Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Professionel videograf
100% match

Professionel videograf

Vil du booke en Videograf til dit bryllup, firmaevent eller begivenhed?
Mange mennesker vil overveje en fotograf, men hvad ville være sjovere end en videograf, der fanger, alt hvad der sker p...
Mere information

Pris på forespørgsel
Videograf Patrick
100% match

Videograf Patrick

Book Videograf til dit event
Videograf Ønsker du videomateriale af høj kvalitet og med en kreativ tilgang, så er det Patrick, du skal have fat i. Videografen er med lige fra idégenerering og...
Mere information

Pris på forespørgsel
Bryllups Videograf
100% match

Bryllups Videograf

Din bryllupsfilm bliver pænt redigeret af en videograf, for at vise de bedste øjeblikke ved din
Lej en videograf Har du altid drømt om et ideelt bryllup og ønsket at bevare erindringen om d...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
30000 kr - 40000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book en videograf din begivenhed

En videograf er en person, som optager videoer på et professionelt niveau, der både kan arbejde med større samt mindre projekter, herunder videooptagelser til bryllupper, firmaarrangementer, reklamer eller andet.

Hvad kunne være bedre end at fange en af ​​de bedste oplevelser i dit liv for evigt? Hos Evenses samarbejder vi med forskellige videografer, som har flere års erfaring, der kan leverer produktion af videoer. Vi udvælger vores disse baseret på professionalisme og erfaring, hvorfor du er garanteret en professionel fotograf, som leverer smukke og levende billeder til dig efter arrangementet.

Vil du gerne leje en professionel videograf, som fanger de vigtigste øjeblikke fra din datters bryllup eller din søns konfirmation? Eller ønsker du at leje en, der samler firmafestens højdepunkter? Lad Evenses' eventspecialister hjælpe dig med at finde den rette til dit event.

Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om at få dokumenteret dit arrangement, da videografen foreviger minderne på en professionel og nærværende måde gennem levende billeder.

Med en professionel videograf fra Evenses har du således mulighed for at genopleve arrangementet samt stemningen, da vedkommendes vigtigste opgave er at fange de betydningsfulde øjeblikke. En video kan gøre at du kan se tilbage på din store dag.

videograf.jpeg

Hvorfor er det en god idé at leje en professionel videograf?

En stor fordel ved at leje en professionel videograf er, at det kan være rart for både dig og dine gæster at have et godt minde fra dit bryllup, sønnens konfirmation eller firmafesten. En som ikke går tilfældigt rundt til din fest, idet vedkommende er uddannet til at fange de bedste øjeblikke.

Derudover kan en professionel videograf fange en hel masse øjeblikke, da vedkommende har det rette udstyr. Dette drejer sig ikke kun om kameraet men yderligere om de programmer, som anvendes til redigering. Redigering spiller ofte en væsentlig rolle, hvorfor det er vigtigt, at redigeringen udføres af en person med viden og erfaring.

Hvad er værdien i at booke en videograf?

Med de smukke videoer, du ser hver dag online og på sociale medier, ville du næsten tro, at professionen som professionel videograf bliver overflødig. Dette er dog slet ikke tilfældet, og bestemt ikke, når det kommer til at tage og redigere videoer af en fest eller begivenhed. En professionel fotograf har meget at tilbyde, når det kommer til at tage og senere redigere videoer.

Lej en professionel videograf til dit jubilæum, virksomhedsarrangement eller anden begivenhed

Det behøver ikke at være kompliceret at leje en videograf, for uanset om du planlægger et kommende jubilæum, virksomhedsarrangement eller andet, kan Evenses' eventspecialister hjælpe dig med at finde den rigtige, men det er nyttigt at have en god ide om den rolle, som du har i tankerne.
Ligesom fotografer findes der et stort udvalg af videografer, og derfor er det vigtigt at reflektere over, hvad du ønsker af vedkommende. Hos Evenses samarbejder vi med en omfattende portefølje af videografer i hele Danmark, hvorfor det er muligt at finde den rette ud fra dine behov og ønsker.

videograf-1.jpeg

Lej en professionel videograf gennem Evenses

Står du i en situation, hvor du ønsker at leje en professionel videograf? I så fald er du velkommen til at kontakte vores eventspecialister for at høre nærmere.

Vores eventspecialister er klar til at rådgive dig, så du er velkommen til at ringe eller sende en mail, hvis du har spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud. Mulighederne er mange, hvorfor vores eventspecialister altid er parate til at rådgive dig ud fra dine behov og ønsker.

Du kan læse mere om Evenses' videografer her.

Hvad koster det at booke en videograf?

Prisen på en videograf afhænger af dit event og hvorlænge personen skal deltage i dette. Derudover afhænger det af, hvor meget filmmateriale du ønsker, herunder den endelige films længde. Derudover kan der komme tillæg alt efter hvor i landet dit event bliver afholdt, og hvor mange timer det skal vare, hvis det f.eks. er en hel dag plus nat.

Hvilken slags begivenhed kan man booke en videograf til?

Det er kun din egen fantasi der sætter grænser fot dette. En videograf kan blive hyret til alle slags begivenheder, men det er især populært til bryllupper eller konfirmationer.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!