1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Food Truck
100% match

Food Truck

4 anmeldelser

Book en Food truck til din fest, byfest, fødselsdag eller bryllup. Book ho Evenses.

Pris på forespørgsel
Ønsker du at booke en foodtruck til dit event? Lej en foodtruck hos os!
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Food Trucks

Skal du holde et event? Ved du ikke helt, hvad du skal serverer for dine gæster? Hos Evenses kan du booke Food trucks til alle typer arrangementer, f.eks. bryllup, firmafest, fødselsdag, konfirmation - you name it!

Food trucks er hip, og du ser dem overalt på diverse festivaler og events. Du kan simpelthen ikke undvære en food truck på festivalerne længere. Hvis du har tænkt at der skal serveres lidt mad til dit arrangement, så er en Food truck helt sikkert det rette valg. Skab festivalstemning til din fest, ved at booke en food truck.

En food truck skaber noget atmosfære, dine gæster vil tage selfies foran den. Food trucks kan takke festivaler for deres extreme popularitet, og som et resultat er der nu arrangeret regionale madfestivaler.

Vores Food trucks findes i forskellige former, farver og du finder madlavningen for alle verdenskredse.

Nogle ting at være opmærksom på, når man booker en food truck

Det er ikke i sig selv vanskeligt at reservere en food truck, især ikke ved hjælp af en erfaren virksomhed som Evenses. Det betyder dog ikke, at der ikke er ting at passe på, når man søger efter en food truck. For klarhedens skyld vil vi kort liste nogle af disse faktorer nedenfor for at hjælpe dig på vej med at vælge en food truck.

Plads

Dette lyder måske logisk, men det vil overraske dig, hvor mange mennesker der vil reservere en food truck, men i sidste ende ikke har plads nok til at parkere køretøjet. Så husk altid, at det skal være muligt at parkere en food truck et sted, og at den krævede plads kan variere pr. Køretøj.

Elektricitet

Afhængigt af den type foodtruck, du vil reservere, kan køretøjet muligvis have forbindelse til det elektriske netværk. Det kan være, at dette er nødvendigt, og at den aktuelle foodtruck f.eks. Fungerer med en generator, men det er vigtigt, at du kender og diskuterer dette, inden du foretager en reservation.

Menu

Sørg for at tage dig tid til at studere menuen med de foodtrucks, som du synes er gode valg, og hvis det er muligt, prøv dem, før du reserverer lastbilen til at fodre alle dine gæster til et arrangement. På denne måde ved du i det mindste, hvad du får til din fest eller begivenhed, og du vil ikke blive konfronteret med nogen ubehagelige overraskelser i sidste øjeblik.

Papirarbejde

Hos Evenses arbejder vi kun med foodtrucks, der har alt det nødvendige papirarbejde, fra tilladelser til forsikring, helt i orden. Det gør dog aldrig ondt at spørge dig selv om dette, før du bestiller en food truck og at dobbelttjekke, at du reserverer en troværdig.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Der er få muligheder inden for catering, at du kan være så fleksibel som en food truck. Ved at booke en professionel foodtruck kan du overraske gæsterne med en original idé og godbid. Vi antager, at dine gæster ikke kommer til begivenheder hver dag, hvor madvogne er specielt booket til deres nydelse.

En af de store fordele ved at arbejde med food trucks på vores hjemmeside er, at vi allerede har stor erfaring med at booke disse køretøjer. Vi har booket populære madvogne til vores kunder mange gange før. For at give dig et indblik i disse kunders oplevelse kan du også finde omfattende anmeldelser på de tilgængelige foodtrucks på hjemmesiden. I kombination med hjælp fra vores bookere kan du få en god idé om rækkevidden og kvaliteten af ​​de tilgængelige madvogne, inden du fortsætter med reservationen.

Der er foodtrucks i mange forskellige størrelser, farver og forskellige menuvalg, der alle er unikke på deres egen måde. Du kan vælge, hvilken foodtruck der passer bedst til dig og din begivenhed. Små menuer oprettes, så du kan se, hvad mulighederne er for hver foodtruck. Dette kan udfyldes efter dine egne ønsker, og du kan også potentielt vælge designet af menuen til madvognen selv.

Book en Food truck til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en Food truck? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type mad, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Food trucks her.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.