Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Karikaturtegner
100% match

Karikaturtegner

Få en uforglemmelig oplevelse og book en karikaturtegner til din begivenhed her!
Kunne du tænke dig at forevige minder fra din begivenhed? Book en karikaturtegner! Karikatur er underholdning...
Mere information

5 (12 Anmeldelser)
10000 kr - 14000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book karikaturtegner til dit event

Oplev karikaturer i realtid til din begivenhed

Skal du booke en anderledes, men sjov form for underholdning til din fødselsdag, firmafest eller bryllup? Hvorfor så ikke booke en karikaturtegner til festen?

En karikaturtegner er et act der ville være et anderledes indslag til din kommende fest. Mon ikke det ville få gæsterne til at grine en smule, når de ser sig selv karikeret, og hertil er det en sjov gave, som de kan få med hjem. Derudover skaber det et fedt samlepunkt for festen og en fælles aktivitet som sætter gang i gæsterne.

Hvad er karikaturtegner helt præcist?

Karikaturtegning laves af en kunstner, der lynhurtigt tegner hvad han eller hun ser, og til tider overdriver med personernes ansigtstræk. Karikaturtegneren kan for eksempel tegne din næse eller øjne større. Du kan derfor med en karikaturtegner give dine gæster et godt grin til festen.

Fysisk minde til dine gæster

Vidste du at en hurtig karikaturtegner kan tegne op til 20 portrætter på en time? En af de bedste ting ved at booke en karikaturtegner er, at du giver dine gæster en sjov og varig hukommelse fra festen.

Hvert portræt er et personligt kunstværk, som folk kan tage med hjem. På denne måde kan du være sikker på, at der vil være en lang snak om din fest eller begivenhed. Og fordi en karikatur tegner kan tegne så mange portrætter på en gang, så kan alle gæster få dette sjove minde med hjem fra festen.

En unik gave, som du kan give dine gæster. En sjov tegning, som er den perfekte gave til dine gæster, og som er en personlig gave, som er et sjovt fysisk minde fra festen, der kan tages med hjem.

Hvad skal du være opmærksom på, når du bestiller en karikaturtegner?

At booke en karikaturtegner behøver ikke at være kompliceret, men det er klogt at tage nogle få faktorer i betragtning under bookingprocessen. Vi har listet et par ting nedenfor, som du skal huske på, hvis du overvejer at reservere en hurtig karikaturist, som kan lave karikatur tegninger til din fest eller begivenhed.

Da tegning af karikaturer er en meget personlig form for kunst, kan tegningstilen variere enormt fra kunstner til kunstner. Af den grund er det vigtigt at se på karikaturtegnerens arbejde, inden der foretages en reservation. Du kan gøre dette ved at udforske anmeldelser og billeder af mulighederne på vores hjemmeside, og dermed vælge at få den ønskede karikaturtegner, som du føler kan bruges til dit event.

Hvordan fungerer det?

Generelt set er der to måder, hvorpå en karikaturtegner kan få lavet en karikaturtegning på til din begivenhed: mens du sidder på et fast sted til festen eller går blandt gæsterne.
Det er vigtigt, når du booker en karikaturtegner, at indgå en aftale om, hvor længe kunstneren bliver for at tegne, hvor mange portrætter i alt han eller hun kan lave, og hvornår han eller hun tager pauser. Ved at acceptere disse detaljer kan du så undgå misforståelser og føle dig sikker under begivenheden.

pexels-jeffrey-soh-4649254.jpg

Særlige begivenheder kræver unik underholdning

En karikaturtegner kan være et særligt unikt indslag for ethvert arrangement - fra familiefester, som fødselsdage og jubilæer, til større begivenheder som firmafester, bryllupper og festivaler. Sjov og interaktiv underholdning skaber altid gode minder, og en karikaturtegner kan tilføje det kreative og humoristiske element, der vil få din begivenhed til at skille sig ud.

Opbyg en dynamisk atmosfære med interaktiv underholdning

En karikaturtegner er ikke kun en form for underholdning, men også en måde at skabe en mere dynamisk og interaktiv atmosfære på dit arrangement. Dine gæster vil nyde at se deres portrætter blive bragt til live, og dette kan også tjene som en fantastisk samtale-starter, der bringer dine gæster sammen.

Personliggør din begivenhed

Hver begivenhed er unik, og det er netop det, en karikaturtegner tilbyder - unikke, personlige kunstværker, der tilføjer et personligt touch til din begivenhed. Det er også en sjov måde at give dine gæster en souvenir, de kan huske din begivenhed med.

karikaturtegner.jpeg

Professionelle og kvalificerede kunstnere

Ved at booke en karikaturtegner gennem Evenses sikrer du dig, at du får professionelle og kvalificerede kunstnere, der leverer førsteklasses underholdning. Vores karikaturtegnere har mange års erfaring og kan skabe utrolige kunstværker på kort tid.

Nem og problemfri booking

Vi stræber efter at gøre bookingprocessen så nem og problemfri som muligt for dig. Når du booker en karikaturtegner gennem Evenses, får du adgang til en række af landets mest talentfulde kunstnere, og vores erfarne team er klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige kunstner til din begivenhed.

Tilfredshedsgaranti

Vi er dedikerede til at sikre, at vores kunder er fuldt tilfredse med deres booking. Vores karikaturtegnere er dedikerede til at levere høj kvalitet underholdning, og vi står bag vores kunstnere. Vi garanterer, at du og dine gæster vil være begejstrede for de unikke og underholdende portrætter, vores karikaturtegnere skaber.

Book i dag

Ved at booke en karikaturtegner giver du dine gæster en unik, sjov og mindeværdig oplevelse, der vil gøre din begivenhed endnu mere speciel. Evenses tilbyder et bredt udvalg af talentfulde karikaturtegnere, der kan tilpasse deres stil til enhver begivenhed.

Hvad Evenses kan gøre for dig?

Evenses har helt sikkert det rette valg til dit arrangement. Alle de karikaturtegner som vi arbejder med er professionelle og du er garanteret den bedste underholdning og fedeste tegning til dit arrangement.

Ønsker du at booke en af vores karikaturtegner? Kontakt os i dag for at finde den perfekte karikaturtegner til din næste fest eller begivenhed.
Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke tegner, der er det bedste match til din fest.
"Hvad er karikatur?

En karikatur er billedmæssig fremstilling af, hvad tegneren ser. Tegneren tegner personen lynhurtigt, og overdriver dine personlige karakteristika på en sjov måde. Karikaturtegneren kan for eksempel tegne din næse eller øjne større, men stadig så du er genkendelig.

Hvilket event kan man booke en karikaturtegner til?

Det er kun din egen fantasi der sætter grænser for, hvilken slags underholdning du skal have til dit event. Du kan booke en karikaturtegner til bl.a. bryllupper, firmafester, jubilæum, som invitation til et event og meget mere.

Hvordan kan jeg booke en karikaturtegner gennem Evenses.dk?

At booke en karikaturtegner gennem Evenses.dk er nemt. Vælg den karikaturtegner, du ønsker, angiv din dato og tidspunkt, og følg trinnene til checkout. Hvis du har brug for hjælp, er vores kundeserviceteam klar til at assistere dig.

Hvad inkluderer bookingen af en karikaturtegner?

Bookingen inkluderer normalt en karikaturtegners optræden på dit event og deres skabelse af unikke karikaturtegninger af dine gæster. Tegningerne kan være i farve eller sort-hvid, og de vil være en fantastisk souvenir for dine gæster.

Kan jeg vælge et specifikt tema eller stil til karikaturtegningerne?

Ja, mange af vores karikaturtegnere er fleksible og kan tilpasse deres stil til dine ønsker. Du kan diskutere dine præferencer og eventuelle temaer med os, så vi kan finde den bedst egnede karikaturtegner til dig.

Hvad sker der, hvis jeg har brug for flere karikaturtegnere til mit event?

Hvis du har behov for flere karikaturtegnere til dit event, kan vi arrangere det. Kontakt vores team, og vi vil sørge for at imødekomme dine behov.

Skal jeg levere materialer som papir og blyanter til karikaturtegneren?

Nej, karikaturtegnere vil normalt medbringe alt nødvendigt udstyr, herunder papir, blyanter og farver, til at udføre deres tegninger. Du behøver ikke at bekymre dig om at levere noget ekstra.

Hvad koster en karikaturtegner?

Prisen på en karikaturtegner afhænger af hvor i landet dit arrangement afholdes. Derudover afhænger det også af hvor mange personer i er til eventet, og hvor mange tegninger du forventer, at karikaturtegneren skal lave, samt over hvor langt tid karikaturtegneren skal være til eventet.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!