Skal du holde en 80'er eller 90'er fest? Så skal du booke en af vores 80'er & 90'er DJ. Denne DJ kan bruges til forskellige lejligheder for at gøre en 80'er og 90'er fest til et rigtigt funky show. Tænk for eksempel på din firmafest, gala, bryllup eller private fest. Musik fra Madonna, George Micheal, Prince og mange andre 90'er fest-kunstnere.  Har du nogensinde tænkt på en DJ i kombination med en saxofonist? Dette er en god tilføjelse til live-setet. Det er også muligt at anmode om numre under udførelsen. Det er tilrådeligt at diskutere dette på forhånd, så vi og DJ er opmærksomme på dette.
For at gøre fødselsdagsfestet komplet, kan du også bestille et disco dansegulv på Evenses. Dette oplyste dansegulv består af forskellige overflader, med forskellige farver. Dette sikrer en ultimativ disco følelse på jubilæet. Musikken er ikke forbundet til DJ-højttalerne, men til hovedtelefoner. Dette kan gøres på flere kanaler.

Alle vores kunstnere har eget udstyr. Så du behøver ikke bekymre dig om lydudstyr og belysning. Hvis en musiker spiller med DJ'en, kobler musikeren sit udstyr på DJ'ens udstyr. Musikerne spiller korte sessioner med en DJ. Hvis du har udstyr på stedet, kan du angive dette på forhånd. Derefter tages der højde for det.

Book en 80'er & 90'er DJ til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige 80'er & 90'er DJ's? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket DJ, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores 80'er & 90'er DJ's her.