Juleunderholdning

Book juleunderholdning til din fest, firmafesten, julemarked eller anden form for julearrangement.

Det er den tid på året igen, hvor julen kommer sniger sig frem. Julen er kendt for den hyggelige atmosfære med julebelysning i gaderne, julemusik, julefrokoster og nok det julen har mest af, samvær.
Vil du overaske dine ansatte med et julekor eller juleorkester og gøre arbejdsdagene i december specielle.
Evenses juleunderholdning har et bredt repertoire, som selvfølgelig er spækket med julemænd, julebands, jazz julebands og sangere. Ønsker du lidt flammer og varme til dit juleevent, så book en ildkunster.
Santa Baby og White Christmas bør selvfølgelig ikke mangle til julefrokosten, julefesten, julemarkedet eller julebegivenheden. Så hvorfor ikke booke noget musik enten et juleband eller en jule DJ?

Book juleunderholdning til enhver slags fest!

Vil du lave noget specielt af dette års julefest? Vil hele familien komme til julemiddag om et par måneder, og leder du stadig efter en måde at krydre begivenheden på? Hvad med et klassisk ensemble, der med sin storslåede klang spiller de store julehits som Last Christmas og All I Want For Christmas. Få spillet julen ind med en klassisk jule trio. Eller er du måske ansvarlig for julefrokosten på kontoret i år, og vil du gerne have en DJ klædt ud som julemanden?

Hos Evenses har vi stor erfaring med jul og at organisere julefester, og vi vil med glæde hjælpe dig med at finde juleunderholdning til din kommende fest eller julearrangement.

Uanset om det er en julefamiliefest, en julefest for børn eller et julefirmaarrangement, kan det være en merværdi at booke juleunderholdning. Kunne det ikke være sjovt, at overraske din søn og hans venner med et besøg fra julemanden med slik og gaver?

Når du skal bestille underholdning til jul og specielt i december, så vil vi anbefale dig at gøre det i god til.

Dette skyldes dels, at der er stor efterspørgsel på juleunderholdning. Alle vores tilbud er af erfarne fagfolk, som vi har arbejdet med i årevis. Af den grund kan du også læse anmeldelser, der allerede har booket kunsterne eller har set dem opføre sig live. På den måde kan du allerede få en idé om, hvordan en booking af den artist vil være, og om den passer godt til den fest eller begivenhed, du har i tankerne.

Det er ikke nødvendigvis svært at booke juleunderholdning til din begivenhed, men i betragtning af den enorme overflod af muligheder i Danmark anbefales det at tilkalde hjælp fra et bureau, der har erfaring inden for området, fra festplanlægning og lignende bookinger eller at du er god til at søge på google og sociale medier. Hos Evenses har vi stor erfaring med juleunderholdning takket være de mange jule events, vi har arrangeret sammen med vores kunder gennem årene. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan booke den perfekte juleunderholdning til din begivenhed.

Hvis du selv vil starte med at se på de tilgængelige muligheder, kan du ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside søge på lige det du leder efter. Du kan blandt andet søge på jul eller juleunderholdning, hvis det skal være noget specifikt juleunderholdning. Derudover kan du også kontakte vores bookere og underholdningsspecialister, da mange af vores kunstnere har et juleshow, som du kan booke gennem os. Ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden eller via e-mail eller telefon, kan du få mere at vide og booke dem her.

Et stykke historie om jul ...

Julen er oprindeligt en fejring af ​​Kristi fødsel. I modsætning til hvad mange tror, forekommer festen imidlertid ikke i Bibelen. Faktisk kendte de første kristne, der levede i de første tre århundreder efter Kristus, ikke engang til festen. Derimod er påsken mindesmærket om Jesu opstandelse, blevet fejret siden de første år af vores æra.

Først i det tredje århundrede e.Kr. begyndte julen, som vi kender den i dag, at tage form. Der er en vis uenighed blandt historikere om, hvorvidt den første fejring fandt sted i 336 eller 354 e.Kr., men man er enige om, at det skete den 25. december i Rom. Forklaringerne til denne dato varierer er, fra antagelsen om, at verden blev skabt den 21. marts, solen på den fjerde dag, og at Kristus kom til verden som retfærdighedens sol ni måneder senere til forklaringen om, at jul er resultatet af en kristning af en romersk ferie på den dato til ære for solguden Saturn.

Selv før kristendommen kom til Danmark og resten af Skandinavien har man fejret jul. Det har nemlig været en hedensk fejring og det er også der ordet jul kommer fra. Nemlig da vi var vikinger og ordet betyder fest.

Fra middelalderen blev jul i Europa blandet med hedenske skikke, herunder skildring af stalden i Betlehem og træfigurer af Jesusbarnet i en krybbe. Juletræet blev også introduceret omkring det nittende århundrede.

Et af de steder, hvor julefesten mødtes med meget modstand, var i det daværende protestantiske Holland. I 1574 ønskede den protestantiske kirke endda helt at afskaffe hele fejringen, men det viste sig at være lettere sagt end gjort. Den daværende Regering var ikke enig i kirkens begrundelse om, at jul primært var en hedensk festival for overtro. På steder, hvor jul blev forbudt, blev folk i stort antal søgte anden ikke-kristen underholdning eller endda begyndte at føle sig tiltrukket af den romersk-katolske tro.

Dette gjorde den protestantiske kirke lidt mere tolerant over for julefejringen, men inden for kirken var der stadig modstand. I begyndelsen af ​​det attende århundrede var kirkens jul blevet mere eller mindre almindelig med to dage og i alt fem gudstjenester. Med tiden fik tilhængere af jul overhånden, både inden for kirken og i samfundet, især da opretholdelse af juletraditionen blev set som en god praksis. Fra det tyvende århundrede begyndte festen også at få et mere og mere kommercielt image med den skurke julemanden på de enorme Coca Cola-lastbiler som en af ​​dens mest slående illustrationer. I Danmark er jul en fejring af samvær både med familie, kollegaer og venner. Helligdagene er oftest reserveret til familien, mens weekenderne i november og december er reserveret til julefrokoster og fester med kollegaer og venner. Ønsker du at booke juleunderholdning til dit julearrangement, men er i tvivl om, hvad det skal være? Du har måske selv været til arrangementer, hvor juleunderholdningen var en julemand og er i tvivl om, hvad man ellers kan være juleunderholdning? Kostumer kan gøre meget. Det samme kan musik. Så ønsker du et danseshow som juleunderholdning, så kunne danserne have kostumer på der passer ind i juletemaet. De kunne være nisser, engle eller klædt i hvid med et sne tema. Samtidig kunne de optræde til en af de store juleklassikere og vupti, så har du en anderledes juleunderholdning. Det kunne også være et teaterstykke for de mindste med et juletema. Klik endelig rundt på vores hjemmeside. De fleste artister tilbyder juleunderholdning, så er der noget du ønsker at vide mere om eller nogle spørgsmål, så endelig kontakt Evenses, så kan vi finde juleunderholdning lige til dit event.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hvis du overvejer at booke juleunderholdning til jul, anbefaler vi også, at du kontakter en med erfaring inden for dette område. Hos et underholdningsbureau som Evenses har vi arbejdet i årevis med en bred vifte af professionelle artister. Vi sætter dig i kontakt med professionelle artister, der passer til dit event. Fordelen ved et eventbureau er, hvis artisten man har booket falder fra, så finder vi en anden, der kan tage artisten plads uden det koster ekstra.

Skal du holde en julefrokost, julefest eller et andet event her i julen og mangler juleunderholdning? Så kontakt os i formularen eller ring til os. Vi kan også være behjælpelig med andet end juleunderholdning som fx catering, lyd og lysudstyr. Er der andet du søger til jul, så skriv til os, så finder vi det.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!