Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Fortryllende Teambuilding
100% match

Fortryllende Teambuilding

Sjov og anderledes workshop
Fortryllende Teambuilding Workshop Brug tryllekunsten til at skabe sammenhold og forståelse på arbejdspladsen, studiet eller foreningen. Fokuspunkterne i den for...
Mere information

Pris på forespørgsel
Konflikthåndtering Workshop
100% match

Konflikthåndtering Workshop

Ønsker du at forbedre samarbejdet?
Konflikthåndtering workshop Skuespilleren Signe har med mange års erfaring i performance og i undervisning udarbejdet en workshop, der tager udgangspunkt ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Koncertfortællinger
100% match

Koncertfortællinger

Oplev Kim Larsen, Beatles, Elvis eller Cash i Evenses koncertfortællinger
Koncertfortælling Kom med på en musikalsk rejse ind i kunstnerens liv Vi kan tilbyde en rejse med Elvis, en syng-me...
Mere information

4500 kr - 15900 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book foredragsholder til dit event

Skal du bruge en foredragsholder til dit arrangement? Du kan booke en foredragsholder uanset om du ønsker en tovholder til din konference, som står for at binde arrangementet sammen eller om du ønsker at booke et foredrag om et bestemt emne eller en bestem foredragsholder.

Hvis du leder efter en foredragsholder, som præsenterer spændende emner eller en komiker, så find en hos Evenses, der passer til lige netop dit arrangement. En foredragsholder som kan få din gæster til at gå derfra fyldt med ny viden. Evenses tilbyder forskellige muligheder, for eksempel en komiker, informativ, eller et specifik emne, såsom politik, klima osv.

En foredragsholder kan variere show alt efter, hvad du søger. Om det skal være et centralt show, en åbningsceremoni til et event, eller underholdning til din begivenhed. Har du en stor messe, der skal åbnes spektakulært eller har du en lille privat fest, der kan bruge lidt ekstra underholdning? Så kan du finde den rette foredragsholder hos os.

Uanset hvor i landet din begivenhed finder sted, kan vi finde en passende foredragsholder. Du skal dog have i mente, at der kan være ekstra omkostninger, hvis vedkommende skal transportere sig til en bestemt lokation. Vores foredragsholder kan indsættes i hele Danmark, så vi har helt sikkert en løsning der passer til dig.

Konference.jpeg

Hvorfor er det være en god ide at booke en foredragsholder?

For mange mennesker lyder det måske lidt usædvanligt at bestille et foredrag, men det har en række fordele.

Vi har mange forskellige som holder foredrag, og hvis du ved hvad du ønsker, så kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige foredragsholder, som passer til dit event. Vi har helt sikkert en som passer til din begivenhed uanset type af event.

Du kan finde foredrag som kan være underholdende, give stof til eftertanke eller starte en debat blandt dine gæster. Det er værd at overveje, hvilket emne du ønsker til din begivenhed. Vi har mange forskellige, og det kan emner som klima, kommunikation, ledelse eller iværksætteri. Det er kun din egen fantasi som sætter grænserne, og du er altid velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde den rigtige.

Foredragsfortæller.jpeg

Book en foredragsholder til din firmafest, reception, foreningsmesse, workshop eller festival!

Book en foredragsholder til din næste konference, reception eller på din arbejdsplads? En foredragsholder kan komme ud til mange forskellige begivenheder, virksomheder eller skoler.

Det er en god ide at overveje, hvilket foredrag dine gæster har behov for, hvad er dit publikums interesser, hvad er formålet og i hvilken sammenhæng er de der for. Det kan være de er kommet for at få et godt grin og få smilet helt i top, og gå derfra med en glæde. Det kan også være de er kommet for en præsentation af et nyt produkt, så de går derfra med en ny interesse. Det kan også være en motivationsforedrag.

Du bestemmer, det er dog vigtigt at have en klar ide om, hvad emnet skal være inden du booke vedkommende.

Måske denne side kan svare på nogle af dine spørgsmål, men skulle du have nogle spørgsmål må du altid kontakte os og vi vil hjælpe dig på vej med dit event.

Er du dog itvivl om, hvor du skal starte, så kan det være værd at tænke over følgende spørgsmål inden du booker en foredragsholder. Hvordan skal lokationen være til foredraget? Hvordan ønsker du og foredragsholderen kommunikationen skal være mellem publikum og foredragsholderen? Skal der være en masse interaktion mellem foredragsholderen og mellem gæsterne, så er en typisk forelæsningssal måske ikke den mest optimale opsætning ligesom stolerækker heller ikke vil være den bedste idé. Her ville en hestesko eller en rundkreds være en bedre opstilling.

forredragsholder.jpeg

Hvad Evenses kan gøre for dig?

Hos Evenses kan du booke den helt rigtige foredragsholder, de kan alle noget specielt hver især, og vi har helt sikkert en som passer til din begivenhed. De er alle professionelle og dygtige til det de laver.

De står klar til at hjælpe til dit event, om enten det skal være en form for underholdning eller hovedattraktionen, så kan de tilføre merværdi til dit næste event.

Ønsker du at booke en af vores foredragsholder? Det behøver ikke at være vanskeligt, at booke en foredragsholder, især ikke hvis du allerede ved mere eller mindre, hvilken type begivenhed du skal arrangere, og hvilken type foredrag der skal gives.Så det er bestemt nyttigt at have en rimelig klar idé om det, før du begynder at søge og booke et foredrag. Ikke alle opsætninger til et foredrag passer lige så godt til den type fest eller begivenhed, som du skal arrangere.

Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke foredragsholdere, der er det bedste match til dit arrangement, og du må altid kontakte os, og få et uforpligtende tilbud.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores foredragsholdere her.

Hvad koster det at booke en foredragsholder?

En foredragsholders pris afhænger af, hvor i landet din begivenhed afholdes, hvor længe du ønsker at foredraget skal vare og hvad emnet skal være.

Hvorfor booke en foredragsholder?

Et foredrag kan være givende til dit event uanset om det et firmaevent, privatarrangement eller messe. Uanset begivenheden sørger foredragsholderen for, at du og dine gæster går derfra med en følelse af at have fået sat gang i tankerne.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!