Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Keltisk harpenist
100% match

Keltisk harpenist

Her kan du booke keltisk harpemusik og/eller kombinere med smuk cellomusik
Har du brug for en dragende solist-fremførelse til dit arrangement eller smagfuld baggrundmusik til receptionen? Så ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
5500 kr - 9000 kr
Sangerinde Frederikke
100% match

Sangerinde Frederikke

En magisk og smukt optræden af vores sangerinde Frederikke
Sangerinde Frederikke Frederikke er en dansk sangerinde og sangskriver some har spillet koncerter rundt omkring i DK, bl.a. som op...
Mere information

5 (8 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Pianist Oscar
100% match

Pianist Oscar

Vil du booke en fantastisk pianist med 25 års erfaring, flotte anmeldelser og kort svartid? Book Oscar nu! Mere information

5 (10 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Aften Musik
100% match

Aften Musik

Vil du booke en dejlig og imødekommende duo bestående af sang og klaver med 10 års live erfaring? Book vores Aften Duo idag til enhver begivenhed! Mere information

5 (1 anmeldelse)
5000 kr - 12000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book underholdning til din næste konference

Skal du organiserer konferencer og andre store arrangementer? Konferencer kan være svære at forberede, og måske har du fået til opgave at arrangere dette for din virksomhed uden at have den store erfaring? Læs med her og få idéer til hvad I kan booke til næste konference.

Lige meget om det er en interne konferencer, møder, eller kursus i virksomheden eller omfattende konferencer med besøgende fra flere store internationale virksomheder med internationale besøgende, så kan vi hos Evenses klar til at hjælpe dig med hvad der er passende at book til konferencer.

Så snart du har fundet dit konferencecenter eller konferencesal, er det vigtigt at udarbejde programmet. Det er vigtigt at huske at holde ens gæster mætte og underholdte. Tænk for eksempel på at give dine gæster mulighed for at smage en masse forskellig mad. Det kunne være ved at have forskellige food trucks så gæsterne have et stort udvalg med lækkert mad. Det kunne også være en god ide at booke en kaffebar som ville kunne opkvikke ens gæster.

Vi kan står klar til at hjælpe dig med at booke alt til din konference lige fra av udstyr og teknik, hvor vil kunne hjælpe med at udleje og montere scener og tilhørende udstyr, såsom belysning og lydsystemer.

Leder du specifikt efter underholdning? Så er musikere og acts lige det du har brug for. Passende baggrundsmusik ville være en jazzduo eller trio, en violinist eller en guitarist? Eller til store konferencer vil et orkester eller band være en mulighed. Er du tilgængelig på udkig efter et spektakulær åbningsact eller afslutningsact, såsom et ildshow eller danseshow så kan vi også hjælpe dig med dette.

Book-til-konference.jpg

Er du allerede erfaren i at planlægge konference? Her kan vi også være behjælpelige med at finde noget underholdning eller catering til dit arrangement, som gæsterne ikke lige havde regnet med.

Nogle tips til at organisere en konference, som skiller sig ud

Det kunne være at gøre noget anderledes til konferencen, noget som ingen havde forventet. Det kunne være at booke noget underholdning som en tankelæser, der tager fusen på deltagerne. Eller måske have et silent konference. Det vil helt sikkert skabe interaktive aktiviteter som vil give fællesskabsfølelse

Find et passende tema?

Man ville gerne skabe en følelse af samhørighed blandt de besøgende, og det at komme med et tema kan hjælpe. Derudover kan du med et generelt tema bringe alle elementerne i konferencen sammen, fra branding til lokationen og intern logistik, for virkelig at gøre det til en sammenhængende helhed.

Hvilket tema der passer godt til din konference, afhænger meget af branchen eller emnet, men generelle temaer som “Stærkere sammen”, “Uddannelse i det 21. århundrede” eller lignende kan have en betydelig merværdi. Et tema kunne også være en basal ting, som at lade den samme farve gå igen i flere ting.

Book catering, underholdning og musik til din konference

Er du nysgerrig efter vores produkter og tjenester, eller ønsker du yderligere information om de muligheder, vi kan tilbyde dig? Tøv ikke med at kontakte os. Vi hjælper dig gerne.

Hvad er passende musik til en konference?

Når man holder en konference er det meget rart at folk kan gå rundt og mingle, det er derfor vigtigt ikke at have for højt musik. Derfor fungere baggrundsmusik, som jazz, soul eller akustisk som meget fine musik genre til en konference.

Hvad er passende catering til en konference?

Alt efter hvor stor en konference man afholder, giver det god mening at book en eller flere foodtrucks som kan servere gæsterne med varieret og lækkert mad. Derudover kunne man bestille en dessert vogn og en kaffebar eller juicebar som kunne være med til at opkvikke gæsterne, så de var klar til konferencen.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!