1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Photobooth
100% match

Photobooth

3 anmeldelser

Fotos fra en photobooth er et dejligt og sjovt minde

Pris på forespørgsel
Firma fotografering
100% match

Firma fotografering

2 anmeldelser

Firma fotografering af din begivenhed, åbning eller firmafest leveres af en top fotograf.

Pris på forespørgsel
Photo Stand
100% match

Photo Stand

4 anmeldelser

Forevig din begivenhed på en underholdende måde med vores Photo Stand - den moderne photo booth

7500 kr - 12000 kr
Book photobooth hos Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Book en photobooth gennem Evenses

Skal du forevige din fest med photo booth?

Hos Evenses kan du leje en photobooth til dit bryllup, fødselsdag, firmafest eller hvilket helst andet arrangement du ønsker bliver husket med de bedste billeder. Vores photobooth er en sjov tilføjelse til din fest eller begivenhed, hvor dine gæster kan få taget deres billeder med sjove rekvisitter, derudover får de også et minde med hjem fra din fest. De vil helt sikkert se tilbage på eventet med et stort smil.

Photobooth er især passende til større begivenheder som firmafester, messer eller store fester. Det er selvfølgelig også muligt at booke en photo booth til dit bryllup, fødselsdagsfest eller konfirmation. Men her er det også en mulighed at booke en photo stand som ligesom en photo booth printer den billederne direkte til gæsterne og i høj kvalitet. Det er også en super fed ide at skrive en sød besked når billederne bliver printet, og give det fødselaren eller brudeparret, som de senere kan tage med hjem og læse. Dette er også et dejligt minde at have. Man kunne eventuelt lave en gæstebog som samlede alle billederne og i fremtiden kunne man tage den frem og se tilbage på den dejlige dag.

pexels-cottonbro-4858862.jpg

Kort historie om photo booth

En photo booth er ældre end man lige tror. Helt tilbage i 1888, hvor William Pope og Edward Poole fik patent på den første automatiske fotograf maskine som med andre ord er en photo booth. De var dog ikke de første, der kunne vise en photo booth. Vii skal helt frem til 1925, hvor den første photo booth var tilgængelig.

Disse photo booth er ligesom dem du husker fra indkøbscentret eller sportshallen. Her skulle du putte mønter i maskinen og derefter ville maskinen tage et foto, som blev printet ud med det samme. Det er nok især pasfoto du fik taget i en photo booth, men i dag er de mest kendt som et selskabeligt element til større fester, som giver gæsterne mulighed for at tage sjove billeder og få et fotografi med hjem som minde fra festen.

Personliggøre din photo booth

Når du booker en photo booth hos Evenses, kan du booke en photo booth, der er designet efter dine ønsker. Den normale photo booth er en hvid kabine, men du kan booke den med dit logo og i dine farver. Der er også forskellige layout muligheder, for billederne photo boothen printer ud.

En photo stand kan også indstillet så den sender dem til ens telefon. Her er det ligemeget hvor mange billeder dine gæster tager, de kan tage ligeså mange billeder som de ønsker. Ydermere, gemmes billederne på photo standen og efter festen kan billederne downloades og her kan du nyde de flotte billeder dine gæster har taget til dig. Du kan også sende dem videre til din gæster, så de også får glæde af dem.

Ønsker du at booke en photo booth? Vi er altid parate til at rådgive dig om hvilken slags photo booth der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.