Bestil en DJ, der spiller din yndlingsstil

DJ til fest

Lej en DJ til din fest

Planlægger du en fest, forretningsarrangement, bryllup eller fødselsdag og skal bruge en DJ? Valget af DJ er en vigtig del, og det vil helt sikkert påvirke atmosfæren under arrangementet.

Selvfølgelig vil du booke en DJ, der spiller din yndlingsmusik.

Ved at bestille en DJ, der spiller de rigtige sange får du den bedste stemning. Lad dig ikke blive overrasket, hvis du finder din tante Anna danse løs på dansegulvet eller din gamle farfar smide jakken.

Evenses tilbyder et bredt udvalg af DJ's, som hver især har sin unikke stil og spiller forskellige genrer. Vi tilbyder følgende DJ’s:

Disco DJ
80's 90's DJ
Lounge DJ
House DJ
Allround DJ

Planlægger du en temafest? I så fald: Lej en Disco DJ!

Planlægger du en temafest? Book en Disco DJ til din fest.

Disco tema er ofte værdsat, hvis det er et bryllup, firmafest, fødselsdagsfest eller hvilken som helst anden begivenhed. Vores Disco DJs spiller gamle godbidder fra gener som disco, funk og soul. Hvis du booker en Disco DJ, vil de spille klassiske dansesange, og der vil være et svingende humør på dansegulvet til din fest.

Det er tid til at øve dine dance moves igen for denne nat, vil ingen være i stand til at stå stille. For din temafest at være endnu mere unik er der mulighed for at leje en vinyl DJ.

Klik her for at se udvalget og priser på Disco DJ’s.

Interesseret i en DJ, der giver dig flashback til 80'erne og 90'erne? I så fald: Lej en 80'er 90'er DJ!

Ønsker du at organisere 80'er eller 90'er fest? Så er 80'er/ 90'er DJ et godt valg til festen. Vores DJ's gør din fest til et storslået show. Voksede du op i løbet af denne tid? Så kan du regne med en fest med en smuk flashback, når vores 80'er og 90'er DJ begynder at lure dine gamle yndlingssange frem. 80'er og 90'er DJ leverer alle populære sange i firserne og halvfemserne, og dette får ofte publikum til at danse, som de gjorde før. Nyd smukke sange fra Madonna, Prince, 2Unlimited, George Michael, Prince og Doe Maar. Har du et ønske om at fejre fest, firmas fest, bryllup eller fødselsdagsfest? Hvad så med en kombination af retro DJ og saxofonist til din fest? Dette vil give din fest en unik følelse og absolut værdsattes af dine gæster.

Klik her for at se tilbud og priser på 80'erne og 90'erne DJ.

Står sammenkomst på skemaet? I så fald: Lej en Lounge DJ

Vil du have en mere afslappet baggrundsmusik på din virksomhedsbegivenhed, bryllup eller fødselsdag? Så er vores tip at leje en Lounge DJ. Lounge musik er den perfekte sammenkomst musik, hvis du organiserer en begivenhed. Du hører musikken, det skaber en behagelig følelse. Alle dine gæster vil kunne tale i normal tonetilstand og behøver ikke at skrige for at høre hinanden. Da musikken, som lounge DJ’en spiller, er afslappende og giver en fornøjelig atmosfære til din fest, ceremoni eller arrangement.

Leder du efter festmusiker i slutningen af ​​aftenen? Er det selvfølgelig også muligt. Vores lounge DJs er meget fleksible. Det er derfor ikke noget problem for DJ’en at starte lyriske sange med lidt mere træk.

Klik her for at se udvalg og priser på Lounge DJ.

Vil du have din spektakulære fest husket? I så fald: Lej en house DJ!

Booking af en house DJ gør din fest endnu mere spektakulær. Disse DJ’s spiller de nyeste sange og spreder en god stemning på dansegulvet og får alle til at synge. Hvis du lejer vores House DJ skaber de altid et godt samspil med publikum som muligt. Takket være denne interaktion vil dine gæster virkelig nyde opholdet til festen. Derudover er det også muligt at ønske nogle specifikke sange, både på forhånd og under selve festen.

Klik her for at se udbuddet og priser på House DJ.

Svært at vælge DJ? I så fald: Lej en Allround DJ!

Ønsker du at høre musik fra alle disse DJ's: Disco DJ, 80'er & 90'er DJ, Lounge Dj og House DJ? En Allround DJ løser dette for dig. Vores fleksible Allround DJ’s er velegnede til alle slags arrangementer som: Firma fest, bryllup, fødselsdagsfest og mange andre begivenheder. Ved at booke en Allround DJ hører du både de seneste hits, men også de dejlige gamle gode klassikere.

Hvis du bestiller en Allround DJ til din fest, spiller de musik, der er helt skræddersyet til dine ønsker og din unikke smag. Det er ligegyldigt, om dette er house, lounge trance, disco eller 80'er og 90'er, dagens hits.

Klik her for at se udvalget på Allround DJ.

Vi står for DJ-udstyret.

Intet problem. Når du ansætter din DJ til en fest hos Evenses, vil DJ’en medbringe sit eget udstyr til din begivenhed. Du behøver ikke at bøvle med lyd- eller lystudstyr. Hvis du lejer en DJ sammen med en musiker, behøver du heller ikke bekymre dig om dette, da Evenses også står for musikinstrumenterne. Musikeren, som saxofonisten, forbinder hans udstyr med Dj’ens lydsystem.

Forsikret til et professionelt show

Hvis du lejer en DJ hos Evenses, kan du være 100% sikker på et professionelt og underholdende show. Alle vores DJ's vælges omhyggeligt af os. De har lang erfaring og er fremragende entertainere. Takket være vores fleksible DJ's kan bruserne tilpasses til dit unikke parti, uanset størrelsen af festen og det sted, du vil holde festen. Vi tilpasser underholdningen til dine ønsker.

Klik her for at se vores sortiment og priser på DJ's.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.