1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Photobooth
100% match

Photobooth

3 anmeldelser

Fotos fra en photobooth er et dejligt og sjovt minde

Pris på forespørgsel
Firma fotografering
100% match

Firma fotografering

2 anmeldelser

Firma fotografering af din begivenhed, åbning eller firmafest leveres af en top fotograf.

Pris på forespørgsel
Photo Stand
100% match

Photo Stand

4 anmeldelser

Forevig din begivenhed på en underholdende måde med vores Photo Stand - den moderne photo booth

7500 kr - 12000 kr
Book photobooth hos Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Photobooth

photobooth

Skal du forevige din fest med photobooth?
Hvad er en photobooth?

Hos Evenses kan du booke en photobooth til dit bryllup, fødselsdag, firmafest eller noget helt andet. Vores photobooth er en sjov tilføjelse til din fest, hvor dine gæster kan få taget deres billeder med sjove rekvisitter og du giver dem et minde med hjem fra din fede fest. De vil helt sikkert se tilbage på dit event med et smil!
Du husker nok de photobooth, der var i indkøbscenteret eller i en sportshal. I nyere tid er de blevet meget populære i natklubber og til firmaarrangementer.

Vil du have noget sjov underholdning til din fødselsdag, bryllup eller firmafest? Så book en photobooth, så er du garanteret sjove minder.

Photobooth er især passende til større begivenheder som firmafester, messer eller store fester. Det er selvfølgelig også muligt at booke en photobooth til jeres bryllup, fødselsdagsfest, konfirmation eller event, men her vil vi anbefale photo stand som du også kan booke her hos Evenses.

Kort historie om photobooth

Photobooth er nok ældre end du tror. vi skal helt tilbage i 1888, hvor William Pope og Edward Poole fik patent på den første automatiske fotograf maskine som med andre ord er en photobooth. Men de var ikke de første, der kunne vise en photobooth. Men vi skal helt frem til 1925, hvor den første photobooth var tilgængelig. Disse photobooth er ligesom dem du husker fra indkøbscenteret eller sportshallen. Her skulle du putte mønter i maskinen og herefter ville maskinen tage et foto, som blev printet ud med det samme. Det er nok især pasfoto du fik taget i en photobooth, men i dag er de mest kendt som et selskabeligt element til større fester, som giver gæsterne mulighed for at få et fotografi med hjem som minde fra festen.

Book en photobooth til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en photobooth? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke act, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Når du booker en photobooth hos Evenses, kan du booke en photobooth, der er designet efter dine ønsker. Den normale photobooth er en hvid kabine, men du kan booke den med dit logo og i dine farver. Der er også forskellige layoutmuligheder, for billederne photoboothen printer ud.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores photobooths her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.