1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Vil du booke en foredragsholder? Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Foredragsholder

Foredragsholder

Skal du bruge en foredragsholder til dit arrangement?
Vi kan nu tilbyde foredragsholdere uanset om du ønsker en torvholder til din begivenhed, som står for at binde arrangementet sammen eller om du ønsker at booke et foredrag om et bestemt emne eller en bestemt foredragsholder, så er Evenses de rigtige at kontakte.

Så kan vi garantere dig en fremragende presenter. Gæsterne suger informationenerne til sig som foredragsholderen giver. Evenses tilbyder forskellige muligheder, for eksempel en komiker, informativ foredragsholder, eller et specifik emne, så som politik, klima osv.

Vores foredragsholder hos Evenses kan bruges på forskellige måder, så som et centralt show, en åbningsceremoni til et event, eller f.eks. en byfest. Har du en stor messe, der skal åbnes spektakulært eller har du en lille privat fest, der kan bruge lidt ekstra underholdning? Vores foredragsholder kan indsættes i hele Danmark.

Hvorfor kan det være en god ide at booke en foredragsholder?

For mange mennesker lyder det måske lidt usædvanligt at bestille et foredrag, men det har en række fordele. Den værdifulde hjælp fra en erfaren virksomhed med at oprette foredraget for at skabe et professionelt image kan være af merværdi ved mange forskellige lejligheder. For at give dig en bedre idé om, hvorfor booking af en foredragsholder kan være en god idé, vil vi nævne et par punkter nedenfor.

Du behøver ikke leje eller købe alt nødvendigt udstyr separat

Bestemt i tilfælde af mere omfattende foredrage til større grupper kan du muligvis kræve udstyr, der ikke allerede ejes af din virksomhed. Overvej f.eks. En stor projektor, en projektionsskærm med tilstrækkelig størrelse eller et system med en mikrofon, der tilsluttes trådløst til et sæt højttalere. Det er ofte ikke værd at købe sådanne ting selv, medmindre du holder foredrag regelmæssigt, og at leje individuelle varer kan koste både meget tid og penge. Alternativet er at booke et foredrag gennem Evenses, så du kan finde alt hvad du har brug for på ét sted, og du er sikker på at det hele passer godt sammen. Inden du booker en foredragsholder, skal vi nok informere, hvad der kræves af udstyr for at gennemføre et godt foredrag.

Evenses Eventspecialister kan hjælpe dig med detaljerne i dit foredrag
Skulle du have nogle spørgsmål kan du altid kontakte os og vi vil hjælpe dig på vej med dit event. Måske denne side kan svare på nogen af dine spørgsmål.

Hvordan skal lokationen være til foredraget?
  • Hvordan ønsker du og foredragsholderen kommunikationen skal være mellem publikum og foredragsholderen?
    Skal der være en masse interaktion mellem foredragsholderen og mellem gæsterne, så er en typisk forelæsningssal måske ikke den mest optimale opsætning ligesom stolerækker heller ikke vil være den bedste idé. Her ville en hestesko eller en rundkreds være en bedre opstilling.

Reserver et foredrag
Som arrangør af en fest eller begivenhed vil du højst sandsynligt have mere ansvar end bare det aktuelle foredrag. Overvej for eksempel en stand af din virksomhed, når du er på en forretningsmesse. Mens en professionel foredragsholder virksomheden og dine produkter eller tjenester til interesserede, kan du selv kontakte kontaktpersoner og hjælpe med at sortere eventuelle spørgsmål, de har. Hvis der er et godt samspil mellem dig og den hyrede support, kan dette bestemt være af merværdi.

Du kan også vælge kun hjælp til opsætning

Forestil dig, at du organiserer din partners 40-års fødselsdag, og at du har inviteret omkring 80 personer til festen. Det er ret indlysende, at når du præsenterer, at du tager sagen i dine egne hænder. Det betyder dog ikke, at booking af et foredrag ikke kan være nyttig i sådanne tilfælde. For sådanne mere store begivenheder kan det være meget nyttigt at have hele miljøet indstillet til foredraget af ​​en professionel. På den måde behøver du ikke bekymre dig om ting som at justere projektoren, tilslutte mikrofonen og højttalerne og reservere andet udstyr. Overlad det bare til fagfolk som os, så du kan koncentrere dig om det vigtigste, nemlig at give foredraget under din fest eller begivenhed.

Hvad kan Evenses gøre for dig?

Det er slet ikke svært at booke et foredrag, bestemt ikke hvis du allerede ved mere eller mindre, hvilken type begivenhed du skal arrangere, og hvilken type foredrag der skal gives. Så det er bestemt nyttigt at have en rimelig klar idé om det, før du begynder at søge og booke et foredrag. Ikke alle opsætninger til et foredrag passer lige så godt til den type fest eller begivenhed, som du skal arrangere.

Book en foredragsholder til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores foredragsholder? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke foredragsholdere, der er det bedste match til dit arrangement. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger således, at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores foredragsholdere her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.