Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Stryger kvartet
100% match

Stryger kvartet

Klassisk kvartet til din begivenhed
Klassisk kvartet bestående af cello, viola og to violiner er alle uddannet på diverse konservatorier i Danmark og i Europa. Kvartetten passer perfekt til k...
Mere information

Pris på forespørgsel
Stryger Trio
100% match

Stryger Trio

Lej en stryger trio med smuk klassisk musik
Stryger Trio Stryger trioen leverer smukke og nærværende øjeblikke med klassisk musik, som sent glemmes. Musikken skaber æstetisk nærvær og en eleg...
Mere information

Pris på forespørgsel
Klassisk Duo Vianova
100% match

Klassisk Duo Vianova

Smuk klassisk musik spillet af en duo på klaver og violin. Imponerende og stilfuldt!
En violinist ledsaget af en pianist. Dette specielle ensemble spiller den smukkeste klassiske musik. Denn...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Klassisk Trio
100% match

Klassisk Trio

Klassiske toner på cello, klaver og violin, der skaber en unik stemning
Klassisk Trio Klassisk Trio er konservatorieuddannede professionelle musikere. Klassisk Trio skaber en unik stemning ...
Mere information

7000 kr - 15000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Klassiske Orkestre

Book et klassisk orkester til din fest, bryllup eller begivenhed her! Hos Evenses kan du leje de smukkeste klassiske ensembler til enhver lejlighed. Vores orkester giver en klassisk musikalsk tilføjelse til din lejlighed med et elegant udseende. Vores musikere fra de klassiske musikgrupper er klar til at gøre din begivenhed fantastisk. Se ikke længere for at finde det bedste klassiske orkester i Danmark!

Hvad mener vi med et klassisk orkester?

Fra smarte ceremonier og bryllupper til begravelser og ceremonier er der mange typer begivenheder, hvor det klassiske passer perfekt. Ved sådanne begivenheder er et klassisk orkester på ingen måde afstemt. Faktisk kan booking af et klassisk orkester give din begivenhed klasse og originalitet. Klassisk musik er dog en meget bred definition, og ikke enhver stil passer til den fest, du vil organisere, og den atmosfære, du vil fremkalde blandt de tilstedeværende.

Når du tænker på et klassisk orkester, forestiller du dig sandsynligvis en hel scene fuld af musikere med violer, klaverer, celloer og en dirigent, der leder bandet. Dette arrangement bruges hovedsageligt til scenespil eller store teatre og nu præcis, hvad du sandsynligvis vil være interesseret i. Du kan ansætte tre forskellige solister til at danne dit eget orkester, så du får et indtryk, men ikke behøver at have et stort rum eller budget. Vi hjælper dig gerne med at finde de perfekte musikere, du kan sammensætte til dit arrangement.

Uanset hvilken type fest du vil arrangere, er et klassisk orkester det rigtige strejf af romantik. For eksempel kan du gå til det klassiske stregensemble, der består af en violin, viola og cello. En klassisk duo spiller smuk klassisk musik med en duo af klaver og violin. Hvis du vil gøre noget helt originalt og tilbyde dine gæster noget, de sandsynligvis aldrig har set før, så er en kvartet måske et skridt. Alt dette og mere er muligt ved hjælp af Evenses Entertainment.

Reservation af et klassisk orkester

Det er ikke svært at booke et klassisk orkester til din festceremoni, men det er vigtigt at tage et par ting i betragtning. F.eks. Er ensemblets størrelse i forhold til pladsen på stedet, det repertoire, de kan spille, og tilgængeligheden på kunstnerens tidsplan alle faktorer, der gør bookingprocessen mulig. Selvfølgelig vil dit budget spille en stor rolle i at ansætte et helt orkester, så sørg for at huske det. For at hjælpe dig på din vej sætter vi et par tip nedenfor til reservation af et klassisk orkester til din festbegivenhed.

Orkestrets størrelse

Til at begynde med er det nyttigt for dig at beslutte, hvilken slags orkester du gerne vil se på din fest. Er der visse instrumenter, som du absolut vil høre? Hvilken slags atmosfære vil du fremkalde under arrangementet? Bør det sættes op som en koncert, eller er det mere sandsynligt, at orkestret spiller som baggrundsmusik? Disse spørgsmål kan hjælpe dig med at få en idé om, hvor stort orkestret er, som du gerne vil booke. Sørg for at kontrollere, om der er plads nok, inden du bestiller det klassiske orkester efter eget valg, fordi for lidt plads ikke giver et godt show.

Tjek noget materiale fra andre forestillinger

Uanset om du bestiller et liveband, sanger eller orkester, er det i sidste ende vigtigt. Vi tilbyder profiler af de klassiske orkestre, som vi samarbejder med, på vores hjemmeside, og vi har listet anmeldelser fra klienter, der har set et show ved handlingerne.

Prisen på orkestret

Som arrangør skal du generelt også håndtere et budget. Dette går ofte hånd i hånd med placeringen og mulighederne for at booke et klassisk orkester. Vi anbefaler derfor, at du forhører dig om prisen på de orkestre, som du gerne vil betale ganske tidligt i bookingprocessen. Fordelen ved et orkester er, at du ofte har mulighed for at hjælpe med at bestemme dets sammensætning. For eksempel kan du spørge, om visse instrumenter kan føjes til ensemblet, eller om ensemblet faktisk er lidt reduceret på grund af den ledige plads på feststedet. På denne måde har du normalt mange flere muligheder, der passer inden for dit budget. Vær også opmærksom på andre faktorer såsom transport og det nødvendige udstyr, som orkestret selv har brug for, så du ikke senere bliver konfronteret med ubehagelige overraskelser.

Den type forestilling, du leder efter

Som vi skrev før, er der forskellige valg for forskellige former for et klassisk orkester. Af den grund er det meget vigtigt at kende den rolle, som det orkester, du vil booke. For eksempel kan du lade orkestret spille stille stykker i baggrunden under en middag eller en reception, men du kan også booke et klassisk orkester, der giver en hel koncert til dine gæster. Hver opsætning har visse specifikke egenskaber med hensyn til størrelse, instrumenter og repertoire, for blot at nævne nogle få faktorer. Et fremragende orkester til koncerter er måske meget mindre velegnet til at spille baggrundsmusik om aftenen og omvendt. Så tag højde for den type forestilling, du leder efter, når du bestiller et klassisk orkester.

Bed om repertoirer fra de orkestre, du kan lide

En af de store fordele ved at booke et klassisk orkester er, at det giver et personligt præg på den fest eller begivenhed, du organiserer. Spørg om repertoiret for de bands, du overvejer. Visse orkestre har præferencer med hensyn til musikstil og stykker, mens du måske også har et par anmodninger selv. Ved at booke et klassisk orkester kan du få smuk musik på din bedstefars fødselsdag eller til din velgørenhedsmiddagsfest. Normalt er ensemblerne åbne for forslag, så det er altid klogt at diskutere det med dem!

Book et klassisk orkester til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke et af vores dygtige klassiske orkestre? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilket orkester, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores klassiske orkestre her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!