1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Trylleshow med Pjerrot
100% match

Trylleshow med Pjerrot

2 anmeldelser

Lej Pjerrot til din fest for et festligt indslag, der møder børn i øjenhøjde

Pris på forespørgsel
Ballonmand
100% match

Ballonmand

8 anmeldelser

Book en ballonmand til din næste fødselsdag, reception eller anden begivenhed hos Evenses.

2000 kr - 7000 kr
Ønsker du at booke en klovn til din fest? Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Klovne

Klovn

Skal du booke noget underholdning til dit barns fødselsdag, din firmafest eller byfest? Hvorfor så ikke prøve en klovn? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige shows. Vi har et bredt udvalg af teatralsk underholdning, såsom: levende statue, klovn, mimer, bugtaler osv, hvis det lyder tiltalende så er Evenses det rette valg for dig. Alle de servicer som vi arbejder med er fuldt ud igennem professionelle og du er garanteret underholdning fra øverste hylde.

En klovn er et ret speceilt act. Det er som regel noget man oplever i et cirkus eller til byfestivaler. Men hos Evenses kan du booke dem til dit næste event. En klovn passer godt til en byfest, men det kan også fungere som en velkomst til dit arrangement eller noget helt tredje, du og dine gæster er i hvert fald garanteret en speciel oplevelse. Book en klovn til en børnefødselsdag, det er altid et sikkert hit!

Vil du spice dit event op med noget anderledes end et band f.eks.? Hvorfor ikke prøve en mavedanser, eller hvis dit barn skal holde en fødselsdag og du mangler noget underholdning til festen, så kan du booke en klovn, eller en bugtaler hos Evenses.

Det bedste ved en kloven er, at den kan variere betydeligt. De fleste professionelle klovne har mestret forskellige færdigheder, såsom jonglering og ballonfremstilling. I kombination med nogle dejlige dansetrin, festlig musik og god interaktion med publikum er der skabt et stort skuespil. Både børn og forældre vil tale om klovnen i flere dage bagefter!

Fra fødselsdage for børn, festlige firmaarrangementer og messer for professionelle, kan du booke en klovn til næsten enhver lejlighed. Uanset hvilken type fest eller begivenhed du organiserer, er chancerne for, at det at reservere en klovn garanterer et smil på alles ansigt. En live optræden af ​​en professionel klovn kan give din fest det strejf af humor og originalitet, som ofte andre typer underholdning måske mangler.

Som et resultat af den variation, der findes, når man ønsker at booke en klovn, kan det nogle gange være svært at vide, hvilken forestilling der bedst passer til din fest eller begivenhed. Af den grund er det nyttigt at arbejde med en erfaren festplanlægger som Evenses, når man bestiller en klovn. Ikke alene har vi en omfattende portefølje af professionelle klovne, men vi har også taget os af utallige bookinger gennem årene. Vi stiller med glæde denne ekspertise og erfaring til rådighed, så du kan bestille den perfekte underholdning til din fest.

Lidt historie: Klovnen

Klovnen, en ofte klodset og undertiden tragisk figur, har været en almindelig karakter i forskellige former for underholdning i århundreder. Fra gadeudøvere og professionelle teaterstykker til cirkusklovne og typiske slapstick-karakterer, kan klovne være en række ting, som alle fungerer for at underholde.

Der er mange forskellige typer klovne. Den moderne klovn er ofte en kombination af klodsethed og barnlig opførsel, og den har den klassiske røde næse, hvid ansigtsmakeup og overdimensionerede sko og tøj. Denne klovn af Auguste-typen er ofte en joker og en fjols, selvom han undertiden også kan komme på tværs som klog eller ondskabsfuld. Dette minder om den typiske klovn, som du kan booke til børnefester og lignende lejligheder.

Tips til reservation af en klovn

At bestille en klovn er ikke særlig kompliceret, men det er godt at vide lidt om, hvad du leder efter under bookingprocessen. Hos Evenses gør vi vores bedste for at hjælpe dig med at finde præcis det, du leder efter. Nedenfor er nogle tip, der hjælper dig med at få en god idé om, hvilken type klovn der passer til din begivenhed.

Hvad kan klovnen gøre?

Klovne er ofte en henvisning til en karakter, der er sjov og akavet i naturen, men der er en hel del variation i den underholdning, som klovne kan tilbyde. Der er for eksempel klovne, der kan jonglere, klovne, der kan folde super søde ballonfigurer, og klovne, der simpelthen er teatralske tryllekunstnere. Det er nyttigt at finde ud af, hvad klovnen efter eget valg kan tilbyde, og hvordan det supplerer de festligheder, du organiserer.

Er klovnen god med børn?

En klovn er ofte en meget flot tilføjelse til en fest for yngre børn. Af den grund er det vigtigt at have en idé om, hvordan en klovn præsenterer sig for børn. For at identificere dette er der videomateriale fra tidligere forestillinger og anmeldelser fra folk, der allerede har booket eller set klovnen. Du ønsker ikke at ansætte en klovn, der er uprofessionel eller for uhyggelig til børn, så heldigvis vælger Evenses omhyggeligt den rigtige type kunstnere til at arbejde med.

Book en klovn til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Uanset hvilken type underholdning du leder efter, hjælper Evenses dig med at finde den ideelle mulighed til din fest. For at starte kan du se på vores hjemmeside. Du kan bruge søgemaskinen til at rulle gennem profilerne på klovnene i vores valg. Derudover finder du også et stort antal anmeldelser fra personer, der har arbejdet med eller set et show af den pågældende klovn. Dette kan hjælpe dig på vej til at lede efter en underholdende klovn at ansætte. Desuden er vores arrangementsspecialister tilgængelige syv dage om ugen, både via tilbudsformularen på vores hjemmeside, via e-mail og telefon.

Ønsker du at booke en klovn? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.