Skal du booke en lounge DJ til din fest, reception, eller fødselsdag? Musik med lounge-lyd er kendt for nem lytning. Med denne type musik kan du stadig kommunikere på et normalt niveau uden at skulle forlade lokalet. En Lounge DJ derfor ideelt til baggrundsmusik. En Lounge DJ giver en behagelig atmosfære til dit arrangement. Denne musik er også ofte forbundet med varme lande, og øer som og Spanien og Ibiza. Lounge DJ'erne er fleksible, ligesom deres musikstil, og derfor er du garanteret et afslappende event.

Alle vores kunstnere har eget udstyr. Så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis en musiker spiller med DJ'en, kobler musikeren sit udstyr på DJ'ens udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med en DJ. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det.

Book en lounge DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige Lounge DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket DJ, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Lounge DJ's her.