1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Food Truck
100% match

Food Truck

4 anmeldelser

Forkæl dine gæster med en food truck. Den perfekte løsning for både vært og gæst.

Pris på forespørgsel
Pizza food stand
100% match

Pizza food stand

Hjemmelavet surdejspizza - bagt på stenovn. Lej en smagsoplevelse til din begivenhed.

13000 kr - 20000 kr
Kaffebar
100% match

Kaffebar

3 anmeldelser

Få serveret friskbrygget kaffe til din begivenhed med vores mobile kaffebar

5000 kr - 10000 kr
Smoothiebar
100% match

Smoothiebar

3 anmeldelser

Book en mobil smoothiebar til din fest, reception eller anden begivenhed hos Evenses

8000 kr - 15000 kr
Ønsker du at leje en food stand. Lej her | Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Food stands

Kommer din fødselsdag op snart? Har du en firmafest der skal arrangeres, men der mangler mad til alle? Kommer den årlige vejfest op igen, og du vil give dine gæster noget andet end den sædvanlge grill? I tilfælde af disse scenarier og mange andre, er det god ide at booke vores Food stand. En Food stand også kendt som madbod, er generelt en midligertidig struktur, der bruges til at at tilberede mad med, med formål at sælge til offentligheden. Du finder dem ofte, hvor der er mange mennesker som messer, parker eller festivaler, koncerter og stadions. En Food stand er derfor perfekt til forskellige arrangementer, hvor gæsterne kan nyde en godbid.

Når du er på udkig efter en Food stand til din begivenhed, vil du snart finde ud af at der er mange forskellige valg. Det siger sig selv, at ikke enhver food stand passer til den fest, du skal arrangere, så det er vigtigt, at du vælger en Food stand der komplementerer dine ideer.

Du kan både booke Food stands til indedørs arrangementer men også udendørs, selvfølgelig afhængigt af de produkter de serverer.

Uanset om du går på komplet catering med en Food stand eller bare skal bruge noget extra til hovedretten, så er du i professionelle hænder når du booker hos Evenses. Så er der mindst en mindre bekymring for dig som arrangør af festen.

Book en Food stand til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en Food stand? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type mad, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Food stands her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.