1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
DJ Kix
100% match

DJ Kix

3 anmeldelser

Ønsker du at holde en 80'er 90'er fest? DJ Kix spiller den bedste musik fra de fantastiske år

Pris på forespørgsel
Festlig DJ
100% match

Festlig DJ

4 anmeldelser

Book en dygtig DJ til dit event her! Vi har DJ's i hele Danmark passende til enhver begivenhed

Pris på forespørgsel
DJ Jesper
100% match

DJ Jesper

Skal du bruge en festlig DJ?

9500 kr - 14700 kr
Ønsker du at booke en 80'er-90'er DJ? Book en DJ hos Evenses nu!
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

80'er & 90'er DJ's

Skal du holde en 80'er eller 90'er fest? Så skal du booke en af vores 80'er & 90'er DJ. Denne DJ kan bruges til forskellige lejligheder for at gøre en 80'er og 90'er fest til et rigtigt funky show. Tænk for eksempel på din firmafest, gala, bryllup eller private fest. Musik fra Madonna, George Micheal, Prince og mange andre 90'er fest-kunstnere.  Har du nogensinde tænkt på en DJ i kombination med en saxofonist? Dette er en god tilføjelse til live-setet. Det er også muligt at anmode om numre under udførelsen. Det er tilrådeligt at diskutere dette på forhånd, så vi og DJ er opmærksomme på dette.

For at gøre fødselsdagsfestet komplet, kan du også bestille et disco dansegulv på Evenses. Dette oplyste dansegulv består af forskellige overflader, med forskellige farver. Dette sikrer en ultimativ disco følelse på jubilæet. Musikken er ikke forbundet til DJ-højttalerne, men til hovedtelefoner. Dette kan gøres på flere kanaler.

Alle vores kunstnere har eget udstyr. Så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis en musiker spiller med DJ'en, kobler musikeren sit udstyr på DJ'ens udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med en DJ. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det.

Book en 80'er & 90'er DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige 80'er & 90'er DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket DJ, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores 80'er & 90'er DJ's her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.