< Back to search

LED Danse show

Et specielt danseshow, der kombinerer et LED lysshow med dans, for at skabe en smuk præstation.
Pris fra: 
4 950,-
5

Referencer

"Enestående vidunderlig optræden! Dette var en fantastisk tilføjelse til vores firmafest! Vi er mere end tilfredse, tak! "
Rina en Richard Kremer
5
"Alt var perfekt arrangeret. Damerne var omsorgsfulde og gjorde et godt stykke arbejde, ligesom vi forventede. De er gode! På skolens åbningsdag ønskede vi at få noget specielt. "
Theo Klaassen
4
"De nye og tidligere studerende blev forbløffet over denne specielle præstation med vores logo! "
Dhr. Boelsma - Vellesan College
4

LED Danse show

Dette LED Show kan forudindstilles til åbningsvisning eller intermezzo præstationer til events, firmafester eller festivaler. Det har også været brugt i mange teatre, klubber og til fødselsdagsfest. De gør hvert show unikt og individuelt med det specielle udstyr! De kombinerer dans og LED for at give dig en fantastisk underholdning.

 

Forskellige tekster og billeder kan fremvises på skærme: mærker og firmanavne, logoer eller produktbilleder. Bryllup, fødselsdage og julehilsener kan artikuleres på en spektakulær måde, med dette specielle LED-show.

Hver skærm kan have omkring 4 tekster og 10 billeder, og hver tekst eller billede forbliver på skærmen i nogle få sekunder, for at give publikum mulighed for at se og læse dem. Vi har altid en snak med kunden på forhånd for at sikre, at alt matcher kravene. Et show vil vare omkring 5 minutter.

 

Ønsker du at booke et LED lysshow til din begivenhed, bryllup eller fest?

Denne optræden kan bestilles via Evenses, både til din medarbejderfest eller åbningsceremoni. Udfyld anmodningsformularen og kontakt os uden nogen forpligtelse. Vi er tilgængelige hele ugen for at besvare alle dine spørgsmål.

se også

vuurshow boeken verjaardag

Ildshow

Ild show

Ildshow

Ild showVil du have en spektakulær aften? Book dette særlige ildshow!4500,-Read more
Bruiloft Videobeelden videograaf

Video gæstebog

Video gæstebog, Videograf

Video gæstebog

Video gæstebog, VideografEn kort video af alle dine gæster: Et velholdt minde med denne video gæstebog.5750,-Read more