1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
The Soul Company
100% match

The Soul Company

4 anmeldelser

Skru tiden tilbage til dengang musikken for alvor havde soul!

36000 kr - 57600 kr
Sangerinde Laura
100% match

Sangerinde Laura

3 anmeldelser

Bestil et brag af en liveoptræden af vores sangerinde Laura

Pris på forespørgsel
Vil du booke et band? Lej et dygtigt band idag! | Evenses
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Book et band

Book et band til din fest: smuk placering, lækker mad, et selskab du nyder, og selvfølgelig et godt band. Når du planlægger ​​dit bryllup eller din begivenhed, skal du selvfølgelig have det perfekte band med. Men hvordan booker man det rigtige band? Udvalget af live bands er stort. Fra enkle hobbybands, der optræder i kvarterets pub til kendte danske bands, der spiller på store stadioner. Vi fører dig gennem de muligheder, der findes for at booke bands. Sådan finder du det band, der passer dig bedst, og hvad du skal se efter, når du bestiller et band.

Live band booking: et hav af muligheder

Hvilket bryllupsband er bedst til din fest

Gå 'all out', book et velkendt band!

Band booking: hvad skal jeg være opmærksom på?

OSS: bandreservation

Live band booking: et hav af muligheder

Live bands findes i mange former og størrelser. En formation fra 3 personer er allerede et band. Mange almindelige bands spiller med 5 til 6 personer i gruppen. Der er også endnu større livebands med 8 eller 9 mand, ofte med et antal blæseinstrumenter. Disse musikgrupper tilbyder sig til en række lejligheder; bryllupper, fødselsdagsfester, firmafester, byfester og festivaler. De spiller også i forskellige genrer. Lad os starte med at beskrive de genrer, som bands spiller for dig at booke. Du har all-round coverband, der spiller flere genrer og bands, der har en bestemt genre, eksempler inkluderer:

Jazz bands
Latin bands
Rock bands
Soul bands
Klassiske ensembler
Cover bands
Dixieland bands

Hvis du bestiller en af ​​disse typer bands, kan de spille et program i fuld længde for dig i samme stil. Hvis du er fan af en af ​​disse genrer, passer det selvfølgelig godt, men også hvis du har en fest med et tema, der matcher dette. Et Dixieland-band er en meget flot tilføjelse til at booke til en fest fra 1920'erne. Hvis du holder en strandfest om sommeren, er en latinsk band nok det bedste.

Screen Shot 2020-12-22 at 11.08.17.png

Ud over de bands, der spiller en bestemt genre, kan du også vælge at booke et allround-coverband. De spiller en blanding af forskellige genrer. Ofte fra 60'erne til nutidens moderne hits. Den store fordel ved at booke all-round bands er, at der er musik til alle, og at de kan tilpasse deres stil til det, der passer godt til dit publikum.

Hvilket bryllupsband er bedst til din fest

For at finde ud af, hvad et godt band til din fest er at booke, er der en række punkter at huske på.

1. Hvad kan du selv lide?

Du organiserer ikke kun festen for dig selv, men det er vigtigt, at du selv nyder det. Et godt udgangspunkt er at finde ud af, hvilken slags musik du kan lide at høre live. Ofte dukker visse genrer, men også bestemte sange op. Det er godt at skrive dette ned, så du har allerede lagt et fundament for at søge efter dit liveband. Du er et skridt tættere på at reservere det rigtige band til dig.

2. Hvilken slags gæster inviterer du?

Det er godt at se på de forskellige aldersgrupper, der kommer. Hvis disse alle er fra samme kategori, er det ofte rart at vælge en stil, der er populær hos den gruppe. Gæster født i 50'erne nyder ofte en 60'ers fest med sange fra The Beatles og The Beach Boys. Hvis målgruppen er 20 år yngre, vil de sandsynligvis gerne høre hits fra 80'erne. Kommer børn til bedstefar og bedstemødre til festen? Så er det bedst at booke et allround-coverbånd.

3. Hvor mange mennesker inviterer du?

For en festival på 5000 personer bestiller du en anden type band end til en fest der hjemme med 20 personer. Hvis indstillingen er mere intim, kan det være tilrådeligt at vælge en duo- eller trioformation, der spiller akustisk. På et bryllupsfest med 150 personer passer det godt at vælge et 5 eller 6-delt coverband. For større partier kan du også tænke på en 9-mands formation med blæseinstrumenter. Så går taget godt af, selv med et stort antal besøgende. Tag højde for størrelsen på den tilgængelige scene for det band, du vil booke.

4. Hvad er dit mål med at booke et liveband?

Du vil måske have en stor fest, hvor alle bliver skøre. Party bands er meget velegnede til at booke til dette. Disse er coverbands, der spiller hits fra forskellige år til og med nu. Hvis du leder efter smuk baggrundsmusik til en middag, reception eller firmafest, er det et godt valg at leje et band. Klassiske formationer er meget velegnede til at leje til et smukt look. Hvis du vil have det lidt mindre formelt, kan du også booke et jazzband for at give stemningen.

5. Hvad er dit budget?

Det er selvfølgelig vigtigt at tage højde for det beløb, du vil stille til rådighed til leje af bandet. Der er stor variation i bandets omkostninger. Dette afhænger blandt andet af kvaliteten og størrelsen på det band, du bestiller. Hvis du får råd om bestilling af et band, er det nyttigt at angive dit budget. Derefter kan der foretages en specifik søgning efter et band, der opfylder dine behov og passer inden for budgettet. Hvis prisen er for høj for et bestemt band, kan du for eksempel se på en sammenlignelig formation, der kan lejes med 3 eller 4 personer i stedet for 6 eller 7. Hvis budgettet ikke er et problem for din fest, kan du begynde at tænke på de bedste bands eller endda ansætte berømte bands i Danmark.

Gå 'all out', book et velkendt band!

Det er selvfølgelig meget sejt at overraske dine gæster med et velkendt band. Den wow-faktor, du , når de kommer og begynder at spille, er uforglemmelig. En populær gruppe at booke er Vengaboys er gode at leje, hvis du går efter et 90'ers tema. Hvis du virkelig ønsker at pakke ud til en fest i høj klasse, er Ladies of Soul det valg, som du helt sikkert vil få succes med.

venga1.jpg

Band booking: hvad skal jeg være opmærksom på?

Der er en række ting at overveje, når du booker et band.

Begynd at søge efter coverband til tiden

Især hvis du har din fest lørdag, søndag eller en helligdag. Efterspørgslen efter live bands er høj i disse dage, og det er også risikoen for, at dit band allerede er booket på din fest dato. Så vent ikke for længe på at søge og booke dit yndlingsband.

Kvaliteten af ​​livebandet

Det er vigtigt, at du lejer et band, der er af god kvalitet, er pålideligt, og at medlemmerne er godt passet og vises til tiden på reservationen. For at sikre dig dette er det godt at kontrollere referencerne til det liveband, du måske vil booke. Den kontakt, du har med bandlederen, manager eller booker, er også en god indikation. Svarer din kontaktperson hurtigt og korrekt? Hvis du er i tvivl, så gør det ikke. Du kan også få råd fra et pålideligt bookingbureau, der vælger bands til deres professionalisme og har stor erfaring med at arbejde med bands. Intet er mere irriterende end en ødelagt højttaler, en sanger, der ikke er til stede på din fest til tiden eller et band, der annullerer sidste øjeblik til din specielle fest.

Hold øje med omkostningerne

Kontroller, om alle omkostninger er inkluderet i tilbudet. Det sker, at bands beregner omkostninger (rejseafstand eller lyd teknologi) bagefter. Dette er meget irriterende og er en pris, som du ikke venter på. Hvis du har en god følelse, og du bliver begejstret for tanken om bandet til din fest. Gå derefter efter det og book dit band! Når først valget er truffet, er det eneste, der er tilbage at gøre, at nyde forventningen om din fest.

OSS: bandreservation
Hvad koster det at booke et band?

Som en retningslinje kan du bruge disse priser til bands.

Omkostninger:
0 - 5000kr Hobbyband
5000 - 10000kr Lille band
10000 - 20000kr Semi - professionelt band
20000 - 30000kr Professionelt band
30000 - 50000kr Premium band
50000kr og højere kendt band

Den nøjagtige pris for bestilling af dæk afhænger af flere faktorer. Blandt andet bandets kvalitet, bandets omdømme, livebåndets størrelse, varigheden, bandet skal spille, den krævede lyd teknik og også rejseafstanden. Sammen bestemmer dette den endelige samlede pris for bestilling af et band.

Hvilke sange spiller bands ved et bryllup?

Bands har et repertoire af sange, hvorfra de spiller. De er ofte åbne for forslag og anmodningsnumre. Det er dog rart at angive dette godt inden reservationen. Om aftenen selv kan anmodningsnumre ske på bekostning af konstruktionen af ​​sættet og derfor gæsterne. Hvis et anmodningsnummer ikke er på repertoiret, er flere bands villige til at studere 1 eller 2 sange.

Hvor længe spiller et band?

En standardydelse består af 3 sæt på 45 minutter. Dette er opdelt over en periode på 3 - 3,5 timer. Kortere forestillinger er også mulige. Den maksimale spilletid for de fleste bands er 4 sæt på 40 minutter. Dette kan opdeles over en periode på 4 til 5 timer.

Tager bandet pauser?

For at kunne udføre forestillingen på en behagelig, professionel og entusiastisk måde, skal bandet tage en pause fra tid til anden. Op til 1 times udførelse udføres som standard uden pauser. Ved længere forestillinger kan du antage, at der vil være en pause på ca. 15 minutter i timen.

Hvad sker der i bandets pauser?

I pauserne leverer bandet atmosfærisk musik, som de spiller over deres lydsystem. Musikken er naturligvis i tråd med den musik, der spilles under forestillingen. Nogle bands har en DJ, der tager sig af musikken. Selvfølgelig kan du også bestille en DJ til pauser med alle bands

Hvor lang tid tager det for et coverband at gøre sig klar?

Opbygningen af ​​bands tager cirka 45 minutter for 3 til 4 medlemsband. Med større band tager dette 1 til 1,5 time. Vi tilpasser altid mængden af ​​udstyr til gruppestørrelsen. Hvis gruppen er meget stor (mere end 175 personer), vil opsætningstiden også være længere.

Hvor længe i forvejen vil bandet være klar?

Som standard er bandet klar til at starte 30 minutter før forestillingen. Det betyder, at alt er bygget og lydkontrolleret. Det er også muligt at aftale, at bandet er klar til at starte tidligere på forhånd. Bandmedlemmerne vil selvfølgelig bruge mere tid på opgaven, så de opkræver et gebyr for denne ventetid.

Har livebandet brug for en scene?

Normalt har et band ikke brug for en scene. Ofte kan de lege i en fri del af rummet, hvis det ikke er hævet. Afhængigt af lokalets layout og antallet af tilstedeværende personer kan en scene være en merværdi. På denne måde er musikerne mere synlige for publikum. Bands, der ofte kræver en scene, er premium-bands og velkendte bands. Hvis du har andre spørgsmål, kan du altid kontakte os vedrørende booking af et band.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.