1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Photobooth
100% match

Photobooth

3 anmeldelser

Fotos fra en photobooth er et dejligt og sjovt minde

Pris på forespørgsel
Bryllups fotograf
100% match

Bryllups fotograf

3 anmeldelser

Bryllupsfotografen skaber en smuk bryllupsdokumentar af dit din specielle dag.

8000 kr - 25000 kr
Book en fotograf til din begivenhed hos Evenses!
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Fotograf

Vil du booke en fotograf til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag? Tjek nedenfor hvad vi kan tilbyde indenfor de mest kunstneriske og kvalificerede fotografer. Fotograferne fra Evenses underholdningsindustri er egnede til alt fra et bryllup til en portrætsession. Hvad kunne være bedre end at fange en af ​​de bedste oplevelser i dit liv for evigt? Vores fotografer sikrer, at dette sker på en professionel måde.

Alle fotografer er personligt håndplukket baseret på professionalisme, erfaring og stil. Dette sker ved hjælp af et indledende møde og et testskud, hvor vi kun vælger de bedste fotografer. På denne måde garanterer vi en professionel, opmærksom fotograf, som leverer smukke billeder til dig efter arrangementet. Billederne leveres altid digitalt. Fotograferne går rundt under dit arrangement og tager de smukkeste billeder. Du kan også bruge vores fotografer til at tage billeder af alle gæster ved ankomsten.

Et stykke historie om fotografi

I 1820'erne var det de franske opfindere Joseph Nicéphore Niépce og Louis Jacques Daguerre, der opfandt moderne fotografering. Det var Niépce, der allerede var lykkedes at fremstille de første optiske fotos i årene 1825 og 1826 ved at udsætte en plade med et lysfølsomt materiale i et camera obscura for lys. Det var dog først, før Niépce begyndte at arbejde i 1829 med Louis Daguerre, opfinderen af ​​dioramaet, at den fotografiske proces begyndte at forbedre sig hurtigt. Niépce var primært beskæftiget med forbedring af fotografiske teknikker ved at forske i at forlænge fotos holdbarhed og lette fokusering, mens Daguerre primært fokuserede på at forbedre fotoudviklingsprocessen.

Det var også i denne historie, at titlen 'fotograf' blev en erhverv som et resultat af den hurtige udvikling og forbedring af fotografering. Kort efter opfindelsen af ​​fotografering begyndte rejsefotografer at dukke op mere og mere for at tage portrætter af mennesker over hele landet. Selvfølgelig måtte en fotograf på det tidspunkt bære meget mere udstyr end en moderne fotograf i dag, inklusive et meget større kamera, materialer til udvikling af fotos og undertiden endda et telt, der fungerede som et mørkt rum. Dette minimerede antallet af professionelle fotografer til nogle få vigtige virksomheder.

Ved slutningen af ​​det 19. århundrede og i begyndelsen af ​​det 20. århundrede var fotografiske teknikker så avancerede, at fotografering blev tilgængelig for et større publikum. Dette skyldtes i vid udstrækning George Eastman, grundlæggeren af ​​Eastman Dry Plate Company, og det første kamera for offentligheden, som han udviklede. Dette kamera, der hedder KODAK, kom ind på markedet i 1888 med en filmrulle i hver enhed og markerede afslutningen på den rejsende fotografs æra.

Hver filmrulle fra dette kamera kan maksimalt indeholde hundrede skud. Når rullen var fuld, kunne fotografen sende rullen til Eastman Kodak Company. Dette firma udskrev fotos på rullen mod et gebyr og sendte det derefter tilbage til fotografen plus et kamera med en ny rulle. På trods af denne revolution var fotografering selvfølgelig stadig en temmelig dyr hobby på det tidspunkt. Ikke desto mindre begyndte antallet af fotografer og hobbyister at vokse hurtigt fra denne periode og frem, hvilket resulterede i, at forbedringen af ​​fotografiske teknikker også fik fart.

Den næste revolution inden for fotografering fandt sted på grund af kommercialiseringen af ​​pc'en i 1970'erne og 1980'erne. De første kommercielt tilgængelige digitale kameraer kom ud i løbet af 1990'erne og begyndelsen af ​​det 21. århundrede, hvilket øgede kvaliteten af ​​fotos, mens prisen på at udvikle dem begyndte at falde. Behovet for filmbaseret fotokemisk udvikling eksisterede ikke med digital fotografering. Denne tendens og den hastighed, hvormed den har fundet sted gennem de sidste ti til tyve år, illustreres perfekt af væksten af ​​kameraer på smartphones. I dag kan alle med en smartphone tage billeder med en høj opløsning, som det var svært at finde for 20 år siden, selv for professionelle fotografer. Men det betyder bestemt ikke, at en professionel fotograf ikke repræsenterer en væsentlig merværdi.

Hvad er værdien af ​​en professionel fotograf?

Med de smukke fotos, du ser hver dag online og på sociale medier, ville du næsten tro, at professionen som professionel fotograf bliver overflødig. Dette er dog slet ikke tilfældet, og bestemt ikke, når det kommer til at tage og redigere fotos af en fest eller begivenhed. En professionel fotograf har meget at tilbyde, når det kommer til at tage og senere redigere fotos.

Erfaring

En erfaren professionel forstår situationerne på din fest eller begivenhed godt og har en hånd i at ofte være på det rette sted på det rigtige tidspunkt til at tage et billede. Han eller hun forstår hurtigt, hvordan nogen bedst kan fotograferes uden nødvendigvis at stille sig, og kender de forskellige positioner, motivet og kameraet skal være for at tage de perfekte fotos.

Professionel fotografering er mere end at bare tage billeder

Redigering af fotos er måske endnu vigtigere end at tage selve billedet, når det kommer til professionel fotografering. Det er i redigeringsprocessen, at du ofte virkelig begynder at bemærke forskellen mellem gode amatørfotografer og erfarne professionelle fotografer. Hver fotograf behandler fotos på sin egen måde, og det er også det, der forårsager stor variation i stilarter og kvalitet blandt fotografer.

De bedste anmodninger

De fleste professionelle fotografer diskuterer gerne, hvilken slags fotos du leder efter med hensyn til den fest eller begivenhed, du skal arrangere. Vil du have, at opmærksomheden fokuseres på bestemte steder, øjeblikke eller mennesker? Vil du fremkalde en bestemt atmosfære med de fotos, der bliver taget? Ved at booke en professionel fotograf kan du drage fordel af den persons viden og erfaring for at få nøjagtigt de fotos, der vil gøre begivenheden retfærdig.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Det er slet ikke nødvendigt at booke en fotograf, bestemt ikke hvis du allerede ved, hvilken slags begivenhed du skal arrangere, og hvilken rolle fotografen vil spille. Så det er bestemt nyttigt at have en rimelig klar idé om det, før du begynder at søge på at reservere en fotograf.

Kontakt Evenses i dag for et gratis uforpligtende forslag til en professionel fotograf til dit næste arrangement! Du kan indsende en anmodning ved hjælp af formularen på hjemmesiden eller af vores arrangementsspecialister en e-mail eller ring! Vi er tilgængelige syv dage om ugen og er klar til at finde den perfekte fotograf til dit bryllup, fest, firmaarrangement eller enhver begivenhed.

Bestil en fotograf til din festival, firmafest eller reception

Det er også muligt at booke en videograf ved Evenses. Vores videografer har lang erfaring med filmoptagelse til forskellige lejligheder såsom forretnings- og fødselsdagsfester og er også specialiserede i at lave bryllupsdokumentarer. Vi arbejder som standard med en komplet pakke, inklusive alt nødvendigt udstyr og dets samling. Er du interesseret i at bestille en fotograf eller videograf fra Evenses? Anmod om et uforpligtende tilbud. Vi er tilgængelige 24/7 pr. telefon og e-mail for dine spørgsmål vedrørende leje af en fotograf.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.