1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Photobooth
100% match

Photobooth

3 anmeldelser

Fotos fra en photobooth er et dejligt og sjovt minde

Pris på forespørgsel
Bryllups fotograf
100% match

Bryllups fotograf

3 anmeldelser

Bryllupsfotografen skaber en smuk bryllupsdokumentar af dit din specielle dag.

8000 kr - 25000 kr
Vil du booke fotograf eller videograf? Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Foto & Video

Vil du gerne forevige dit magiske øjeblik? Hos Evenses kan du leje en fotograf og videograf til dit bryllup, jubilæum eller andet. Vores dygtige fotografer og videografer har mange års erfaring, og derfor sikres du muligheden for at se tilbage på de gyldne øjeblikke i fremtiden.

Med en fotograf eller videograf fra Evenses behøver du ikke at stresse over, hvordan vinklen eller lyset er. Vores fotografer og videografer er uddannet til at fange de bedste øjeblikke, så du kan blot slappe af, da du er i trygge hænder.

Hjælp til at finde den rette fotograf eller videograf

Hvis du ønsker hjælp til at finde en professionel fotograf eller videograf, er du velkommen til at kontakte Evenses, da vores eventspecialister har masser af erfaring med at finde det rette match.

Hvad end du ønsker en fotograf eller videograf til et privatarrangement såsom en barnedåb, konfirmation eller fødselsdag, kan vores eventspecialister hjælpe dig. Det samme gør sig gældende, hvis du ønsker at finde en fotograf eller videograf til et erhvervsarrangement, da vores samarbejdspartnere dækker en bred vifte.

Hos Evenses er det muligt at leje en fotograf eller videograf med speciale i bryllupsfotografering, portrætter, musikvideoer, reklamefilm og meget mere. Mulighederne er mange, og derfor må du endelig kontakte os for at høre nærmere.

Evenses kameramand (1).jpg

Leje af professionel fotograf eller videograf til privatarrangementer

Skal du til at planlægge en dåb i den nærmeste fremtid, hvor du ønsker stemningsbilleder i kirken samt fotografering af gæsterne, som ankommer til kirken? Eller er du ved at planlægge din datters konfirmation, hvor drømmen er en fotograf og videograf ved kirken samt til festen? I så fald kan Evenses hjælpe dig.

Evenses har en bred portefølje af professionelle fotografer og videografer i hele Danmark, så derfor er det muligt at finde den rette fotograf eller videograf ud fra dine behov og ønsker.

Udover en fotograf eller videograf er det muligt hos Evenses at leje en fotostand, hvis ønsket er et underholdende og mindeværdigt indslag. Med en fotostand kan du og dine gæster tage et ubegrænset antal billeder, som foreviger arrangementet på en anderledes og sjov måde.

Leje af professionel fotograf eller videograf til erhvervsarrangementer

Er du ansvarlig for at finde en professionel fotograf eller videograf til virksomhedens store firmafest? Eller er du ansvarlig for at finde en fotograf eller videograf til virksomhedens produktlancering? Hos Evenses er det muligt at finde den rette løsning til alle situationer.

Uanset om ønsket er erhvervsportrætter af alle medarbejdere i virksomheden eller en produktvideo til virksomhedens markedsføring, kan Evenses garanterer dig et professionelt resultat.

Du kan blandt andet læse mere om én af Evenses' professionelle videografer her.

Video, videograf, fotograf, lej, book, Evenses, professionel, reklame, produktlancering, bryllup, fødselsdag, konfirmation.jpg

Lej en professionel fotograf eller videograf gennem Evenses

Ønsker du at leje en professionel fotograf eller videograf? Vores eventspecialister er klar til at hjælpe dig, således du kan få det bedste match.

Hos Evenses er det muligt at få et udarbejdet et uforpligtende tilbud, som tager højde for alle omkostninger. Det betyder, at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter, hvorfor du blot kan lade vores eventspecialister stå for det praktiske.

Du kan se nærmere på hele vores udvalg af foto og video her.


Ønsker du hjælp til at finde den rette fotograf eller videograf, så er vores eventspecialister klar til at hjælpe dig. Hvis du har specifikke ønsker bedes du udfylde kontaktformularen, hvorefter vores eventspecialister vil kontakte dig med et uforpligtende tilbud. Såfremt du har spørgsmål eller ønsker vejledning, er du velkommen til at kontakte os over e-mail eller telefon.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.