Ønsker du at booke et klaver til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag? De ægte varme lyde fra det elegante klaver leveres til din begivenhed uanset hvad anledningen måtte være. Er det bare for det elegante look midt i balsalen, eller ønsker du. at gæsterne skal kunne gå op og vise hvad de kan? Det klaver du booker, kan blive opstillet præcis som du vil have det. Hvis du allerede har fundet en pianist, men stadig mangler et klaver så behøver du ikke lede længere! Den type Evenses levere hovedsageligt er et sort Yamaha U1 eller en tilsvarende type. Udlejning af klaver inkluderer tuning, transport og placering.

Evenses tager sig af alt fra levering til installation af det udsyr du har bestilt. Alt dette håndteres af professionelle og erfarne folk. På denne måde, behøver du kun at nyde festen!

Book et klaver til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke et klaver? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type klaver, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores klaverer her.