Foredragsholder

Skal du booke en foredragsholder til dit firma arrangement, konferrence eller noget helt andet?

Så kan vi garantere dig en fremragende presenter. Gæsterne/puplikum suger informationen/talen til sig som foredragsholderen giver. Evenses tilbyder forskellige muligheder, for eksempel en komiker, informativ foredragsholder, eller et specifik emne, så som politik, klima osv.

Vores foredragsholder hos Evenses kan bruges på forskellige måder, så som et centralt show, en åbningsceremoni til et event, eller f.eks. en byfest. Har du en stor messe, der skal åbnes spektakulært eller har du en lille privat fest, der kan bruge lidt ekstra underholdning? Vores foredragsholder kan indsættes i hele Danmark.

Hvorfor kan det være en god ide at booke en foredragsholder?

For mange mennesker lyder det måske lidt usædvanligt at bestille et foredrag, men det har en række fordele. Den værdifulde hjælp fra en erfaren virksomhed med at oprette foredraget for at skabe et professionelt image kan være af merværdi ved mange forskellige lejligheder. For at give dig en bedre idé om, hvorfor booking af en foredragsholder kan være en god idé, vil vi nævne et par punkter nedenfor.

Du behøver ikke leje eller købe alt nødvendigt udstyr separat

Bestemt i tilfælde af mere omfattende foredrage til større grupper kan du muligvis kræve udstyr, der ikke allerede ejes af din virksomhed. Overvej f.eks. En stor projektor, en projektionsskærm med tilstrækkelig størrelse eller et system med en mikrofon, der tilsluttes trådløst til et sæt højttalere. Det er ofte ikke værd at købe sådanne ting selv, medmindre du holder foredrag regelmæssigt, og at leje individuelle varer kan koste både meget tid og penge. Alternativet er at booke et foredrag gennem Evenses, så du kan finde alt hvad du har brug for på ét sted, og du er sikker på at det hele passer godt sammen.

En professionel kan hjælpe dig med detaljerne i dit foredrag

Som vi skrev før, når du booker et foredrag, kan du også vælge at inkludere en professionel foredragsholder. Dette har flere fordele for dig som arrangør. For det første kan du aflevere hele foredraget til en underholdende og motiverende person. For det andet kan du også bruge professionel vejledning til at hjælpe dig med at holde foredraget, for eksempel til at kontrollere computeren eller distribuere prøver. For det tredje kan en professionel foredragsholder se på opsætningen og planlægningen af ​​foredraget på forhånd og give deres mening i det hele taget. På den måde kan du indarbejde råd fra en erfaren professionel i dit foredrag.

Ved at reservere et foredrag inklusive vejledning holder du hænderne fri

I det foregående punkt nævnte vi kort hvordan booking af et foredrag med vejledning giver dig chancen for at engagere dig i andre ting. Som arrangør af en fest eller begivenhed vil du højst sandsynligt have mere ansvar end bare det aktuelle foredrag. Overvej for eksempel en stand af din virksomhed, når du er på en forretningsmesse. Mens en professionel foredragsholder virksomheden og dine produkter eller tjenester til interesserede, kan du selv kontakte kontaktpersoner og hjælpe med at sortere eventuelle spørgsmål, de har. Hvis der er et godt samspil mellem dig og den hyrede support, kan dette bestemt være af merværdi.

Du kan også vælge kun hjælp til opsætning

Forestil dig, at du organiserer din partners 40-års fødselsdag, og at du har inviteret omkring 80 personer til lejligheden. Det er ret indlysende, at når du præsenterer, at du tager sagen i dine egne hænder. Det betyder dog ikke, at booking af et foredrag ikke kan være nyttig i sådanne tilfælde. For sådanne mere store begivenheder kan det være meget nyttigt at have hele miljøet indstillet til foredraget af ​​en professionel. På den måde behøver du ikke bekymre dig om ting som at justere projektoren, tilslutte mikrofonen og højttalerne og reservere andet udstyr. Overlad det bare til fagfolk som os, så du kan koncentrere dig om det vigtigste, nemlig at give foredraget under din fest eller begivenhed.

Hvad kan Evenses gøre for dig?

Det er slet ikke svært at booke et foredrag, bestemt ikke hvis du allerede ved mere eller mindre, hvilken type begivenhed du skal arrangere, og hvilken type foredrag der skal gives. Så det er bestemt nyttigt at have en rimelig klar idé om det, før du begynder at søge og booke et foredrag. Ikke alle opsætninger til et foredrag passer lige så godt til den type fest eller begivenhed, som du skal arrangere.

Book en foredragsholder til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores foredragsholder? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke speaker, der er det bedste match til dit arrangement. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores foredragsholdere her.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.