Leje af lys og lyd

Mangler du lys og lyd til din bryllupsdag, bryllup, festival eller firmafest? Vi hos Evenses hjælper gerne med at arrangere dit arrangement, og derfor kan du også ansætte teknologi til lys og lyd. Tænk på lydsystem, DJ udsty, DJ belysning, disco light / disco belysning og meget mere. Vi lejer alt lydudstyr og lys, som du har brug for at afslutte din lejlighed med. Det kan lade sig gøre til små fødselsdagsfest til store festivaler med udlejning af lys og lyd. firmafesten kan få et ekstra opbagning med tilsvarende lyd og lys teknik, så i kan holde festen. Vi kan prøve og skabe et lignende roskilde festival til dit ønskede lokation.... Mere information

Vores top-anbefalinger

Sangerinde Frederikke



4 anmeldelser
Kategori:Sangerinde

Bestil et magisk og smukt optræden af vores sangerinde Frederikke

Pris på forespørgsel

Se muligheder nedenfor

main
...

hvis du har ønsker og behov, så skriv ind til os, for at få en uforglemmelig fest. Derfor gør vi alt for at få skabt jeres drømme til virkelighed.

Vi har forskellige muligheder for lyse og lydtekniker. For eksempel kan du leje et lasershow, der kan bruges så stort eller lille som du vil. Vi tilbyder også mulighed for at ansætte DJ udstyr, herunder DJ booth og mix paneler eller en dejlig udvidelse af et luksuriøst lys show. Uanset hvor stor din begivenhed er, har vi tilstrækkelig lydforstærkning til bandet eller DJ'ens ydeevne.

Saml lys og lyd til din virksomhedsfest, festival eller temafest

Har du spørgsmål om det udstyr, vi udlejer, er du velkommen til at kontakte en af ​​vores medarbejdere. Vi hjælper dig gerne. Du kan nå os 24/7 pr. Telefon eller via mail. læs mere nedenfor for at se vores produkter.