Skal du lave et sjovt billede eller video? Hos Evenses kan du booke Green screen fotografer til dit bryllup, fødselsdag, firmafest eller noget helt andet. Vores dygtige Green screen fotografer har mange års erfaring og kan med sikkerhed hjælpe dig med at tage nogle anderledes/sjove billeder.

Med en Green screen fotograf kan du få taget de sjoveste billeder eller videoer. Forestil dig du står i et studie med grønt overalt, men på billedet er du faktisk på månen eller på scenen på AC/DC. Der er uendelige muligheder med en Green screen fotograf!

Som regel bliver billederne taget i et studie, men nogle fotografer kan også bringe et mobilt Green screen til din begivenhed.

Book en Green screen fotograf til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en Green screen fotograf? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke fotograf, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Green screen fotografer her.