Book en DJ, der spiller din yndlingsstil

DJ til fest

Book en DJ til din fest

Planlægger du et arrangement? Lige meget hvilket arrangement du står overfor at skulle planlægge så er en dj altid en festlig indslag som for gæsterne på dansegulvet. Der findes et stort udvalg af dj som specialisere sig indenfor forskellige genré. Valget af DJ er en vigtig og det vil helt sikkert påvirke atmosfæren under arrangementet.

Evenses tilbyder et bredt udvalg af DJ's, som hver især har sin unikke stil og spiller forskellige genrer. Vi tilbyder følgende DJ’s:

Disco DJ
Vinyl DJ
80's 90's DJ
Lounge DJ
House DJ
Allround DJ

Book en Disco DJ!

Planlægger du en disco temafest? Book en Disco DJ til din fest. Vores Disco DJs spiller gamle klassikere fra genré som disco, funk og soul. Hvis du booker en Disco DJ, vil Dj´en sørge for musik som uden tvivl vil sparke gang i dit arrangement og få gæsterne på dansegulvet. Det er tid til at bringe dine dance moves til dansegulvet, for med en disco DJ ville ingen være i stand til at stå stille.

Book en 80'er 90'er DJ!

Interesseret i en DJ der giver dig flashback til 80'erne og 90'erne? I så fald er en 80ér og 90ér Dj noget for dig.

Måske er du ved at planlægge en årti temafest, med årtierne 80érne eller 90érne som årti. Så er en 80'er/ 90'er DJ et godt valg til din fest. Vores DJ's gør din fest til et storslået show og spille alle de bedste sange fra 80érne og 90érne. Voksede du op i løbet af denne tid? Så kan du regne med en fest med flashbacks, når vores 80'er og 90'er DJ begynder at spille dine gamle yndlingssange. Dans og syng med på sange fra Madonna, George Michael, Prince og Aqua.

Book en Lounge DJ

Vil du have en mere afslappet baggrundsmusik til dit event. Ligemeget om du skal holde en virksomhedsarrangement eller en fødselsdagsfest, så er baggrundsmusik en dejlig afslappende måde at underholdende gæsterne på, samtidig med det ikke stopper gæsterne fra at snakke. Så er det en super god ide at booke en Lounge DJ. Da musikken som lounge DJ’en spiller, er afslappende og giver en fornøjelig atmosfære til dit event.
Leder du efter en dj med lidt mere gang i i slutningen af ​​aftenen? Så er det selvfølgelig også muligt. Vores lounge DJs er meget fleksible. Det er derfor ikke noget problem for DJ’en at starte lyriske sange med lidt mere gang i.

Book en house DJ!

En house DJ gør din fest endnu mere spektakulær. Disse DJ’s spiller de nyeste sange, spreder en god stemning på dansegulvet og får alle til at synge. Hvis du booker vores House DJ skaber de altid et godt samspil med publikum. Takket være denne interaktion vil dine gæster virkelig nyde musikken og ikke mindst stemningen. Hvis du vil have gang i din fest, så er en House Dj det du mangler.

Book en Allround DJ!

Har du svært ved at beslutte dig? Ønsker du at høre musik fra alle disse DJ's: Disco DJ, 80'er & 90'er DJ, Lounge Dj og House DJ? Så book en allround DJ. En Allround DJ løser dette for dig. Vores fleksible Allround DJ’s er velegnede til alle slags arrangementer, ligemeget om det er et bryllup, en fødselsdagsfest eller et firmaarrangement. Ved at booke en Allround DJ hører du både de seneste hits fra hitlisterne, men også de dejlige gamle gode klassikere som vi alle elsker at synge med på.

Vi står for udstyret.

Intet problem. Når du booker en DJ til din fest hos Evenses, vil DJ’en medbringe sit eget udstyr til din begivenhed. Du behøver ikke at bøvle med lyd- eller lys udstyr. Hvis du lejer en DJ sammen med en musiker, behøver du heller ikke bekymre dig om dette. Hvis du ville have endnu mere lyd end vores DJ kan medbringe er du velkommen til at se nærmere på dette her. Det kan også være du ønsker dig noget lys som skal kører sammen med musikken eller måske er du på udkig efter et imponerende lasershow? Hvis dette er tilfældet, så er du kommet til det rigtige sted. Det kunne også være en ide at leje et oplyst dansegulv til dit arrangement, som gøre det umuligt for gæsterne at sidde stille.

Lidt ekstra?

Hvad med at tilføje lidt ekstra til din dj? Hvad med en sanger? Eller hvad med en saxofonist eller en violinist. Ved at tilføje lidt ekstra til din dj booking, giver det en endnu federe oplevelse som dine gæster sent ville glemme. Det kan også være du ville have et silent disco event med en dj. Her står dj´en for musikken ved at styre de kanaler som bliver tilsluttet høretelefonerne, det kan være du ville have musik fra hitlisterne på den ene kanal, klassikere på den anden og house musik på den tredje. Dette er et event din gæster uden tvivl ville elske.

Et brag af en fest

Hvis du booker en DJ hos Evenses, kan du være 100% sikker på et professionelt og underholdende show med den bedste lyd. Alle vores DJ's vælges omhyggeligt af os. De har mange års erfaring og ved lige hvordan de skal levere et spektakulært show. Du kan se mere om de forskellige dj vi tilbyder her hos Evenses lige her.


Er du ikke sikker på, hvilken underholdning der passer bedst til dit næste event? Eller vil du arrangere en stor fest og har brug for hjælp og råd? Så er vi på Evenses klar til at hjælpe dig. Vi er glade for at fortælle dig om de forskellige muligheder og tilbyde dig forskellige løsninger til en vellykket fest. Vi står klar til at give dit uforpligtende rådgivning og tilbudKvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!