Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Orientalsk mavedans
100% match

Orientalsk mavedans

Her kan du leje en professionel mavedanser
Få en orientalsk oplevelse Ønsker du en orientalsk oplevelse? I så fald er det oplagt at leje vores dygtige mavedanser. Denne professionelle danse...
Mere information

5 (1 anmeldelse)
3500 kr - 6000 kr
Karikaturtegner
100% match

Karikaturtegner

Få en uforglemmelig oplevelse og book en karikaturtegner til din begivenhed her!
Kunne du tænke dig at forevige minder fra din begivenhed? Book en karikaturtegner! Karikatur er underholdning...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Burlesque piger
100% match

Burlesque piger

Vores smukke og dygtige burlesque piger er enormt alsidige og kan sætte gang i enhver fest!
Burlesque er uforglemmelig og gennemført underholdning! De dygtige og smukke dansere indtager gulve...
Mere information

5 (5 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Julemand
1/5
Julemand
Julemand
100% match

Julemand

Julemanden kan bookes til dit næste juleevent
Julen betyder ofte overfyldte kalendere med mange sociale begivenheder. Skab magiske øjeblikke med tilstedeværelsen af julemanden. En julemand ...
Mere information

Pris på forespørgsel
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Acts

Anderledes underholdning til din fest

Søger du unikt og mindeværdigt underholdning til din fest? Evenses har et bredt udvalg af underholdning og forskellige acts. At leje en act til din fest, kan gøre aftenens underholdning til omdrejningspunktet for festen, og give gæsterne en helt speciel oplevelse. Samtidig kan et act hjælpe med at fuldføre et tema. Det kunne være at man holdte en fest med cirkus tema, med en klovn ville dette fuldføre temaet til det fuldeste.

Vi har et bredt udvalg af acts, såsom: Ildshow, danseshow, håndlæser, tryllekunstner, klovne, mimer og bugtaler.
Uanset valget er alle vores udbydere af acts professionelle, og giver dig og dine gæster et brag af et show.

Vil du tilføje et ekstra lag til dit event? Giv dine gæster en oplevelse, de muligvis aldrig har set før. Kun fantasien sætter grænser for, hvilken underholdning det skal være. Vores professionelle artister skaber begejstring blandt publikum, når de udfører deres acts. De er ligeledes lydhøre overfor, hvis du som vært har ønsker og preferencer for underholdningen.

Sæt ild i festen

Skal der fyres op for festen? Lej et ildshow og sæt bogstaveligtalt ild til festen. Vores dygtige ildartister har mange års erfarring og adskillige shows på bagen. Deres act vil med deres akrobatiske øvelser tryllebinde små som store. De kan både bookes som enkelt artist og duo.

Du kan være sikker på, at en talentfuld handling vil tilføre værdi, fordi vi kun arbejder med professionelle og talentfulde artister. Evenses tilbyder hundredvis af forskellige professionelle acts, der passer til en lang række fester og begivenheder.

Evenses ildshow (1).jpg

Den perfekte børnefest

At planlægge en børnefødselsdag kan være udfordrende. Hos Evenses har vi et bredt udvalg af acts til børnefesten, der med garanti bliver en succes hos de mindste. En professionel tryllekunstner er et underholdende indslag for både store og små. Vores dygtige tryllekunster kommer ud til din lokation og udfører et magisk og mystisk show, der med garanti vil imponere.

Vi har ligeledes et bredt udvalg indenfor børneshows. Med denne act oplever børnene kombinationen af leg og lære på én og samme tid. Dette er både velegnet til fødselsdage, men ligeledes en ideel act til skoler/biblioteker mm.

Unikke indslag til festen

Ønsker du at lave en unik underholdning for dine gæster. Lej personlig underholdning. Ved leje af en karikaturtegner til din fest, skaber vores dygtige tegner, minder specielt til jer, som gæsterne kan tage med hjem og gemme for altid. De sjove karikaturer skaber en underholdende stemning, og giver gæsterne noget at konversere omkring. En karikaturtegner er en act, der som oftest falder i god smag hos alle aldersklasser.

Holder du temafest, kan prikken over i'et være at leje en skuespiller. Dette kan være en helt unik og gennemført måde at integrere underholdning til din begivenhed. Holder du en James-Bond temafest, kan du eksempelvis leje en skuespiller, til denne rolle, og skabe en autentisk Bond-vibe. Her sætter kun fantasien grænser, og vores dygtige skuespillere, er altid klar på en ny udfordring.

Løsningen til den unikke underholdning kan ligeledes være, en af vores professionelle dansere, der kan underholde til din fest. Her er det muligt at ønske dans til et bestemt musikstykke, danse-art mm. Igen kun fantasien sætter grænser.

Kort sagt, uanset hvilken handling du leder efter, kan Evenses hjælpe dig med at bestille den ideelle act til din begivenhed. Du kan se på vores portefølje på vores hjemmeside, og vi er altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål, du måtte have om booking af en act eller show.

Ny, teater, lej, book, evenses, sjov, fest, bryllyp, act, skuespiller, danser.jpg

Hvad du skal huske, når du bestiller en act

Planlægningsprocessen når du forbereder underholdning, kan være kompleks. Vi har samlet gode råd og vejledning til når du skal bestille din act.

Find ud af, hvad du søger

Det første step i processen med bookingen af en act, er at finde ud af, hvilket behov acten skal dække. Skal det være underholdende, imponerende, lærerigt eller smukt? Så snart du har fundet ud af dette, er det lettere at finde en passe act, der kan matche dette. Det er også en god ideer at have ens tema klar så man ved lige hvilke acts der ville passe ind i ens arrangement. Inspiration til temafester kan findes her

Du kan eksempelvis oprette en liste over de acts, som du har fundet, og som du mener vil skabe merværdi til din begivenhed. Dette gør forløbet af bookingprocessen målrettet og mere effektiv. Her kan du læse om 10 tips til struktureringen af din fest.

Lav research på dine acts

Det er klogt at nøje undersøge de acts, som du mener er egnede til festen eller begivenheden, før du bestiller dem. På Evenses.dk finder du billeder, videoer og grundige detaljer om hver act, så du kan få en fornemmelse af, hvad de indeholder. Du kan også se anmeldelser fra tidligere kunder, der har reserveret acten, og endda se startprisen for handlingen, så du kan finde en løsning, der ligger inden for dit budget. Vores eventspecialister er ligeledes altid klar, til at finde yderligere materiale til dig.

Læg et budget

Inden planlægningen af underholdningen, er det altid en god idé, at fastlægge et budget. På den måde, kan du have en realistisk idé om, hvilket økonomisk overskud du har til din act. Afhængig af hvilken type professionel handling, du vil booke, vil omkostningerne også variere. Hos Evenses får du altid en alt-i-en-pris, så du ikke oplever yderligere omkostninger, der kan overraske budgettet. Dette gør det let for dig, at budgettere med vores acts. For hjælp til budgetteringen er du altid velkommen til at kontakte vores eventspecialister.

Hvad Evenses kan gøre for dig

At bestille en handling behøver ikke være vanskeligt. Evenses' eventspecialister sidder altid klar til at hjælpe dig, hvad end dit problem eller spørgsmål er. Ikke alle professionelle acts passer til alle slags begivenheder, så tøv ikke med at kontakt os, for rådgivning.

Udfyld formularen allerede nu, og modtag et uforpligtende tilbud, og en snak om din begivenhed.

Book et Act til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores acts? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken act, der er det bedste match til din fest. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores acts her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!