1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
VJ Phill
100% match

VJ Phill

3 anmeldelser

Video Jockey Phill giver et smukt visuelt show til din fest og event.

Pris på forespørgsel
Book en festlig VJ til din fest  | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

VJ's

Book en VJ til dit bryllup, fest eller anden begivenhed?

Har du booket en DJ, men vil du have noget særligt til at underholde dine gæster? En VJ er en flot tilføjelse til dette. En DJ kan give din begivenhed en musikalsk underholdning, imens en VJ skaber det vilde lysshow. Du kan vælge at ansætte en VJ, som giver din begivenhed med visuelle billeder på en unik måde. Disse vil blive indstillet til DJ'ens musik, placeringen af ​​din fest. VJ kan også tilpasses visuelt til dit tema eller musik genre.

VJ til din fest, bryllup eller festival

I samråd med dig udarbejdes en plan af den rette VJ. Du kan tænke på beamers til projekt og lærred for fuldt ud, at realisere din drømme fest. En VJ skaber billederne og farverne til din fest. De sørger for at sætte gang med, billeder, visuelitet, neon, lys mm. Det er lige meget hvilken begivenhed du vælger, en VJ i samarbejde med dig, vil realisere dine drømme om et festival. På den måde kan du være sikker på, at vi gør alt for at tilpasse dine ønsker og præferencer.

Hvad er en VJ?

Ovenfor har vi allerede citeret eksemplet på, hvad VJ'er gør nøjagtigt. Konceptet med videojockey er stort set en oprettelse af musikkanalen MTV. Udtrykket "videojockey" (VJ) er faktisk en variation på udtrykket "discjockey" (DJ), såsom DJ Tiësto, DJ Jean og Calvin Harris. Det var MTV (Music Television Network) i 1980'erne, der fik ordet "VJ" til at få fremtrædende plads i mainstream. De typiske MTV-værter på tv, de mænd og kvinder, der præsenterede videoklippene og talte med hinanden om programmeringen af ​​kanalen, var baseret på den underholdning, der fandt sted på en natklub i New York på det tidspunkt, kaldet Hurray. Dette var den første klub, der integrerede en komplet og avanceret videoinstallation i klubbens design. Denne skabelse bestod blandt andet af flere skærme over baren og dansegulvet.

Hurray-ejerne havde den originale idé at vise klip og korte film på de mange skærme under klubaftener. Men med hjælp fra forskellige producenter af eksperimentelle film begyndte natklubben snart at lave videoer, der supplerede DJ'ernes musik, snarere end visuel underholdning på skærmene, der udgjorde en slags pause om aftenen. På denne måde blev det visuelle en integreret del af klubatmosfæren, og snart blev job af videojockey født.

For offentligheden blev VJ'er primært kendt som oplægsholdere på kanaler som MTV og andre. Deres job som VJ var hovedsageligt baseret på at præsentere videoklip og musikrelaterede programmer på disse kanaler, hvilket viste sig at være et yderst vellykket koncept. Forskellige kendte hollændere tog deres første skridt i showbusiness som VJ'er, såsom Bridget Maasland, Ruud de Wild og Mental theo.

Uanset om det er en VJ, der leverer grafik til et DJ-sæt i en natklub eller en VJ, der præsenterer musikvideoer på tv, er et af nøgleelementerne den levende blanding af medier, lige fra filer på dvd'er og harddiske på en computer til levende kamerabilleder og computergenererede billeder. Derudover er en VJ generelt også involveret i behandling af billedmateriale i realtid. Ved at booke en god VJ til den fest eller begivenhed, som du skal arrangere, kan du derfor tilføje et unikt element til hele affæren.

Hvorfor skal du booke en VJ?

I dag er det også muligt at booke VJ'er til fester og begivenheder, som du selv organiserer, ligesom du kunne booke en DJ eller en sanger til et arrangement. Du kan være ret sikker på, at langt de fleste af dine gæster i de fleste tilfælde sjældent eller aldrig har deltaget i en fest, hvor en VJ også var en del af underholdningen, hvilket gør det endnu mere fascinerende at reservere en VJ. Men hvad kan en VJ tilføje til din begivenhed?

Den visuelle aspekt

Åbenbart at booke en VJ over en DJ tilføjer et visuelt element over en rent musikbase. Uanset om det er en VJ, der er mere optaget af at præsentere forskellige dele af festen ved hjælp af visuel støtte eller en VJ, der primært fokuserer på at skabe visuelle shows, der skal ledsage musikken, kan den rigtige VJ være af stor merværdi.

Fortæl en historie

En professionel VJ kan også hjælpe dig som arrangør med at fortælle en historie under arrangementet. Overvej for eksempel et bryllup, hvor forskellige taler ikke kun ledsages af musikstykker, men også af passende billeder og smukke lys variationer. Dette hænger også tæt sammen med følgende punkt nedenfor ...

Den perfekte atmosfære

Ved at booke en VJ kan du give din fest eller begivenhed visuelle effekter på din egen unikke måde. Disse kan skræddersys til musikken, men også for eksempel til det sted, hvor arrangementet afholdes eller til den atmosfære, som du vil skabe på et bestemt tidspunkt. Derudover kan smukke billeder også være den perfekte måde at understøtte et tema eller en musikgenre på, f.eks. På en svingende 1920-fest eller en fest med temaet "Hawaii".

Hvad Evenses kan gøre for dig

At reservere en VJ behøver bestemt ikke at være vanskelig, men det er klogt at i det mindste have en god idé for dig selv, hvilken slags handling eller visuel underholdning du leder efter, før du begynder din søgning. Ligesom der er et uendeligt udvalg af DJs, skal du også håndtere en masse variation i VJ'er for at booke. Hos Evenses arbejder vi med en omfattende portefølje af VJ'er, der er velegnede til forestillinger på alle slags fester og arrangementer. Fra fødselsdage og bryllupper til festivaler og firmaarrangementer, uanset lejlighed Evenses kan hjælpe.

Derudover kan du også booke VJ'er på Evenses i kombination med for eksempel musikalske elementer som vokal eller et DJ-sæt. Uanset om du organiserer en sommer-rager og ønsker at give den den passende visuelle vejledning af en live VJ eller ønsker at give en smadrende fødselsdagsfest, hvor VJ understøtter et professionelt hus sæt af en DJ efter eget valg, vi er glade for at hjælpe dig find den ideelle mulighed for at finde og booke til din fest eller begivenhed.

Når du bestiller en VJ, anbefales det at gøre det med en erfaren part, når det kommer til at reservere VJ'er. Evenses har været aktiv i verden af ​​begivenheder og underholdning i årevis, og vi har booket hundreder af forskellige handlinger gennem årene. Du kan kontakte vores begivenhedsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om reservation af en VJ. Du kan altid nå dem ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses kan du antage, at vi sammen med dig booker VJ, der passer perfekt til den fest eller begivenhed, du skal arrangere.

Book en VJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige VJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke VJ's, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores VJ's her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.