Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
vj-booke
1/7
VJ Phill
VJ Phill
100% match

VJ Phill

Video Jockey Phill giver et smukt visuelt show til din fest og event.
VJ Phill giver et smukt visuelt show til din fest, bryllup, event eller firmafest. Dette show kan ændres i henhold til ...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book VJ's til dit event

Har du booket en DJ, men du ønsker at have noget særligt til at underholde dine gæster? Så er en VJ en flot tilføjelse til dette. En DJ kan give din begivenhed en musikalsk underholdning imens en VJ skaber det vilde lysshow.

Hyr en VJ til dit bryllup, din firmafest eller anden begivenhed. En VJ giver din begivenhed visuelle billeder på en unik måde, som vil blive indstillet til DJ’ens musik, og kan tilpasses til dit tema eller bestemt musikgenre.

Hvad er en VJ?

Udtrykket “VJ” er en forkortelse af video jockey, som er udkommet af discjockey (DJ). En VJ kan supplere end DJ med visuel underholdning på skærmene. Det var en natklub i New York, som fik den originale ide at vide klip og korte film på de mange skærme under klubaftner. De integrede en komplet og avanceret videoinstallation i klubbens design, som bestod af flere skærme over baren og dansegulvet.

Senere blev det basen for MTV (Music Television Network), som i 1980’erne fik ordet “VJ” til at blive kendt blandt offentligheden. Uanset om det er en VJ, der leverer grafik til et DJ-sæt i en natklub eller en VJ, der præsenterer musikvideoer på tv, er et af nøgleelementerne den levende blanding af medier.

VJ.jpeg

Hvorfor booke en VJ?

En VJ skaber billederne og farverne til din fest. De sørger for at sætte gang med, billeder, visualitet, neon, lys mm. Uanset hvilken begivenhed du er ved at planlægge, kan en VJ realisere dine drømme og ønsker, så du får den helt perfekte stemning og fest. Det vil skabe noget helt særligt til din fest, og dine gæster vil få en aften de aldrig vil glemme.
Men hvad kan en VJ tilføje til din begivenhed?

  • Det visuelle aspekt
  • Fortælle en historie
  • Give den perfekte atmosfære, f.eks. ved at understøtte et tema

Vi kan hjælpe dig med at finde den rette VJ, som passer til lige netop dit arrangement, og som opfylder dine ønsker og drømme, så du er sikret at du får den fest som du har drømt om. Vi har mange forskellige VJs, der er velegnede til forestillinger på alle slags fester og arrangementer.

Gør din fest komplet.

Udover at booke en VJ, kan du gøre din fest komplet ved at booke en DJ i kombination med en VJ eller en DJ & en musiker. En VJ kan også sættes sammen med silent disco, og vil give jeres aften en hel særlig disco stemning. Uanset hvilket slags event du er ved at planlægge, så kan det være en god ide at kombinere en VJ med noget andet.

Hvis du vælger at kombinere din VJ med et andet act er det altid en god ide at lade vedkommende det vide, så de kan tilpasse sig til hinanden, og tage højde for dine ønsker. Sammen kan de sørge for, at du får den perfekte aften.

Book en VJ til din fødselsdag, bryllup eller firmafest.

Vi har mange forskellige VJs, og Evenses kan hjælpe dig med at booke den perfekte VJ. Book VJs gennem os gør at du er sikret at få en, som er professionel og du kan være på dansegulvet og nyde din aften. Hvis der er noget som helst du er i tvivl om er du altid velkommen til at kontakte os, og vi vil hjælpe dig.

Ønsker du at booke en af vores dygtige VJ's? En VJ kan passe til mange forskellige arrangementer, og de kan altid tilpasses efter hvad der er passende til dit event. Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke VJ's, der er det bedste match til din fest. Du er altid velkommen til at kontakte os enten via email, opkald eller ved at udfylde kontaktformularen på hjemmesiden, så kan vi sende dig et uforpligtende tilbud.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores VJ's her.

Hvad koster en VJ?

En VJs pris afhænger bl.a. af hvor i landet dit event finder sted, hvor længe du ønsker at VJ'en skal optræde og hvilke ønsker du har til vedkommende.

Hvilke slags event kan man booke en VJ

Man kan booke en VJ til mange forskellige typer events, da en VJ kan tilpasses til flere forskellige temaer og anledninger.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!