1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Keltisk harpenist
100% match

Keltisk harpenist

3 anmeldelser

Her kan du booke keltisk harpemusik og/eller kombinere med smuk cellomusik

5500 kr - 9000 kr
Pianist Oscar
100% match

Pianist Oscar

8 anmeldelser

Vil du booke en fantastisk pianist med 25 års erfaring, flotte anmeldelser og kort svartid? Book Oscar nu!

Pris på forespørgsel
Violinist
100% match

Violinist

3 anmeldelser

Mangler du beroligende baggrundsmusik? Bestil denne klassiske violinist allerede idag!

3800 kr - 7500 kr
Guitarist Louise
100% match

Guitarist Louise

Den dygtige guitarist Louise kan bookes både til koncert eller som baggrundsmusik

7000 kr - 10000 kr
Lej en musiker til din fest | Evenses
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Instrumentalister

Musikere til fest

Lej en musiker til din fest og skab en autentisk stemning. Hvad end du lejer en guitarist, harpist, violinist eller saxofonist skaber live musik altid magisk stemning til dit arrangement.

Hvad end du søger stille lounge musik under middagen, baggrundsmusik til vielsen eller musik, der spiller op til dans, er Evenses leveringsdygtige.
Vores dygtige og professionelle musikere kommer ud til din lokation, og skaber uforglemmelige musikalske oplevelser.

Uanset om det er musik til brylluppet, den runde fødselsdag, firmafesten eller konfirmationen har vi hos Evenses en musiker, der matcher jeres behov.

Vores brede udvalg af musikere, gør det muligt at finde en artist, der kan spille netop den genre du ønsker. Hvad end det er soul, reggae, klassisk, pop eller 70'er hits, har vi en musiker der passer til din fest.

Guitarist

Lej en guitarist til din fest. Med en guitarist er det muligt både at skabe en hyggelig lounge-stemning, med stille numre til under maden. Det er dog også muligt at spille mere up-tempo numre, når gæsterne skal ud på dansegulvet.

At leje en guitarist er et populært valg til mange sammenkomster. Specielt kombinationen af guitarist og en sanger/sangerinde er en løsning, der kan skabe en unik klang og stemning til din fest.

En sådan duo danner rammerne for den perfekte fest, og imponerer med garanti dine gæster. Vores musikere er altid lydhøre overfor musikønsker.
Har I en sang, som I tillægger stor betydning, er det derfor muligt at få denne spillet til arrangementet.

Dette er ofte rørende øjeblikke, som vil blive mindet og husket længe efter festens afslutning. Ser nærmere på vores udvalg af dygtige guitarister.

Guitar, instrument, guitarist, leje, booke, fest, fødselsdag, professionel, bryllup, musikalsk indslag.jpg

Violinist

Lej en violinist til din fest, og skab en rørende og romantisk stemning. Vores dygtige og professionelle violinister tager ud til din lokation, og optræder med både koncerter og baggrundsmusik.

Violinister er populære løsninger til både bryllupper, begravelser og som velkomstmusik eller musik under middagen til diverse arrangementer.

Violinister kan kombineres med andre instrumenter, for at skabe en endnu smukkere klang. Både piano, harpe, bratsch og cello er alle instrumenter, der går fabelagtigt i spænd med violin.

Det er naturligvis også muligt at leje en sanger, der kan synge til tonerne fra violinisten.

Saxofonist

Skab en festlig stemning til dit arrangement. Lej en saxofonist til din fest.

Vores professionelle saxofonister leverer musik af høj kvalitet, og kan spille et bredt repetoire indenfor forskellige genre - herunder Pop, Jazz, Klassisk, Blues og Soul.

Vores saxofonister spiller ofte sammen med backtrack, hvilket giver en fantastisk lyd og stemning. Du kan forstærke den fantastiske musikoplevelse yderligere med en pianist, guitarist eller kontrabassist.

DJ og saxofonist
Kombiner din saxofonist med en professionel DJ. Denne kombination er en stor musikalsk oplevelse, og kan sætte gang i enhver fest.

Den perfekte kombination til festen, er saxofon under middagen, og efterfølgende spiller saxofonisten og DJ'en sammen i et par timer, hvorefter DJ'en tager over i de sene aftentimer.

Denne musikalske kombination er noget helt særligt. Repertoiret er typisk numre, hvor det giver mening at kombinere DJ med et blæseinstrument - herunder: Mr. Saxobeat, Blame it on the Boogie, Get lucky mm.

Saxofonist, musik, leje, booke, fødselsdag, bryllup, musikalsk indslag, professionel, musiker.jpg

Harpist

Evenses udbyder ligeledes professionelle harpister til din fest. En harpist er en utrolig smuk oplevelse - musikalsk såvel som visuelt.

En harpist er det perfekte musikalske indslag til specielt bryllupper og begravelser, hvor stemningen er emotionel. En harpist kan med fordel kombineres med violinist, pianist eller kontrabas, for en fantastisk musikalsk harmoni.

Se vores udvalg af professionelle og uddannede harpister, for at undersøge mulighederne til din fest.


Lej en musiker til din fest

Ønsker du at leje en musiker til din fest? Hos Evenses har vi et bredt udvalg indenfor musikalske oplevelser. Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud.

Vores eventspecialister sidder klar til at rådgive dig om den bedste løsning til din fest. Kontakt os telefonisk eller via mail.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.