Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Karikaturtegner
100% match

Karikaturtegner

Få en uforglemmelig oplevelse og book en karikaturtegner til din begivenhed her!
Kunne du tænke dig at forevige minder fra din begivenhed? Book en karikaturtegner! Karikatur er underholdning...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Karikaturist
100% match

Karikaturist

Hyr en karikaturtegner til dit event, og få komiske tegninger af alle dine gæster - det er et godt minde Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book karikaturtegner til dit event

Skal du booke en anderledes, men sjov form for underholdning til din fødselsdag, firmafest eller bryllup? Hvorfor så ikke booke en karikaturtegner?

En karikaturtegner er et act der ville være et anderledes indslag til din kommende fest. Mon ikke det ville få gæsterne til at grine en smule, når de ser sig selv karikeret, og så er det en sjov gave, som de kan få med hjem. Derudover skaber det et fedt samlepunkt for festen og en fælles aktivitet som sætter gang i gæsterne.

Hvad er karikaturtegner helt præcist?

Karikaturtegning laves af en kunstner, der lynhurtigt tegner hvad han eller hun ser, og til tider overdriver med personernes ansigtstræk. Karikaturtegneren kan for eksempel tegne din næse eller øjne større. Du kan derfor med en karikaturtegner give dine gæster et godt grin til festen.

karikatur.jpeg

Fysisk minde til dine gæster

Vidste du at en hurtig karikaturtegner kan tegne op til 15 portrætter på en time? En af de bedste ting ved at booke en karikaturtegner er, at du giver dine gæster en sjov og varig hukommelse fra festen.

Hvert portræt er et personligt kunstværk, som folk kan tage med hjem. På denne måde kan du være sikker på, at der vil være en lang snak om din fest eller begivenhed. Og fordi en karikatur tegner kan tegne så mange portrætter på en gang, så kan alle gæster få dette sjove minde med hjem fra festen.

En unik gave, som du kan give dine gæster. En sjov tegning, som er den perfekte gave til dine gæster, og som er en personlig gave, som er et sjovt fysisk minde fra festen, der kan tages med hjem.

Hvad skal du være opmærksom på, når du bestiller en karikaturtegner?

At booke en karikaturtegner behøver ikke at være kompliceret, men det er klogt at tage nogle få faktorer i betragtning under bookingprocessen. Vi har listet et par ting nedenfor, som du skal huske på, hvis du overvejer at reservere en hurtig karikaturist, som kan lave karikatur tegninger til din fest eller begivenhed.

Da tegning af karikaturer er en meget personlig form for kunst, kan tegningstilen variere enormt fra kunstner til kunstner. Af den grund er det vigtigt at se på karikaturtegnerens arbejde, inden der foretages en reservation. Du kan gøre dette ved at udforske anmeldelser og billeder af mulighederne på vores hjemmeside, og dermed vælge at få den ønskede karikaturtegner, som du føler kan bruges til dit event.

Hvordan fungerer det?

Generelt set er der to måder, hvorpå en karikaturtegner kan få lavet en karikaturtegning på til din begivenhed: mens du sidder på et fast sted til festen eller går blandt gæsterne.
Det er vigtigt, når du booker en karikaturtegner, at indgå en aftale om, hvor længe kunstneren bliver for at tegne, hvor mange portrætter i alt han eller hun kan lave, og hvornår han eller hun tager pauser. Ved at acceptere disse detaljer kan du så undgå misforståelser og føle dig sikker under begivenheden.

pexels-jeffrey-soh-4649254.jpg

Hvad Evenses kan gøre for dig?

Evenses har helt sikkert det rette valg til dit arrangement. Alle de karikaturtegner som vi arbejder med er professionelle og du er garanteret den bedste underholdning og fedeste tegning til dit arrangement.

Ønsker du at booke en af vores karikaturtegner? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke tegner, der er det bedste match til din fest.

Hvad koster karikaturtegner?

Prisen på en karikaturtegner afhænger af hvor i landet dit arrangement afholdes. Derudover afhænger det også af hvor mange personer i er til eventet, og hvor mange tegninger d forventer, at karikaturtegneren skal lave, samt over hvor langt tid karikaturtegneren skal være til eventet.

Hvad er karikatur?

En karikatur er billedmæssig fremstilling af, hvad tegneren ser. Tegneren tegner personen lynhurtigt, og overdriver dine personlige karakteristika på en sjov måde. Karikaturtegneren kan for eksempel tegne din næse eller øjne større, men stadig så du er genkendelig.

Hvilket event kan man booke en karikaturtegner til?

Det er kun din egen fantasi der sætter grænser for, hvilken slags underholdning du skal have til dit event. Du kan booke en karikaturtegner til bl.a. bryllupper, firmafester, jubilæum, som invitation til et event og meget mere.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!