Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Taco food truck
100% match

Taco food truck

Lej en taco food truck med fokus på autencitet, bæredygtighed og smag
Forkæl dine gæster med en taco food truck En taco food truck er en perfekt løsning til en fødselsdag, konfirmation, firm...
Mere information

Pris på forespørgsel
Empanadas food truck
100% match

Empanadas food truck

Lej en food truck med lækre og sprøde empanadas!
Lej en food truck til dit næste arrangement! En food truck er en perfekt løsning til events, hvor gæsterne selv har medbestemmelse i menuen, ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Vietnamesisk food truck
100% match

Vietnamesisk food truck

Lej en vietnamesisk food truck, så du og dine gæster kan nyde velsmagende retter der bringer jer til Vietnam Mere information

Pris på forespørgsel
Flæskestegssandwich food truck
100% match

Flæskestegssandwich food truck

Lej en food truck med saftige, flammegrillede flæskestegsburgere.
Lej en food truck til din fest En food truck er den perfekte catering løsning til den afslappede havefest, den runde fødsel...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Lej foodtrucks til dit næste event

Ønsker du at skabe en hyggelig og afslappet atmosfære til dit arrangement? Så book en food truck det du mangler. En food truck forkæler dig og dine gæster med lækker street food, der bliver serveret frisklavet til din fest! Lige meget om du skal holde et barnedåb, konfirmation eller studentergilde så er en food truck altid et sikkert hit.

Ved at bestille en food truck så får du nem og lækker mad som uden tvivl ville efterlade din gæster mætte og glade.

En food truck er den perfekte løsning for både vært og gæster.

Dine gæster bliver forkælet med lækkert mad. For dig som vært, skal du ikke tage højde for allergier, madlavning og opvasken, det er vores personale klar til at gøre for dig. Alt du skal gøre er at nyde dit arrangement og en masse god mad.

Hos Evenses har vi et bredt udvalg af forskellige food trucks, som passer til både mindre og større arrangementer. Du finder alt fra saftige burgere til hjemmelavede empanadas.

empanadas.jpeg

Vores food trucks leverer mad fra alle verdens hjørner, så vi vil uden tvivl have noget som passer lige netop din foretrukne mad. Måske har du lyst til forårsruller fra vores vietnamesisk food truck, måske er du mere interesseret i lækker pizza eller pasta fra vores italienske food trucks. Det kan også være du er mere til stærkt mad og ønsker at få serveret sprøde tacos fra vores mexicanske food truck.

Stort set alle vores trucks har vegetariske alternativer samt gluten- og laktosefri muligheder, der gør det muligt at tilfredsstille alle dine gæster.

Food trucks er en populær form for catering som gennem tiden er vokset sig større og større, så nu er det ikke længere kun på festivaler eller til markeder du kan finde food truck. Det er nu muligt at få dem sendt til lige netop din adresse.

Snack sulten?

Planlægger du et arrangement, der ikke inkluderer middagsmad, men hvor du alligevel gerne vil tilbyde dine gæster en mindre snack? Hos Evenses tilbyder vi ikke blot food trucks med komplette måltider, men også food trucks og food stands, hvor det er muligt få en let snack.
Forkæl dine gæster med frisklavede pandekager. Du kan ligeledes byde på sprøde, gyldne fritter, som er et kæmpe hit hos alle uanset alder.

Værd at vide når du lejer en food truck

Hvis du overvejer at leje en food truck, er der visse foranstaltninger, der er væsentlige at vide. Vi har hos Evenses samlet de væsentligste og oftest stillede spørgsmål omkring food trucks.

Du kan altid kontakte os for at få et uforpligtende tilbud vedrørende en foodtruck til din næste fest. Vi hjælper dig gerne, og vi har helt sikkert en løsning, som passer til dig, dine drømme og dit event.

Ønsker du at booke en foodtruck? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken form for foodtruck, der er det bedste match til dit event. Skulle du have spørgsmål som ikke fremgår i vores FAQ, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Er der et minimums antal gæster for at leje en food truck?

De fleste food trucks, har et minimum på 45 gæster.

Kræver en food truck adgang til strøm/ vand?

Ja - de skal have adgang til strøm. Mængden afhænger af vognen, men oftest er det en linje med 380 volt og 2 linjer med 230 volt eller 3 linjer med 230 volt. Vand skal som regel være tilgængeligt i nærheden.

Må jeg sætte en food truck på offentlig grund?

Ønsker du at sætte en food truck på offentlig grund, skal du sikre dig hos din lokale kommune at det er i orden. Kontakt en event manager for hjælp.

Hvad koster det at leje en food truck?

Prisen varierer altid efter antallet af gæster. Normalt er kuvert priserne dog 150 - 200 kr. Jo flere mennesker jo billigere plejer det at være, idet en food truck selvfølgelig har et startgebyr.

Hvor meget plads, skal en food truck bruge?

Det varierer naturligvis fra truck til truck, men hvis du afsætter 4 x 3 meter er du fint dækket ind.

Hvad følger med food trucken?

Trucken kommer med alt til festen - tallerkner, servietter, mad, personale mm.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!