Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
jaren-80-90-dj-boeken.jpg
1/13
DJ Kix
DJ Kix
100% match

DJ Kix

Ønsker du at holde en 80'er 90'er fest? DJ Kix spiller den bedste musik fra de fantastiske år
Klassikere fra 80’erne og 90’erne. DJ 'Kix' tager dig tilbage i tiden og skaber fantastiske 80'er...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed
Book en DJ hos Evenses! Vi har alle typer DJ's; all-round, lounge, house, disco, 80’er/90’er, k...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
DJ Jesper book hos Evenses
1/4
DJ Jesper
DJ Jesper
100% match

DJ Jesper

Skal du bruge en festlig DJ?
DJ Jesper Den jyske DJ Jesper er klar til at sætte gang i dansegulvet til din fødselsdagsfest uanset om det er en 30 års eller en 80 års fødselsdagsfest. Med 25 ...
Mere information

9500 kr - 14700 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book 80'er & 90'er DJ's til dit event

Skal du holde et event, hvor temaet står på 80’er eller 90’er fest? Så book en 80’er & 90’er DJ. Denne DJ kan bruges til forskellige lejligheder for at gøre en 80’er & 90’er fest til et rigtigt funky show.

Det kan være du er ved at planllægge din firmafest, galla eller fødselsdagsfest, hvor I ønsker musik fra Michael Jackson, Madonna, George Michael, Prince og mange andre.

80s.jpeg

Hvad kan en 80’er & 90’er DJ tilbyde?

Uanset hvilken slags fest eller event du er ved at planlægge, så er en DJ oftest en god ide. På den måde slipper du for at vælge alle sangene, og I er sikret en god fest hele natten med massere af hits. Vi har både temabaseret DJs såsom 80’er & 90’er, men vi har også allround DJs.

Det er også muligt at ønske sange til selve festen, men vi anbefaler at diskutere dette på forhånd, så vi og vores DJ’s er opmærksomme på dette. På den måde kan de nå at planlægge, og du er sikret at dine yndlings hits kommer på over højtaleren.

DJ til 80’er fest

Måske du er ved at planlægge den helt perfekte 80’er temabaseret fest med svedbånd, nylon i neonfarver, discokugle i loftet og jakkesæt i pastelfarver. Alt hvad du mangler for at bringe jer tilbage til 80’erne er den helt rigtige DJ, og her kan vi hjælpe dig.

En DJ som spiller alle de gode hits fra Wham, Madonna, Michael Jackson, David Bowie og Duran Duran.

DJ_80s.jpeg

DJ til 90’er fest

Eller måske du er ved at planlægge den helt perfekte 90’er fest med knæklys, refleks bukser, buffalo sko og bøllehat. En fest som tager jer tilbage til de lækre, fjollede, farverige og festlige 90’er. Alt hvad du mangler for at komme tilbage til 90’erne er den perfekte DJ.

En DJ, som spille alle de festlige numre fra 90’erne, hits fra Aqua, Spice Girls, Backstreet Boys og Ricky Martin. I er sikret en aften med alle jeres yndlings hits fra 90’erne.

Uanset hvilken type fest du er ved at planlægge og hvilken type DJ du har brug for, så kan vi hjælpe dig med at opfylde dine ønsker. Vi kan give dig og dine gæster en fest I aldrig vil glemme. Der er en lang række muligheder, og har du specifikke ønsker til hvad DJ’en skal spille, så er dette altid en mulighed, så længe DJ’en ved det et par dage før.

Gør din fest komplet.

Når du booker en DJ, så kan det være en god ide at supplere op med noget andet for at gøre din fest komplet. Du kan bestille et oplyst dansegulv på Evenses. Dette dansegulv består af forskellige overflader, med forskellige farver. Dette sikrer en ultimativ disco følelse.

Book en 80'er & 90'er DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller temafest!

Ønsker du at booke en af vores dygtige 80'er & 90'er DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken DJ, der er det bedste match til din fest. Du må altid sende en forespørgsel, og så kan vi finde frem til den rigtige DJ for dig og dit event.

Læs mere om DJ og vores udvalg her.

Hvad koster det at booke en DJ?

DJs har forskellige priser, som afhænger af hvor længe personen skal være til stede, om du har specifikke ønsker hvor
i landet dit event bliver afholdt og andet.

Skal man holde en temafest for at booke 80'er & 90'er DJ?

Nej din fest behøver ikke at have 80'er eller 90'er tema for at booke en 80'er & 90'er DJ. Du kan også booke denne slags DJ til enhver anden lejlighed, og du kan også bede DJ om at mikse. Det kan være at du ønsker at blande nutidige hits med 80'erne, så han både spiller hits fra nutiden og blander med nogle hits fra 80'erne.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!