Vil du holde fast i dit magiske øjeblik? Hos Evenses kan du booke fotografer & videografer til dit bryllup, fødselsdag, firmafest eller noget helt andet. Vores dygtige fotografer og videografer har mange års erfaring og kan med sikkerhed fange de øjeblik du vil se tilbage på. 
En bryllups-videograf kan lave en smuk bryllups-film fra dit bryllup. På denne måde kan du se filmen igen og igen med dig selv og dine gæster i hovedrollen. Ikke alene har vi en bryllups-videograf, men vi tilbyder også firma-videografer. Alle højdepunkter af dit event vil blive filmet til dig.

Vil du have noget sjov underholdning til din fødselsdag, bryllup eller firmafest? Så book en fotoboks, du er garanteret sjove minder.

Book foto & video til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en fotograf & videograf? Vi er altid parate til at rådgive dig om det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores foto & video her.