Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Professionel videograf
100% match

Professionel videograf

Vil du booke en Videograf til dit bryllup, firmaevent eller begivenhed?
Mange mennesker vil overveje en fotograf, men hvad ville være sjovere end en videograf, der fanger, alt hvad der sker p...
Mere information

Pris på forespørgsel
Videograf Patrick
100% match

Videograf Patrick

Book Videograf til dit event
Videograf Ønsker du videomateriale af høj kvalitet og med en kreativ tilgang, så er det Patrick, du skal have fat i. Videografen er med lige fra idégenerering og...
Mere information

Pris på forespørgsel
Bryllups Videograf
100% match

Bryllups Videograf

Din bryllupsfilm bliver pænt redigeret af en videograf, for at vise de bedste øjeblikke ved din
Har du altid drømt om et ideelt bryllup og ønsket at bevare erindringen om det fra start til sl...
Mere information

4,7 (3 Anmeldelser)
30000 kr - 40000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book en videograf din begivenhed

En videograf er en person, som optager videoer på et professionelt niveau, der både kan arbejde med større samt mindre projekter, herunder videooptagelser til bryllupper, firmaarrangementer, reklamer eller andet.

Hvad kunne være bedre end at fange en af ​​de bedste oplevelser i dit liv for evigt? Hos Evenses samarbejder vi med forskellige videografer, som har flere års erfaring, der kan leverer produktion af videoer. Vi udvælger vores disse baseret på professionalisme og erfaring, hvorfor du er garanteret en professionel fotograf, som leverer smukke og levende billeder til dig efter arrangementet.

Vil du gerne leje en professionel videograf, som fanger de vigtigste øjeblikke fra din datters bryllup eller din søns konfirmation? Eller ønsker du at leje en, der samler firmafestens højdepunkter? Lad Evenses' eventspecialister hjælpe dig med at finde den rette til dit event.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at få dokumenteret dit arrangement, da videografen foreviger minderne på en professionel og nærværende måde gennem levende billeder.

Med en professionel videograf fra Evenses har du således mulighed for at genopleve arrangementet samt stemningen, da vedkommendes vigtigste opgave er at fange de betydningsfulde øjeblikke. En video kan gøre at du kan se tilbage på din store dag.

videograf.jpeg

Hvorfor er det en god idé at leje en professionel videograf?

En stor fordel ved at leje en professionel videograf er, at det kan være rart for både dig og dine gæster at have et godt minde fra dit bryllup, sønnens konfirmation eller firmafesten. En som ikke går tilfældigt rundt til din fest, idet vedkommende er uddannet til at fange de bedste øjeblikke.

Derudover kan en professionel videograf fange en hel masse øjeblikke, da vedkommende har det rette udstyr. Dette drejer sig ikke kun om kameraet men yderligere om de programmer, som anvendes til redigering. Redigering spiller ofte en væsentlig rolle, hvorfor det er vigtigt, at redigeringen udføres af en person med viden og erfaring.

Hvad er værdien i at booke en videograf?

Med de smukke videoer, du ser hver dag online og på sociale medier, ville du næsten tro, at professionen som professionel videograf bliver overflødig. Dette er dog slet ikke tilfældet, og bestemt ikke, når det kommer til at tage og redigere videoer af en fest eller begivenhed. En professionel fotograf har meget at tilbyde, når det kommer til at tage og senere redigere videoer.

Lej en professionel videograf til dit jubilæum, virksomhedsarrangement eller anden begivenhed

Det behøver ikke at være kompliceret at leje en videograf, for uanset om du planlægger et kommende jubilæum, virksomhedsarrangement eller andet, kan Evenses' eventspecialister hjælpe dig med at finde den rigtige, men det er nyttigt at have en god ide om den rolle, som du har i tankerne.
Ligesom fotografer findes der et stort udvalg af videografer, og derfor er det vigtigt at reflektere over, hvad du ønsker af vedkommende. Hos Evenses samarbejder vi med en omfattende portefølje af videografer i hele Danmark, hvorfor det er muligt at finde den rette ud fra dine behov og ønsker.

videograf-1.jpeg

Lej en professionel videograf gennem Evenses

Står du i en situation, hvor du ønsker at leje en professionel videograf? I så fald er du velkommen til at kontakte vores eventspecialister for at høre nærmere.

Vores eventspecialister er klar til at rådgive dig, så du er velkommen til at ringe eller sende en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Mulighederne er mange, hvorfor vores eventspecialister altid er parate til at rådgive dig ud fra dine behov og ønsker.

Du kan læse mere om Evenses' videografer her.

Hvad koster det at booke en videograf?

Prisen på en videograf afhænger af dit event og hvorlænge personen skal deltage i dette. Derudover afhænger det af, hvor meget filmmateriale du ønsker, herunder den endelige films længde. Derudover kan der komme tillæg alt efter hvor i landet dit event bliver afholdt, og hvor mange timer det skal vare, hvis det f.eks. er en hel dag plus nat.

Hvilken slags begivenhed kan man booke en videograf til?

Det er kun din egen fantasi der sætter grænser fot dette. En videograf kan blive hyret til alle slags begivenheder, men det er især populært til bryllupper eller konfirmationer.Hvad du skal overveje, når du booker foto og video

Når du bestiller foto og video, er det vigtigt at overveje, hvilket resultat du ønsker at opnå. Ønsker du en "aftermovie"? Så er en videograf en god supplering. Skal I have billeder, så er en fotograf eller en photo booth en god løsning. Forskellen på en fotograf og en photo booth er, at fotografen redigerer billederne og sørger for at de bliver modtaget digitalt. Med photo booth bliver billederne printet med det samme og du kan forvente dem digitalt efter ca. 2 uger.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!