1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Saxofonist Søren
100% match

Saxofonist Søren

5 anmeldelser

Mangler du noget særligt til din begivenhed? Bestil denne saxofonist allerede idag!

Pris på forespørgsel
The Soul Company
100% match

The Soul Company

4 anmeldelser

Skru tiden tilbage til dengang musikken for alvor havde soul!

36000 kr - 57600 kr
Keltisk harpenist
100% match

Keltisk harpenist

3 anmeldelser

Her kan du booke keltisk harpemusik og/eller kombinere med smuk cellomusik

3995 kr - 6390 kr
Guitaristen Niels
100% match

Guitaristen Niels

3 anmeldelser

Er du interreseret i klassisk inspireret sologuitarmusik eller måske noget helt anderledes så som guitartryllerier? Book guitaristen Niels nu!

2999 kr - 4800 kr
Ønsker du at booke en musikere? Lej en dygtig musikere hos Evenses | Evenses Entertainment
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Musikere

Skal du booke en musiker til din fødselsdag, jubilæum, bryllup eller firmafest? Så er du kommet til det rigtige sted! Evenses tilbyder et bredt udvalg af musikere! Tænk DJ's, cover / rock / tribute bands, sanger og sangerinder. Book en musiker som skaber lyden til din fest. Vi har det hele til din begivenhed.

Er du til mere intimt, så book enten en violinist, pianist eller måske en guitarist. Vi har også duo'er, hvor du f.eks. kan booke en sanger kombineret med et klaver eller en guitar.

7 grunde til at booke en musiker

Musik gør livet smukkere. Uanset om det er soundtracket til en film, musikken under en festival eller et live orkester til din bryllupsdag, kan musik gennemføre en aften og gøre oplevelsen så meget bedre for alle. Da der er en række forskellige genrer og typer musikere, er det klart, at en musiker kan være god til enhver mulig begivenhed. Evenses kan hjælpe dig i bookingprocessen med at finde den rigtige musiker, der passer bedst til din begivenhed. Vi vil sikre dig, at din lejlighed drager fordel af en live musiker, uanset hvad det kræver.

Fra bryllupper og fødselsdage til firmafester og festivaler kan man finde en passende musikstil til enhver lejlighed. Forestil dig f.eks. En professionel musiker under dit venetianske tema, der synger gamle italienske sange, mens du nyder en lækker fireretters middag? Hvad med en popduo, der udfører de aktuelle top hits for kontoret under den årlige fest? Ved at booke en musiker investerer du i underholdningen for dine gæster og sikrer, at de efterlader din begivenhed i godt humør.

Evenses hjælper dig gerne med at finde det ideelle valg til din fest, uanset hvilken type musik eller kunstner du leder efter. Du kan begynde at kigge på hjemmesiden ved at rulle gennem musikernes profiler via søgemaskinen. Du kan filtrere efter festtype, begivenhedstype og budget. Derudover finder du også et stort antal anmeldelser af mennesker, der har set en forestilling af den pågældende musiker. Du kan også nå os syv dage om ugen ved at indsende formularen på hjemmesiden eller ved at efterlade os en e-mail eller et opkald.

Hvorfor er det en god ide at booke en musiker til live musik?

Det er en ting at lytte til dine yndlingssange via Spotify og Youtube, men det er en helt anden oplevelse, når der er en professionel musiker live på din begivenhed. Uanset om det er en fødselsdagsfest, et bryllup eller en festival, er stemningen i en live forestilling altid meget anderledes end at lytte til en optagelse. Af den grund ville booking af en musiker have en massiv positiv indvirkning på din begivenhed.

Levende musik kan være sjovt på forskellige måder for de mennesker, du har inviteret til en fest. Det giver dem chancen for at se en professionel kunstner tæt på og gøre miljøet mere elektrisk. For eksempel er det ikke svært at forestille sig, hvordan det ville være meget mere effektfuldt at booke en jazzmusiker til en 1920-fest, end blot at spille musik fra Spotify. Men hvis du stadig er i tvivl om, hvorvidt det er umagen værd at booke en musiker, vil vi gå nærmere ind på nogle andre måder, live musik kan være den perfekte tilføjelse til din fest eller begivenhed.

Dans, dans og dans igen

Ofte bringer levende musik liv til festen, specifikt hvis du planlægger en optimistisk fest eller dans. Når en musiker spiller levende musik og har interaktion med publikum, er det meget sandsynligt, at gæsterne vil danse og underholde grundigt. Ikke alene er det et tegn på, at folk har det sjovt på festen, men det sikrer også, at dine gæster interagerer med hinanden på en sjov og mere afslappet måde.

En fest at slappe af

Den afslappende effekt af musik på vores krop er blevet grundigt undersøgt og bevist i de seneste årtier. Bestemt, musik med et langsommere tempo, såsom jazz eller stille klassisk musik, kan have en positiv indflydelse på fysiske faktorer som puls, blodtryk og vejrtrækning. Flere undersøgelser har også fundet virkningen af ​​levende musik på produktionen af ​​stresshormonet kortisol. Dette sænkes ofte, når du lytter til levende musik, så det kan være positivt at booke en musiker for dine gæsters sundhed. Faktisk kan dette ikke bevises fra sag til sag, men du kan bestemt gøre dem en tjeneste.

Noget anderledes

Uanset hvordan du ser på det, er det sandsynligt, at de fleste af dine gæster ikke har mulighed for at deltage i en live forestilling hver dag. Ved at booke en musiker til din fest eller begivenhed kan du tilbyde dine gæster denne oplevelse. Hvor behageligt ville det være at booke en musiker, der kan synge børnesange til din søns eller datters fødselsdag? Eller hvad med at booke en live latinsk trio til en aften med salsa med venner? At bestille en musiker på denne måde kan gøre din fest til en for bøgerne!

Match underholdningen perfekt til din fest

Er din far en stor fan af Bruce Springsteen, og vil du booke en musiker, der kan dække nogle sange fra The Boss? Er det din fødselsdag snart, og vil du gerne høre nogle af dine yndlingsplader fra din barndom under festen? Eller vil du gerne have, at dit bryllup ledsages af en playliste med dine yndlingssange? En stor fordel ved at booke en musiker er, at du generelt får meget input i de sange, der udføres af kunstneren. Alle artister på Evenses er åbne for kundeanmodninger, så din fest kan få et personligt præg og for at sikre, at du får din underholdning nøjagtigt, som du vil have den.

Opdag ny musik

Du bør i det mindste have en idé om, hvilken slags musik du vil høre, og hvilken slags musiker du vil have, inden du starter bookingprocessen. Du har mulighed for at udforske vores database med musikere på vores hjemmeside baseret på musikgenre og festtype. Bestemt, når du skal booke en musiker baseret på musikstil, er chancerne for, at denne person også kender mange sange, som du og dine gæster ikke har hørt. Ved at spille dette live på din fest lærer du også nye sange inden for den genre, du kan lide.

God til atmosfæren

At bestille en musiker er en glimrende måde at give din fest eller begivenhed lidt underholdning, især når musikken er god til at interagere med publikum. Levende musik bringer noget liv til begivenheden og giver folk et ekstra emne til diskussion. Ved at booke en live musiker kan du holde gæsterne underholdt og få dem til at forlade mere.

Evenses kan hjælpe dig med at booke en musiker

Er du overbevist om, at en live musiker er en god idé til din fest, men er du usikker på, hvordan du implementerer denne idé? Hos Evenses har vi stor erfaring med at vejlede folk i at arrangere begivenheder og booke musikere. Vi hjælper dig gerne med at finde den bedste løsning til din idé og gøre det til en realitet. At reservere en musiker behøver ikke at være kompliceret, men det er noget, som kun en erfaren virksomhed kan hjælpe med at gøre det lettere end nogensinde før.

Hos Evenses kan du vælge mellem en bred vifte af musikere, musikstilarter og kompositioner. Ud over at vælge den musikstil, du ønsker, skal du også tænke på sammensætningen af ​​handlingen. Leder du efter en solist, eller ville en duo eller trio passe begivenheden bedre? Foretrækker du et specifikt instrument, såsom et klaver, saxofon eller harpe? Ikke kun finder du næsten enhver mulig stil og komposition hos Evenses, men vores bookere og underholdningsspecialister hjælper dig også med at udforske vores omfattende sortiment.

For det perfekte event er det vigtigt at du informere os om hvilke slags begivenhed du holder, og hvor mange gæster der kommer til eventet. Evenses arbejder kun med professionelle musikere, og vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål.

Book en musiker til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige musikere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket band, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager hensyn for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores musikere her.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.