Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Lej et flygel
1/2
Flygel
Flygel
100% match

Flygel

Book et Flygel til din fødselsdag, bryllup, eller anden begivenhed igennem Evenses.
Lej et flygel Ønsker du at booke et flygel til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag? De ægte varme lyd...
Mere information

4,5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Lej et klaver
1/3
Klaver
Klaver
100% match

Klaver

Lej et klaver til dit arrangement hos Evenses
Lej et klaver Ønsker du at booke et klaver til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag? De ægte varme lyde fra det elegante klaver leveres til ...
Mere information

5 (4 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Leje af instrumenter

At leje et klaver eller et flygel kan være en god løsning, hvis du ønsker at stå for musikken selv. Hos Evenses er det muligt at leje et instrument, som passer til dit arrangement, hvorfor det er muligt at ønske et bestemt klaver eller flygel.

Det fordelagtige ved at leje et klaver eller et flygel gennem Evenses er, at du kan vælge mellem forskellige typer og mærker. Dette er alt fra et klassisk eller digitalt klaver til et smukt flygel. Vores eventspecialister har masser af erfaring inden for dette område, hvorfor vi ønsker at tage højde for dine ønsker og præferencer.

Hjælp til at leje et instrument

Er du ved at planlægge din fødselsdag, hvor du ønsker en god og hyggelig stemning med musik i baggrunden? Eller skal din ældste datter giftes om et halvt år, hvor du ønsker at overraske brudeparret med et romantisk og musikalsk indslag? I så fald kan vores eventspecialister hjælpe dig med at leje det perfekte instrument.

Udover at leje et instrument er det muligt gennem Evenses at leje en professionel pianist, som kan stå for musikken. Dette er oplagt, hvis du ikke ønsker at stå for musikken selv.

dk_Evenses pianist (1) (1).png

Leje af instrumenter gennem Evenses

Det er muligt at leje et eller flere instrumenter gennem Evenses. Hvad end du ønsker et klaver, flygel eller et andet instrument, kan vores eventspecialister hjælpe dig med at finde det rette instrument til en konkurrencedygtig pris.

Det fordelagtige ved at leje et instrument gennem Evenses er, at et instrument vil berige oplevelsen til dit arrangement. Endvidere er det fordelagtigt, at Evenses tager sig af praktiske elementer såsom levering og afhentning.

Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om transport, da vores eventspecialister vil sørge for det hele.

Leje af musikere gennem Evenses

Hos Evenses er det ikke kun muligt at leje et instrument. Det er yderligere muligt at leje en musiker, hvilket for eksempel kan være en professionel pianist, som spiller den ønskede musik til dit arrangement.

Én af vores dygtige musikere er Oscar, som er en fantastisk pianist med flere års erfaring. Oscar har optrædt i utallige sammenhænge, hvilket blandt andet er som dinnerpianist til fødselsdage, konfirmationer, bryllupper og firmafester.

Oscars repertoire er bredt, hvorfor det er muligt at arrangere et musikalsk indslag, der lever op til dine behov og ønsker. Hvad end du ønsker jazzet dansemusik eller rolig baggrundsmusik, er dette muligt.

Oscar spiller blandt andet jazzmusik og popsange, hvorfor mulighederne er mange.

Oscar, pianist, leje, book, musik, baggrundsmusik, fødselsdag, bryllup, dinner, dinnerpianist, frokost, musikalsk indslag, indslag, klaver.jpg

Skab uforglemmelige oplevelser - Lad Evenses hjælpe dig

Ønsker du at leje et klaver eller et flygel? I så fald er vores eventspecialister klar til at rådgive og hjælpe dig. Hvad end du ønsker at leje et instrument i 3 timer eller 5 dage, kan Evenses hjælpe dig med at arrangere det hele.

Fordelen ved at vælge Evenses er, at vores eventspecialister kan udarbejde et uforpligtende tilbud til dig, som tager højde for alle omkostninger. Du behøver således ikke at bekymre dig om uforudsete udgifter, da du modtager en pris, som tager højde for det hele.


Ønsker du hjælp til at leje et instrument, så er vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Hvis du har specifikke ønsker bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter vores eventspecialister vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!