Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
FOTO CAMPER
100% match

FOTO CAMPER

Sjov og anderledes underholdning
At leje en fotocamper til sin fest kan være en fantastisk måde at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for dine gæster. En fotocamper kan tilbyde en kreati...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Fotograf - Rick
100% match

Fotograf - Rick

Når du booker vores fotograf, kan du forvente en unik og personlig oplevelse, hvor dine minder bliver fanget i æstetisk smukke billeder med professionel teknik og kreativitet. Mere information

5 (4 anmeldelser)
4000 kr - 6000 kr
Professionel videograf
100% match

Professionel videograf

Vil du booke en Videograf til dit bryllup, firmaevent eller begivenhed?
Mange mennesker vil overveje en fotograf, men hvad ville være sjovere end en videograf, der fanger, alt hvad der sker p...
Mere information

Pris på forespørgsel
Videograf Patrick
100% match

Videograf Patrick

Book Videograf til dit event
Videograf Ønsker du videomateriale af høj kvalitet og med en kreativ tilgang, så er det Patrick, du skal have fat i. Videografen er med lige fra idégenerering og...
Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book fotograf til dit event

Vil du booke en fotograf til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag? Hvad kunne være bedre end at fange en af ​​de bedste oplevelser i dit liv for evigt? Vores fotografer sikrer, at dette sker på en professionel måde.

Vi har mange forskellige professionelle fotografer, som alle har god erfaring og store passion for fotografering. Fotograferne kan gå rundt under dit arrangement og tage de smukkeste billeder eller måske du ønsker at få et billede af alle dine gæster ved ankomsten - der er mange muligheder.

fotograf.jpeg

Hvorfor booke en fotograf?

Uanset om du ønsker en fotograf til bryllup, som kan forevige jeres store dag eller ønsker at forevige firmafesten, har vi en, som passer til dine ønsker og behov. En som kan fange alle de bedste øjeblikke fra dit event.

Det kan også være at du ønsker at booke en fotograf i professionel sammenhæng, og her kan vi også hjælpe dig. Vi har fotografer i hele Danmark, så uanset om dit event er på Sjælland, i Jylland eller på Fyn, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige.

Måske du ønsker både billeder og videoer fra dit event? Så fortvivl ej, vi har nemlig både fotografer og videografer, som begge kan være med til at forevige jeres event. Du kan sagtens kombinere flere former for fotografer, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning.

Det kan f.eks. være at du ønsker en bryllupsfotograf

Hvis du er ved at planlægge dit bryllup, og ønsker en fotograf som fanger de særlige momenter mellem bruden og gommen, så kan du læse mere her.

Vi har fotografer i forskellige prisklasser, så uanset om du ønsker en billig bryllupsfotograf eller bare er interesseret i hvad en bryllupsfotograf pris er, så er du velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker og drømme.

Vi har nogle i hele landet, og du er garanteret billeder i høj kvalitet. De kan både være til stede ved ceremonien, ved brylluppet, og festen helt ud i natten. Vedkommende vil få taget en masse billeder af gæsterne, brudeparret og tale holderne, så I har en masse billeder fra de værdifulde øjeblikke fra jeres bryllup.

bryllupsfotograf.jpeg

Professionel fotografering er mere end at bare tage billeder

Efter fotografen har været til din begivenhed, så vil vedkommende gennemgå alle billederne, og hvis der er behov for det, så redigere dem en smule sådan at I får de perfekte billeder.

Derefter får I tilsendt de bedste billeder fra eventet.
Hvis du har nogle særlige ønsker, kan det være en god ide at gennemgå dem med fotografen på forhånd, så I begge er helt i hvad der skal foregå, og at vedkommende er opmærksomme på dine ønsker til begivenheden. Derved får du de perfekte fotos fra din begivenhed.

Book en fotograf til firmafesten, brylluppet, konfirmationen eller andet.
Vi har den rette løsning til dit event, og hvis du er i tvivl om hvad du præcis ønsker, så tag endelig fat i os, så kan vi sammen finde frem til den rette løsning til dit event. Du kan enten ringe til os eller sende os en e mail, og få et uforpligtende tilbud.

Du kan læse mere her.

Hvad koster en fotograf?

En fotografs pris afhænger af mange forskellige faktorer. Det kommer bl.a. an på hvor længe du ønsker at fotografen skal være til stede, hvor mange billeder du ønsker, hvor i landet din begivenhed finder sted og hvis du har nogle særlige ønsker.

Hvilke slags events kan man booke en fotograf til?

Man kan booke en fotograf til mange forskellige slags events. Det kan være bryllupper, konfirmationer, barnedåb, firmafest, fødselsdagsfest, jubilæum og meget mere. Der er ingen regler.Hvad du skal overveje, når du booker foto og video

Når du bestiller foto og video, er det vigtigt at overveje, hvilket resultat du ønsker at opnå. Ønsker du en "aftermovie"? Så er en videograf en god supplering. Skal I have billeder, så er en fotograf eller en photo booth en god løsning. Forskellen på en fotograf og en photo booth er, at fotografen redigerer billederne og sørger for at de bliver modtaget digitalt. Med photo booth bliver billederne printet med det samme og du kan forvente dem digitalt efter ca. 2 uger.

Hvad er inkluderet i prisen?

Alt, hvad der er nødvendigt for et succesfuldt event, er inkluderet som standard. Så prisen er alt inklusive, og der er ingen ekstra omkostninger. Der er inkluderet:

 • Screenet, Professionel underholdning
 • Penge tilbage garanti
 • Rejseudgifter
 • MOMS
 • Alternativer i tilfælde af sygdom
 • Online ønskeliste
 • Personlig event manager
 • 24/7 kundeservice
 • Montering og demontering (hvis nødvendigt)
 • Lys- og lydteknik (hvis nødvendigt)
 • Andet nødvendigt udstyr (hvis nødvendigt)
Hvordan fastsættes prisen?

Prisen afhænger hovedsageligt af følgende faktorer:

 • Den ønskede varighed af forestillingen
 • Rejsetid og rejseomkostninger
 • Eventuel belysning og/eller lydteknologi
 • Eventuel vente- og forberedelsestid
 • Gruppens størrelse
 • Kendskab til ønskede akt.

I sidste ende er hver eneste begivenhed unik. Derfor vil vi med glæde drøfte dine behov på forhånd og derefter lave et passende skræddersyet forslag.

Hvordan garanteres kvaliteten af underholdningen?

Et specialuddannet team foretager forudgående screening af vores underholdning. Her ser vi på:

 • Erfaring
 • Uddannelse
 • Forholdet mellem pris og kvalitet
 • Repræsentativitet
 • Originalitet
 • Pålidelighed med hensyn til overholdelse af aftaler

Hvad kan vi ellers holdes op på?

 • Alle numre præsenteres ved hjælp af demoer og liveoptrædener.
 • Personlig introduktion, før leverandører kan optræde på vegne af Evenses
 • Vores leverandører har også en online portal, hvor de til enhver tid kan se alle oplysninger og krav til din booking.
 • Vi ringer og sms'er til leverandørerne før bookingen for at få et sidste tjek
 • Vi arbejder kun med leverandører, som vi selv står bag, og som opfylder vores kvalitetsstandarder. I alle andre tilfælde vises de ikke på vores hjemmeside.
 • Da vi har været i branchen i næsten 15 år, har vi et godt langsigtet samarbejde med næsten alle vores leverandører.
Hvad er processen for en booking?

Vores opgave er at aflaste dig fuldstændigt, så du kan læne dig tilbage og i sidste ende få en vellykket fest. Hvordan sker det så? Sådan her:

 1. Se på vores websted, og vælg den underholdning, du kan lide. Svært at vælge? Kontakt vores team, så hjælper vi dig med at finde den rigtige løsning
 2. Du vil modtage et uforpligtende tilbud. Passer den ikke helt til dine behov? Skriv til os, så vil vi forsøge at justere det. Er forslaget efter din smag? Derefter kan du angive, at du ønsker at reservere.

Alt administrativt går som en drøm:

 1. Du kan indsende dine ønsker og andre oplysninger online.
 2. Vi laver en aftale og fakturerer, det kan altsammen betales og underskrives online.
 3. Vi planlægger al underholdningen korrekt, første gang.
 4. Vi kontakter dig kort før reservationen, for at tjekke op.
 5. Vi er klar til at gøre din begivenhed noget helt særligt!!
Hvordan kan jeg annullere?

Ønsker du at aflyse eventet? Kontakt os venligst, så vil vi forsøge at løse problemet så godt som muligt for både dig og den underholdning, du har booket. I samråd finder vi som regel den bedste løsning.

Dette er vores standard afbestillingsregler:
Når du har bekræftet din reservation, har du 14 dages betænkningstid. Du kan derefter annullere uden at angive nogen grund og uden beregning. Dette gælder kun for reservationer, der afholdes mere end 45 dage efter reservationsdatoen.

Hvis fortrydelsesperioden er udløbet, eller hvis reservationen afholdes inden for 45 dage, opkræver vi et afbestillingsgebyr. Du kan tegne en afbestillingforsikring på reservationstidspunktet for 6,8 % af reservationsbeløbet.

Afbestilling uden afbestillingsforsikring:
20 % op til 90 dage eller mere før booking
40% op til 31 dage før reservationen
60% op til 14 dage før booking
80% op til 7 dage før booking
100% op til 0 dage før booking

Afbestilling med afbestillingsforsikring:
0% op til 90 dage før booking
20 % op til 31 dage før reservationen
30% op til 14 dage før reservationen
40% op til 7 dage før reservationen
50% op til 0 dage før reservationen
+
Ved fleksibel afbestilling kan kunden, hvis leverandøren er indforstået med det, flytte reservationsdatoen én gang uden beregning.

For kendte kunstnere overholder vi de afbestillingsbetingelser, som gælder for denne part.

Hvordan foregår betalingen?

Vi har ved hjælp af betalingsudbyderen Mollie fået et helt sikkert online-betalings-miljø. Heri kan du/I vælge imellem følgende betalingsmetoder;

 • Ideel
 • Bankoverførsel
 • Kreditkort
 • PayPal
 • Apple Pay
 • Sofort Banking
 • Bankkontakt
 • KBC/CBC-betalingsknap
 • Belfius Pay-knap

Du kan vælge følgende betalingsbetingelser:

 • 100% depositum på forhånd
 • 50 % når reservationen foretages, de resterende 50 % 14 dage før reservationen

Kun for virksomheder:

 • Betaling 30 dage efter booking (tillægsgebyr på 2,9 %)
 • Betal 60 dage efter booking (tillægsgebyr på 6,8 %)
Hvad sker der, hvis min fest ikke kan afholdes på grund af Corona?

Vil du gerne booke underholdning, men er ikke sikker på, om din festdato kan gennemføres?

Hos os kan du til enhver tid flytte din reservation gratis, hvis din fest ikke kan afholdes på grund af regeringsforanstaltninger.

Vi tilbyder denne garanti helt gratis!

Hvad sker der, hvis underholdningen ikke kan optræde i sidste øjeblik?

Vi har altid en backup-mulighed til rådighed.
Vores team er til rådighed 24 timer i døgnet, så hvis den underholdning, du har bestilt, ikke kan optræde på grund af force majeure. Så vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at finde en erstatning der er mindst lige så god.

Fordi vi har et så stort netværk, lykkes det os altid.

Kvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!