• dj-vintage-boeken-feest.jpg
 • Vinyl-dj
 • Vinyl DJ (1).jpg
 • IMG_0823.jpg
dj-vintage-boeken-feest.jpg
Vinyl-dj
gPtUHNfZ A
Vinyl DJ (1).jpg
IMG_0823.jpg

Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest

Pris på forespørgsel
4,9 (11 Anmeldelser)

Om Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest

Med charmen fra ​​ægte vinylplader er dette DJ-show en komplet pakke fra en erfaren DJ, der medbringer egen DJ-pult samt professionelt DJ- og lydudstyr.

Book en vinyl dj til dit arrangement, så sørger han ikke bare for musik til festen, men også at holde den gode stemning i live fra start til slut.

Vores vinyl DJs musik kommer fra en unik samling på 10.000 plader. Vintage bruger unikke og meget specielle stykker i sin samling, og blander kendte og ukendte musikperler. Vinyl DJen er meget fleksibel, og kan leverer mange forskellige former for underholdning, herunder soul, jazz, 80'erne, diskotek, retro, baggrundsmusik og meget mere. Alle vores DJs er meget erfarne og ekstremt populære og er personligt udvalgt baseret på erfaring, karisma og kreativitet.

Leder du efter en komplet pakke med lys, lyd og DJ-udstyr? Så lej DJ vintage. Han tager alt sit eget udstyr med og står selv for lyd og lys så du kun skal fokusere på at nyde den gode musik. Af denne årsag er vintage en ideel dj til bryllupper, da det tager meget af planlægningsarbejdet ud af jeres hænder.

DJ-shows kan opleves på næsten overalt i Danmark, omend du vil have det i en storby eller på landet, og alt fra private til offentlige lokationer. Vi kan levere til enhver størrelse af fest og give et ekstraordinært show, der passer til kravene på stedet og er i overensstemmelse med dine ønsker.

Vi kan også udvide DJ-showet med sjovt tilbehør som f.eks. en kombination med et liveband, en VJ eller et oplyst LED dansegulv. Vi kan hjælpe dig med at planlægge den opsætning, der passer bedst til stedet og dine behov, så du slipper for at stå med hele arbejdet alene.

Vi har også en masse andre former for underholdning, der kan supplere en DJ og sætte gang i festen. Hvis du vil høre mere om vores forskellige muligheder kan du altid kontakte os over email eller telefon, eller læse mere her på vores hjemmeside.

Book en DJ, der lever op til dine ønsker:

DJ Vintage har en enorm samling med tusindvis af plader. Du kan fortælle ham dine ønsker og planlægge sammen med ham, så du er sikker på at du får den helt rigtige underholdning, der passer perfekt til netop dit arrangement.

Stor fleksibilitet:

En optræden med DJ Vintage kan tilpasses til dine behov og præferencer, hvad enten det er et oplyst dansegulv eller en fantastisk video. Længden på optrædenen kan også tilpasses, og du kan også selv komme med ønsker til playlisten. På den måde kan du sørge for, at temaet er gennemført, så alle får en god oplevelse til din næste fest.

Vil du booke en vinyl DJ med flere års erfaring til dit bryllup? Eller er du interesseret i en dj til fest? Så kan du booke DJ Vintage til din begivenhed, jubilæum eller fødselsdag. Alt kan tilpasses. Kontakt os venligst, hvis du har spørgsmål.

Tjek tilgængeligheden af Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest her.
Fra kl.

11 Anmeldelser
4,9 (11 Anmeldelser)

Kevin Terkel
Alle blev helt skøre med det specielle men passende musikvalg. Det var rart at have en fest med musik, man ikke høre alle steder.
Monique
Det var en meget flot tilføjelse til vores bryllup. Vi dansede hele natten til musikken fra vinyl DJ’en.
Mette J.
Fantastisk aften med Vinyl DJ 'Vintage'! Han bragte en unik atmosfære til vores fest med sin imponerende samling af plader. Det var en rejse tilbage i tiden, og alle elskede det.
Bo H.
Vi havde DJ Vintage til vores bryllupsfest, og han skuffede bestemt ikke. Hans musikvalg var spot on, og han formåede at få alle op på dansegulvet. Kan varmt anbefales!
+ se alle anmeldelser

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en Vinyl DJ?

En vinyl-DJ er en DJ, der arbejder specifikt med vinylplader. Det betyder, at de bruger fysiske plader i stedet for digitale filer, såsom MP3'er eller WAV'er, til at spille musik. En vinyl-dj samler ofte en omfattende samling af vinylplader, som han/hun bruger til at vælge og mixe den musik, han/hun ønsker at spille. De investerer også i DJ-udstyr af høj kvalitet, f.eks. mixerborde og pladespillere, for at få den bedst mulige lydkvalitet.

Hvad medbringer en vinyl-DJ?

Vinylplader: DJ'en medbringer et udvalg af vinylplader, der passer til publikum og atmosfæren ved arrangementet.

DJ-udstyr: Dette omfatter pladespillere, mixerpulte, forstærkere, højttalere, DJ-hovedtelefoner og andet nødvendigt udstyr.

Tilslutninger og kabler: DJ'en skal bruge de rigtige kabler til at forbinde sit udstyr med forstærkerne og højttalerne.

DJ-software: Nogle vinyl-dj's bruger software til at afspille digitale filer under deres sæt og har en bærbar computer eller tablet med til dette formål.

Reservedele: DJ'en medbringer reservedele, f.eks. erstatningsnåle til pladespillere, for at undgå at støde på problemer under optrædenen.

Er det muligt at tilpasse playlisten til mine ønsker?

Ja, selvfølgeligt er det det. Vores DJs er meget åbne overfor dine ønsker, og foretrækker at du giver dem en referenceramme, som de kan lave playlisten ud fra. De er generelt også åbne over for ønsker i løbet af festen.

Hvor længe bør saxofonister og DJs spille sammen?

Vi anbefaler, at saxofonisten spiller med DJ'en i 2-3 timer. Hvis saxofonisten spiller mindre, når I næsten ikke at nyde det, hvorimod at længere end 3 timer går hen og bliver lidt for meget i længden.

Skal vi selv have noget udstyr klar til DJ'en?

Niks. Medmindre i har nogle meget konkrete sær ønsker sørger vores DJs selv for alt hvad der hedder højtalere, lyd og lys.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

dj-vintage-boeken-feest.jpg Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest
Pris på forespørgsel
4,9 (11 Anmeldelser)
Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!