Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest
100% match

Lej Vinyl DJ 'Vintage' til din fest

Vinyl DJ’en ”Vintage” bruger gamle LP'er til at tage dig med på en musikalsk rejse.
Med charmen fra ​​ægte vinylplader er dette DJ-show en komplet pakke fra en erfaren DJ, der medbringer egen...
Mere information

4,5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Alsidig Lounge DJ
100% match

Alsidig Lounge DJ

Jazz og Lounge DJ Erase tilbyder stilfuld musikalsk akkompagnement
Stilfuld lounge, jazz og baggrundsmusik til dit middagsselskab, reception, fest eller event. DJ 'Erase' er perfekt til alle ...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed
Book en DJ hos Evenses! Vi har alle typer DJ's; all-round, lounge, house, disco, 80’er/90’er, k...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book lounge DJs til dit event

Skal du have en DJ, som kan spille baggrundsmusik til dit event, reception eller firmafest? Så book en lounge DJ, som kan sørge for at spille noget passende musik i baggrunden, mens dine gæster hygger sig til dit event.

Vi har en bred palette af DJs og vi har mange løsninger, som kan passe til dit event. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker svar på noget, at få et uforpligtende tilbud eller hvis du skal arrangere et event, men har brug for lidt hjælp.

lounge_dj.jpeg

Hvorfor booke en lounge DJ?

Med en lounge DJ er du sikret at du og dine gæster kan have en samtale på et passende lydniveau samtidig med at DJ’en spiller. Lounge musik er nemlig kendt for at være musik man nemt kan lytte til, og derfor er det ideelt til baggrundsmusik.

En lounge DJ giver en behagelig atmosfære til dit arrangement, da det er en type musik som kan være i baggrunden uden at det er forstyrrende. Derfor er denne type dj til reception passende eller til lounge arrangementer, hvor du ønsker en særlig stemning.

Uanset hvilken type arrangement du er ved at planlægge så kan du leje en DJ til dit event, som spiller lounge musik. Det kan være du ønsker at DJ’en spiller lounge musik til at begynde med og senere på aften eller natten spiller musik, som dine gæster kan danse til - dette kan vi også hjælpe med.

Vores dj s er fleksible, og de har deres eget udstyr med sig, så dette behøver du ikke at bekymre dig om. Hvis du har udstyr på stedet, så kan du meddele dette på forhånd, og så tager vi højde for dette.

Har du særlige ønsker til vedkommende eller til hvad lounge DJ’en skal spille, så vil vi gøre alt for at opfylde dine ønsker. Det kan være en god ide at nævne dette på forhånd, så der ikke bliver nogle misforståelser til dit event, og vedkommende er forberedt inden selve eventet. Det kan også være muligt at ønske sange til selve eventet, dette skal vedkommende dog også være forberedt på.

DJ_LOUNGE.png

Book en lounge DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, reception eller event!

Vi har DJs i hele landet, og vi har helt sikkert også en DJ, som passer til dit event. Hyr lounge DJ, og du er sikret en god stemning til din begivenhed. Med lounge musik i baggrunden er du nemlig sikret at der aldrig er akavet stilhed, og dine gæster kan stadig holde en samtale kørende.

Ønsker du at booke en af vores dygtige Lounge DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket DJ, der er det bedste match til din fest. Du kan se mere på vores hjemmeside, som har åbent 24 timer i døgnet. Du må altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Lounge DJ's her.

Hvad koster det at booke en lounge DJ?

Oftest er en DJs pris timebaseret, så det kommer an på hvor længe du ønsker at din DJ skal spille, og som oftest har de også et start gebyr. Derefter kommer det an på hvad du har brug for og hvor i landet dit event finder sted.

Hvilke slags event passer lounge DJ til?

En lounge DJ kan passe til mange typer events, du skal ikke lade dig begrænse. Det kan f.eks. være du ønsker en lounge DJ til en firmafest, reception, jubilæum, fødselsdagsfest eller bryllup.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!