1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Saxofonist Søren
100% match

Saxofonist Søren

5 anmeldelser

Mangler du noget særligt til din begivenhed? Bestil denne saxofonist allerede idag!

5000 kr - 8000 kr
Keltisk harpenist
100% match

Keltisk harpenist

3 anmeldelser

Her kan du booke keltisk harpemusik og/eller kombinere med smuk cellomusik

5500 kr - 9000 kr
Pianist Oscar
100% match

Pianist Oscar

8 anmeldelser

Vil du booke en fantastisk pianist med 25 års erfaring, flotte anmeldelser og kort svartid? Book Oscar nu!

Pris på forespørgsel
Lej en musiker | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Musikere

Lej en musiker til din fest

Skab en unik musikalsk oplevelse, og lej en professionel musiker til din fest. Livemusik er altid et populært valg til begivenheder, hvor der skal gøres lidt ekstra ud af det. Dette er ikke uden grund. Livemusik skaber en festlig stemning og unikke oplevelser.

Evenses tilbyder et bredt udvalg af musikere - herunder både DJ's, coverbands, rockbands, sanger og sangerinder og meget mere. Lej en musiker til din fest hos Evenses.

Hvad end du ønsker at skabe en festlig stemning eller en mere afslappet og intim stemning til din begivenhed, har Evenses med garanti det rigtige match til dig.

Lej en duo

Hos Evenses har vi et bredt udvalg af forskellige duoer. Lej en festlig duo, der kan sætte gang i festen med de største hits fra de sidste årtier. Du kan ligeledes leje en klassisk duo til at skabe rørende øjeblikke. Uanset ønske har Evenses løsningen til jer.

Det kan være svært at vurdere, hvilken musikalsk løsning, der egner sig bedst. Vores eventspecialister har mere end 10.000+ bookingerfarringer, og vil altid hjælpe dig med at finde den perfekte musik til festen.

Lej en instrumentalist

Hvad end det er til receptionen, brylluppet, fødselsdagen eller noget helt fjerde, kan en instrumentalist, skabe en unik og festlig stemning.

Saxofonist
En saxofonist er den perfekte musikalske løsning, såfremt du ønsker at skabe en hyggelig lounge-stemning. Med en saxofonist er fordelen ligeledes, at de går perfekt i spænd med en DJ, hvorfor det er muligt at spille op til dans senere på aftenen.
Vores saxofonister har ligeledes mulighed for at medbringe en højtaler og spille i kombination til tonerne fra kendte melodier. En sikker vinder, hvis musikken skal nå næste niveau.

Saxofonen giver både mulighed for klassiske numre, jazz numre og hits som Mr. Saxobeat, Get Lucky mm. Dette skaber den perfekte musikalske variation, og sikrer at der er musik for enhver smag.

Violinist
En violinist er en både smuk og rørende musikalsk oplevelse. Det kan skabe en helt unik stemning og passer ind i mange sammenhænge.

Forestil dig eksempelvis smukt violin-spil til en udendørs vielse. Eller rørende toner fra violinen til bisættelsen. Uanset anledning har Evenses en violinist, der matcher dine behov.

Harpist
Findes der et smukkere instrument end en harpe? En harpe er et både visuelt og musikalsk vidunder. Hos Evenses kan du leje en professionel harpist til dit arrangement.
Harpisten medbringer selv instrument, så alt du skal gøre at at nyde tonerne fra verdens måske smukkeste instrument.

Lej DJ og saxofonist evenses danmark.jpg

Lej en sanger eller sangerinde

Har du en sang, der har en helt speciel betydning? Søger du rolig baggrundsmusik under middagen? Eller ønsker du en, der kan sætte gang i festen.
Uanset ønske har Evenses en sanger, der passer til dit arrangement.

Sangeren kan både bestilles solo eller i kombination med DJ, violinist, pianist eller guitarist. Det meste kan lade sig gøre, så såfremt du har et specifikt ønske, skal du ikke tøve med at kontakte Evenses' eventspecialister.

Vi har sangere indenfor alle genre - så hvad end du er til reggae, pop, rock eller dansktop, er Evenses leveringsdygtige. Vores sangere er ligeledes altid lydhøre overfor eventuelle ønsker.

Sangeren spiller i sæt af typisk 45 minutter, efterfulgt af 15 minutters pause. På den måde er det muligt selv at vælge, hvor længe sangerne skal optræde, samt i hvilke sammenhænge.

Lej sangerinde Evenses.jpg

Book livemusik som Evenses

Evenses hjælper dig gerne med at finde det ideelle valg til din fest, uanset hvilken type musik eller kunstner du leder efter.

På hjemmesiden finder du et udvalg af de artister vi samarbejder med. Vi har dog også et bredt udvalg af andre samarbejdspartnere, som ikke fremgår af hjemmesiden.
Du skal derfor aldrig tøve med at kontakte en af Evenses' eventspecialister.

Du vil modtage et uforpligtende tilbud og få råd og vejledning til dit event. Udfyld formularen og bliv kontaktet hurtigst muligt.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.