Fødselsdagsfest

Vil du holde en fødselsdagsfest for din mand, kone eller familie?

Evenses kan helt sikkert hjælpe dig! Vi gør altid vores bedste for at gøre fødselsdagsfesten en succes og opfylde alle fødselsdagsønsker. Ønsk for eksempel fødselaren tillykke med vores DJ, musiker, fotograf eller tryllekunstner som en fin overraskelse på hans eller hendes fødselsdag. Evenses har forskellige typer underholdning, som kan give endeløs underholdning til gæsterne og den, der bliver fejret.

Vores artister og grupper er alle professionelle og underholdende. Vi har et stort udvalg af artister, så det er vigtigt at vide, præcis hvad vores kundes fødselsdagsønske er. Det hjælper os med at foreslå den rigtige artist og give en spektakulær fødselsdag. For eksempel med en matchende vokalgruppe til din kones fødselsdags, eller en DJ, der spiller din mands yndlingssange til hans fødselsdag.

Fødselsdag: Book en DJ, band, artist eller gruppe med Evenses

Vil du arrangere en endnu mere spektakulær fødselsdagsfest? Du kan anmode om ekstra underholdning med os. For eksempel: fotoautomater, dansegulve, cocktailbarer eller coverbands.

Du behøver ikke tænke på noget som helst. Musikerne, vores bands og DJ’s kommer med lys og lydudstyr til op til 150 mennesker. Er du interesseret i at arrangere en fødselsdagsfest Så er Evenses stedet for dig!

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.