Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Guns N' Roses tribute band
100% match

Guns N' Roses tribute band

Indlevende og medrivende Guns N' Roses tribute band, der hylder det legendariske hardrock band.
Lej Guns N' Roses tribute band Ønsker du at skabe en unik og uforglemmelig aften for dine gæ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Elvis Tribute Band
100% match

Elvis Tribute Band

Lej et Elvis tribute band som sørger for et autentisk og mindeværdigt show
Elvis Tribute Band Ønsker du et festligt arrangement, der hylder The King of Rock 'n Roll? I så fald er det oplagt ...
Mere information

11000 kr - 50000 kr
Rock coverband
100% match

Rock coverband

Lej et rock coverband, som bringer de bedste rock-hits fra ind- og udlandet til din fest
Rock coverband Mangler du et band, der kan spille dit næste arrangement op og få dine gæster ud af sto...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Rockbands

Rockbands

Er du interesseret i at booke et rock band til din fest, fødselsdag eller bryllup?
Book et rock band til dit bryllup, jubilæum eller festival, hvis du gerne vil have en spektakulær fest. Et rock band er måske vejen frem til en vellykket begivenhed, hvis i er til rock musik. På Evenses kan du leje et live rock band til din byfest eller privatfest. Hos Evenses finder du rock bands, som virkelig kan fyre op for dit event. De kan spille både god gammeldags rock 'n roll eller coverband musik, så du kan få dit ønskede arrangement.​ Er det en temafest med festival som tema eller måske savner i en god rock koncert også endda til din fødselsdag eller dit event. Evenses kan tilbyde dig et bredt udvalg af musik grupper og musikere, der bookes dagligt til forskellige typer af fester, festivaler og arrangementer.

Et stykke historie om rock musik

Sammenlignet med mange andre musikgenrer, såsom klassisk musik og forskellige latinamerikanske genrer, er rock musik en relativt ung genre. Denne musik, der generelt er baseret på elektrisk guitarer, bas og trommer, stammer fra USA i slutningen af ​​1940'erne takket være konvergensen af ​​forskellige musikalske tendenser og elementer fra den periode. Country og blues var meget populære på det tidspunkt, mens den elektriske guitar også blev introduceret. Mange af de første rockstjerner, såsom Chuck Berry, blev stærkt inspireret af bluesmusik, da de lavede den første rock musik.

I begyndelsen af ​​tresserne lignede rock musik allerede meget mere billedet af den genre, som vi forbinder med den i dag. Blandt andet havde Rolling Stones givet rock et mere oprørsk og kontroversielt image, og da 70'erne kom, var forskellige undergenrer af rockmusik blevet globale trends. Punkgenren blev også stor i den periode, ledet af populære bands som Sex Pistols og The Clash.

Da 1980'erne kom, mistede rock musikken en smule popularitet, hovedsageligt på grund af den manglende innovation og kreativitet inden for genren. Dette gjorde plads til væksten af ​​undergenrer, herunder new wave rock fra bands som Depeche Mode og R.E.M. Rock musik begyndte at bevæge sig igen mod det mere oprørske og afvigende image, som musikken havde i tresserne, og takket være denne tendens blev det en af ​​de mest populære typer musik blandt yngre mennesker og studerende.

Hardrock, fra bands som Puddle of Mud og Staind, alternativ rock, fra bands som Red Hot Chili Peppers og Foo Fighters, og bands som Linkin Park og Limp Bizkit blandede forskellige genrer med rock musik og voksede til verdensberømte ensembler bagefter.

I løbet af de sidste to årtier har rock musik fortsat udviklet sig gennem alternative rock bands som Coldplay og The White Stripes, mens bands som The Red Hot Chili Peppers stadig udfylder hele scener til deres koncerter. På trods af at rock musikkens historie stadig er ret ny, har genren været igennem meget siden 1940'erne. På kort tid er det blevet en af ​​de mest populære og mest lyttede til genrer i verden, og det har også sikret, at der er mange rock bands at booke i Storbritannien til private fester og firmaarrangementer. Dette passer dig kun bedre som arrangør, da det betyder, at der garanteret er et rock band, der er perfekt til den lejlighed, du skal arrangere. Hos Evenses hjælper vi dig gerne med at finde det valg for dig.

Hvorfor det kan være en god idé at booke et rock band

At bestille et rock band kan være en god idé til en bred vifte af fester og begivenheder lige fra fødselsdage, festivaler og firmaarrangementer. Men hvis du stadig er i tvivl, vil vi nævne nogle få grunde til at reservere et rock band nedenfor.

Det bringer liv til festen

Som vi har skrevet før, er der mange forskellige typer rock. Uanset hvilken genre du vælger, kan du stole på, at rock bandet giver liv til festen. Rock musik inkluderer generelt guitarer, trommer og bas, og rytmen er ofte meget energisk. At bestille et rock band er den perfekte måde at få dine gæster til at synge med og på dansegulvet.

Rock musik kan tilpasses til enhver slags publikum

En af de vigtigste faktorer, der skal tages i betragtning som arrangør af en fest eller begivenhed, er det publikum, du inviterer. Det fantastiske ved rock musik er, at du kan finjustere bandet til de gæster, der vil være til stede. Hvis der for eksempel hovedsagelig er mennesker omkring halvtreds, kan et rock band i tendensen David Bowie og The Police være passende. Er der flere mennesker, der voksede op i halvfemserne? Derefter kan et rock band, der spiller musik fra bands som Red Hot Chili Peppers og Linkin Park, være en god idé. Med andre ord kan du ved at booke et rock band tilpasse festen til meget forskellige typer gæster.

Hvad Evenses kan gøre for dig

At booke et rock band behøver ikke være svært, bestemt ikke hvis du allerede ved mere eller mindre, hvilken slags begivenhed du skal arrangere, og hvilken slags rock musik du vil høre. Så det er bestemt nyttigt at få en ret klar idé om det, i det mindste for dig selv, før du begynder at lede efter og booke et rock band. Ikke ethvert professionelt rock band passer til den type fest eller begivenhed, du organiserer.

Uanset om du organiserer et bryllup til din søn eller er midt i at organisere dette års firmadrink, kan det være sjovt at overraske dine gæster og booke et live rock band. Evenses har været aktiv i festplanlægningens verden i mange år, og vi har foretaget hundredvis af bookinger til rock band. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede starte din søgning efter det perfekte rock band, mens du også kan kontakte vores begivenhedsspecialister syv dage om ugen med spørgsmål om reservation af et rock band. Du kan altid nå os ved at udfylde tilbudsformularen på hjemmesiden og sende den uden forpligtelse eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses booker du rock bandet, der passer perfekt til din fest eller begivenhed.

Hvis du har nogle spørgsmål, bedes du kontakte en af vores venlige medarbejdere hos Evenses. Vi er tilgængelige 7 dage om ugen. Du kan også anmode om et tilbud på denne hjemmeside uden for forpligtelser.

Book et rockband til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

For at få flere oplysninger om priser på et rock band kan du anmode om et helt tilbud helt gratis. Dette indeholder omkostninger og den samlede pris, som Evenses opkræver for booking af rock bandet, du ønsker at booke. Se længere nede for mere information og booking af rockbands til danske festivaler, bryllupper eller fødselsdag. Du kan også kontakte en af ​​vores medarbejdere for at høre mere.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores rock bands her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!