Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Professionel videograf
100% match

Professionel videograf

Vil du booke en Videograf til dit bryllup, firmaevent eller begivenhed?
Mange mennesker vil overveje en fotograf, men hvad ville være sjovere end en videograf, der fanger, alt hvad der sker p...
Mere information

Pris på forespørgsel
Videograf Patrick
100% match

Videograf Patrick

Book Videograf til dit event
Videograf Ønsker du videomateriale af høj kvalitet og med en kreativ tilgang, så er det Patrick, du skal have fat i. Videografen er med lige fra idégenerering og...
Mere information

Pris på forespørgsel
Fotohokje boeken bruiloft feest.jpg
1/11
Photobooth
Photobooth
100% match

Photobooth

Fotos fra en photobooth er et dejligt og sjovt minde
Et opsigtsvækkende billede er kilden til det perfekte minde fra din fest eller festlige begivenhed og især, hvis billedet er taget, når d...
Mere information

4 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Bryllups fotograf
100% match

Bryllups fotograf

Bryllupsfotografen skaber en smuk bryllupsdokumentar af dit din specielle dag.
Vi tilbyder en fotografering til en lang række begivenheder. Vores professionelle fotograf har allerede taget ...
Mere information

4,7 (3 anmeldelser)
8000 kr - 25000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book fotograf til dit event

Vil du booke en fotograf til dit bryllup, firmafest eller fødselsdag? Hvad kunne være bedre end at fange en af ​​de bedste oplevelser i dit liv for evigt? Vores fotografer sikrer, at dette sker på en professionel måde.

Vi har mange forskellige professionelle fotografer, som alle har god erfaring og store passion for fotografering. Fotograferne kan gå rundt under dit arrangement og tage de smukkeste billeder eller måske du ønsker at få et billede af alle dine gæster ved ankomsten - der er mange muligheder.

fotograf.jpeg

Hvorfor booke en fotograf?

Uanset om du ønsker en fotograf til bryllup, som kan forevige jeres store dag eller ønsker at forevige firmafesten, har vi en, som passer til dine ønsker og behov. En som kan fange alle de bedste øjeblikke fra dit event.

Det kan også være at du ønsker at booke en fotograf i professionel sammenhæng, og her kan vi også hjælpe dig. Vi har fotografer i hele Danmark, så uanset om dit event er på Sjælland, i Jylland eller på Fyn, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige.

Måske du ønsker både billeder og videoer fra dit event? Så fortvivl ej, vi har nemlig både fotografer og videografer, som begge kan være med til at forevige jeres event. Du kan sagtens kombinere flere former for fotografer, og vi hjælper dig gerne med at finde frem til den helt rigtige løsning.

Det kan f.eks. være at du ønsker en bryllupsfotograf

Hvis du er ved at planlægge dit bryllup, og ønsker en fotograf som fanger de særlige momenter mellem bruden og gommen, så kan du læse mere her.

Vi har fotografer i forskellige prisklasser, så uanset om du ønsker en billig bryllupsfotograf eller bare er interesseret i hvad en bryllupsfotograf pris er, så er du velkommen til at kontakte os. Vi vil gøre alt for at imødekomme jeres ønsker og drømme.

Vi har nogle i hele landet, og du er garanteret billeder i høj kvalitet. De kan både være til stede ved ceremonien, ved brylluppet, og festen helt ud i natten. Vedkommende vil få taget en masse billeder af gæsterne, brudeparret og tale holderne, så I har en masse billeder fra de værdifulde øjeblikke fra jeres bryllup.

bryllupsfotograf.jpeg

Professionel fotografering er mere end at bare tage billeder

Efter fotografen har været til din begivenhed, så vil vedkommende gennemgå alle billederne, og hvis der er behov for det, så redigere dem en smule sådan at I får de perfekte billeder.

Derefter får I tilsendt de bedste billeder fra eventet.
Hvis du har nogle særlige ønsker, kan det være en god ide at gennemgå dem med fotografen på forhånd, så I begge er helt i hvad der skal foregå, og at vedkommende er opmærksomme på dine ønsker til begivenheden. Derved får du de perfekte fotos fra din begivenhed.

Book en fotograf til firmafesten, brylluppet, konfirmationen eller andet.
Vi har den rette løsning til dit event, og hvis du er i tvivl om hvad du præcis ønsker, så tag endelig fat i os, så kan vi sammen finde frem til den rette løsning til dit event. Du kan enten ringe til os eller sende os en e mail, og få et uforpligtende tilbud.

Du kan læse mere her.

Hvad koster en fotograf?

En fotografs pris afhænger af mange forskellige faktorer. Det kommer bl.a. an på hvor længe du ønsker at fotografen skal være til stede, hvor mange billeder du ønsker, hvor i landet din begivenhed finder sted og hvis du har nogle særlige ønsker.

Hvilke slags events kan man booke en fotograf til?

Man kan booke en fotograf til mange forskellige slags events. Det kan være bryllupper, konfirmationer, barnedåb, firmafest, fødselsdagsfest, jubilæum og meget mere. Der er ingen regler.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!