Fotograf

Vil du gerne bestille en fotograf til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag? Tjek nedenfor hvad vi kan tilbyde indenfor de mest kunstneriske og kvalificerede fotografer. Fotograferne fra Evenses underholdningsindustri er egnede til alt fra et bryllup til en portrætsession. Hvad kunne være bedre end at fange en af ​​de bedste oplevelser i dit liv for evigt? Vores fotografer sikrer, at dette sker på en professionel måde.... Mere information

Se muligheder nedenfor

main
...

Alle fotografer er personligt håndplukket baseret på professionalisme, erfaring og stil. Dette sker ved hjælp af et indledende møde og et testskud, hvor vi kun vælger de bedste fotografer. På denne måde garanterer vi en professionel, opmærksom fotograf, som leverer smukke billeder til dig efter arrangementet. Billederne leveres altid digitalt. Fotograferne går rundt under dit arrangement og tager de smukkeste billeder. Du kan også bruge vores fotografer til at tage billeder af alle gæster ved ankomsten.

Bestil en fotograf til din festival, firmafest eller reception

Hos Evenses er det er også muligt at bestille en til at optage videoer. Vores folk til optagelser af videoer har stor erfaring med at filme til forskellige begivenheder såsom firma- og fødselsdagsfester, og de er også specialiseret i at lave bryllupsdokumentarer. Vi arbejder som standard med en komplet pakke, herunder alt nødvendigt udstyr og dets opsætning. Hvis du har specielle personlige ønsker, vil vi naturligvis tage højde for dette. Er du interesseret i at bestille en fotograf fra Evenses? Anmod om et uforpligtende tilbud. Vi er tilgængelige 24/7 pr. telefon og e-mail for dine spørgsmål vedrørende leje af en fotograf.