Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest

Vinyl DJ’en ”Vintage” bruger gamle LP'er til at tage dig med på en musikalsk rejse.

4,5 ud af 5 stjerner
Pris på forespørgsel
dj-vintage-boeken-feest.jpg
gPtUHNfZ A
Vinyl-dj
Vinyl DJ (1).jpg
IMG_0823.jpg
dj-vintage-boeken-feest.jpg
Tjek tilgængeligheden af Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest her.
Fra
Til
Hvorfor har 10.000+ kunder booket hos Evenses
users Kun professionelle samarbejdspartnere og underholdningudbydere med gode anmeldelser
thumbs up Alle samarbejdspartnere og underholdningsudbydere er personligt screenet og velkendt hos Evenses
false Attraktive alt-i-én priser
phone square alt Vores kundeservice er tilgængeligt 24/7
check Altid professionel erstatning tilgængelig: vi leverer altid
glass cheers Erfaring fra 10.000+ events, bryllupper og fester

Med charmen fra ​​ægte vinylplader er dette DJ-show en komplet pakke fra en erfaren DJ, der medbringer egen DJ-pult samt professionelt DJ- og lydudstyr.

Book en vinyl dj til dit arrangement, så sørger han ikke bare for musik til festen, men også at holde den gode stemning i live fra start til slut.

Vores vinyl DJs musik kommer fra en unik samling på 10.000 plader. Vintage bruger unikke og meget specielle stykker i sin samling, og blander kendte og ukendte musikperler. Vinyl DJen er meget fleksibel, og kan leverer mange forskellige former for underholdning, herunder soul, jazz, 80'erne, diskotek, retro, baggrundsmusik og meget mere. Alle vores DJs er meget erfarne og ekstremt populære og er personligt udvalgt baseret på erfaring, karisma og kreativitet.

Leder du efter en komplet pakke med lys, lyd og DJ-udstyr? Så lej DJ vintage. Han tager alt sit eget udstyr med og står selv for lyd og lys så du kun skal fokusere på at nyde den gode musik. Af denne årsag er vintage en ideel dj til bryllupper, da det tager meget af planlægningsarbejdet ud af jeres hænder.

DJ-shows kan opleves på næsten overalt i Danmark, omend du vil have det i en storby eller på landet, og alt fra private til offentlige lokationer. Vi kan levere til enhver størrelse af fest og give et ekstraordinært show, der passer til kravene på stedet og er i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi kan også udvide DJ-showet med sjovt tilbehør som f.eks. en kombination med et liveband, en VJ eller et oplyst LED dansegulv. Vi kan hjælpe dig med at planlægge den opsætning, der passer bedst til stedet og dine behov, så du slipper for at stå med hele arbejdet alene.

Vi har også en masse andre former for underholdning, der kan supplere en DJ og sætte gang i festen. Hvis du vil høre mere om vores forskellige muligheder kan du altid kontakte os over email eller telefon, eller læse mere her på vores hjemmeside.

Book en DJ, der lever op til dine ønsker:

DJ Vintage har en enorm samling med tusindvis af plader. Du kan fortælle ham dine ønsker og planlægge sammen med ham, så du er sikker på at du får den helt rigtige underholdning, der passer perfekt til netop dit arrangement.

Stor fleksibilitet:

En optræden med DJ Vintage kan tilpasses til dine behov og præferencer, hvad enten det er et oplyst dansegulv eller en fantastisk video. Længden på optrædenen kan også tilpasses, og du kan også selv komme med ønsker til playlisten. På den måde kan du sørge for, at temaet er gennemført, så alle får en god oplevelse til din næste fest.

Vil du booke en vinyl DJ med flere års erfaring til dit bryllup? Eller er du interesseret i en dj til fest? Så kan du booke DJ Vintage til din begivenhed, jubilæum eller fødselsdag. Alt kan tilpasses. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål.

2 anmeldelser
4,5 ud af 5 stjerner
Kevin Terkel
4 ud af 5 stjerner
Alle blev helt skøre med det specielle men passende musikvalg. Det var rart at have en fest med musik, man ikke høre alle steder.
Monique
5 ud af 5 stjerner
Det var en meget flot tilføjelse til vores bryllup. Vi dansede hele natten til musikken fra vinyl DJ’en.

Andre så også på:

DJ 2night

DJ 2night

3 anmeldelser

DJ Show med vores allround DJ, med tilhørende professionelt lys og lyd.

6000 kr - 11000 kr
Festlig DJ

Festlig DJ

4 anmeldelser

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed

Pris på forespørgsel
Alsidig Lounge DJ

Alsidig Lounge DJ

3 anmeldelser

Jazz og Lounge DJ Erase tilbyder stilfuld musikalsk akkompagnement

Pris på forespørgsel
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.