Book underholdning, musik og catering til din firmafest

Skal du til at planlægge en firmafest? Men du er måske lidt i tvivl om hvor du skal starte? Er dine forventninger høje, og vil du have at dine medarbejder og kollegaer får en fantastisk dag.

Alt efter om du vil holde en fest for at fejre I kom godt igennem året, måske ville I bare invitere alle medarbejder og deres familier til en sommerfest, hvor der også skal være plads til underholdning til børnene?

Så er Evenses klar til at hjælpe dig med ideer og ikke mindst rådgivning som sikre sig at jeres firmafest bliver en der sent bliver glemt.

Underholdende aktiviteter der sætter gang i medarbejderne.

Vi har det helt perfekt underholdning til jeres firmaarrangement. Hvad med noget underholdning som inkludere og underholder medarbejderne på en anderledes og sjov måde? Her kan du få nogle gode idéer til hvad I kan booke til firmafesten.

Sjove indslag passende til en firmafest ville være, at I skulle have en instruktør eller to ude for at underholde og lære medarbejderne noget dans. Danseundervisning er en super måde at få sætter gang i medarbejderne, samtidig med det er en sjov måde at sparke gang i et arrangement på.

Det kunne også være en god ide at få medarbejder til at lære noget lidt anderledes med en workshop. Det kan være cocktail kursus, chokolade workshop eller sushi workshop. Det er en sjov og underholdende måde som også er en god teambuilding øvelse, hvis man opdelte ens medarbejder i hold. Dette ville uden tvivl være sjove firmafest aktiviteter, der ville sætte gang i medarbejderne.

En anderledes og super sjov ide ville være en tankelæser, som indkluderer medarbejderne i showet. Det vil helt sikkert forbløffe og forbavse medarbejderne. Dertil er en stand up komiker altid et sikkert hit og en god måde at få medarbejderne i det perfekt humør under firmafesten.

book-til-sommerfest-firmafest.jpg

Mangler du musik til firmafesten?

Hvad er en firmafest uden musik? Her hos Evenses har vi mange forskellige former for musik og artister som uden tvivl vil sparke gang i jeres firmafest. En erfaren DJ til en firmafest er en oplagt mulighed for at få medarbejderne på dansegulvet. Vi har et stort udvalg af DJs, som spiller lige den stil som passer jer. Så hvis I lejer en DJ til firmafesten er i garanteret en sjov firmafest.

Hvis I skal prøve noget anderledes så er et silent disco et kæmpe hit. Her har de medarbejder som ikke vil danse, muligheden for at snakke uden at blive forstyrret af den høje musik.

Hvis det til gengæld er afslappende baggrundsmusik som I søger til jeres firmaarrangement, så kan vi også tilbyde dette. Her ville en duo eller en trio være oplagt, eller måske en violinist eller guitarist som ville kunne spille nogen bløde toner til under middagen.

Catering til firmafest

Food Trucks er den perfekt form for catering til en firmafest, især hvis det er firma sommerfesten. Vi har et stort udvalg af firmafest catering i form af foodtrucks. Vi har foodtrucks med mad og drikke fra alle verdens hjørner. Var det noget med en taco foodtruck, italiensk food truck eller skal det være god gamle danske flæskestegssandwiches? Vi kan også tilbyde en pølsevogn som altid er et sikkert hit. Derudover skal medarbejderne ikke snydes for lækker friskpresset juice eller friskpresset kaffe.

Er du på udgik efter en anderledes og mindeværdig firmafest?

Ved at booke jeres underholdning hos Evenses får du garanti for en succesfuld firmafest. Lige meget om du skal holde firmafest i København, Aalborg, Esbjerg osv. så er vi klar til at hjælpe dig med at gøre dit firmaarrangement anderledes og ikke mindst mindeværdig.

Hvad er passende underholdning til en firmafest?

Det kommer altid an på hvilke slags firmafest det er. Men det er altid et super godt indslag at have en komiker eller en tryllekunstner/tankelæser som kan forbløffe og få gæsterne i godt humør.

Hvad passer godt til en firma sommerfest?

Til en firma sommerfest, ville det passende underholdning være noget aktivt, det kunne være silent disco eller danseundervisning. Dertil passer en foodtruck super godt til det gode sommer vejr.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!