Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Keltisk harpenist
100% match

Keltisk harpenist

Her kan du booke keltisk harpemusik og/eller kombinere med smuk cellomusik
Har du brug for en dragende solist-fremførelse til dit arrangement eller smagfuld baggrundmusik til receptionen? Så ...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
5500 kr - 9000 kr
Pianist Oscar
100% match

Pianist Oscar

Vil du booke en fantastisk pianist med 25 års erfaring, flotte anmeldelser og kort svartid? Book Oscar nu! Mere information

5 (10 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Guitarist Louise
100% match

Guitarist Louise

Den dygtige guitarist Louise kan bookes både til koncert eller som baggrundsmusik
Guitaristen Louise Ønsker du en guitarist til et kort indslag, som baggrundsmusik eller ønsker du en koncer...
Mere information

7000 kr - 10000 kr
Klassisk duo
1/2
Duo Amore
Duo Amore
100% match

Duo Amore

Klassisk duo - pianist og violinist med et bredt repertoire.
Klassisk musik til din fest Ønsker du klassisk musik leveret af profesionelle musikere? Den perfekte løsning er muligvis denne d...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
5000 kr - 12000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Lej en musiker til din fest

Musikere til fest

Lej en musiker til din fest og skab en autentisk stemning. Hvad end du lejer en guitarist, harpist, violinist eller saxofonist skaber live musik altid magisk stemning til dit arrangement. Vi har et enormt udvalg af musikere, så vi er sikker på, at du kan finde det, du leder efter hos os.

Om du søger stille lounge musik under middagen, baggrundsmusik til vielsen eller musik, der sætter gang i festen, så kan vi hjælpe dig med at finde en musiker, der passer til dine ønsker.

Vores dygtige og professionelle musikere kommer ud til dit arrangement og skaber en fantastisk stemning med deres musik. Uanset om det er musik til brylluppet, den runde fødselsdag, firmafesten eller konfirmationen har vi hos Evenses en musiker, der matcher jeres behov.

Vores brede udvalg af musikere, gør det muligt at finde en artist, der kan spille netop den genre du ønsker. Hvad end det er soul, reggae, klassisk, pop eller 70'er hits, har vi en musiker der passer til din fest.

Vores mest populære musikere er:

  • Guitarister
  • Violinister
  • Saxofonister
  • Pianister
Guitarist

Lej en guitarist til din fest. Med en guitarist er det muligt både at skabe en hyggelig lounge-stemning, med stille numre til under maden. Det er dog også muligt at spille mere up-tempo numre, når gæsterne skal ud på dansegulvet.

At leje en guitarist er et populært valg til mange sammenkomster. Specielt kombinationen af guitarist og en sanger/sangerinde er en løsning, der kan skabe en unik klang og stemning til din fest.

En sådan duo danner rammerne for den perfekte fest, og imponerer med garanti dine gæster. Vores musikere er altid lydhøre overfor musikønsker. Har I en sang, som betyder meget for jer, er det derfor muligt at få denne spillet til arrangementet.

Guitar, instrument, guitarist, leje, booke, fest, fødselsdag, professionel, bryllup, musikalsk indslag.jpg

Violinist

Lej en violinist til din fest, og skab en rørende og romantisk stemning. Vores dygtige og professionelle violinister tager ud til din lokation, og optræder med både koncerter og baggrundsmusik.

Violinister er populære til både bryllupper, begravelser, og de kan både fungere som velkomstmusik eller musik under middagen til diverse arrangementer.

Violinister kan kombineres med andre instrumenter, for at skabe en endnu smukkere klang. Både piano, harpe, bratsch og cello er alle instrumenter, der går fabelagtigt i spænd med violin.

Det er naturligvis også muligt at leje en sanger, der kan synge til tonerne fra violinisten.

Saxofonist

Skab en festlig stemning til dit arrangement. Lej en saxofonist til din fest.

Vores professionelle saxofonister leverer musik af høj kvalitet, og kan spille et bredt repetoire indenfor forskellige genre - herunder Pop, Jazz, Klassisk, Blues og Soul. Det betyder, at de kan levere god musik til dit arrangement, uanset hvilken type arrangement det er til.

Vores saxofonister spiller ofte sammen med et backing track, hvilket giver en fantastisk lyd og stemning. Du kan forstærke den fantastiske musikoplevelse yderligere med en pianist, guitarist eller kontrabassist. Et backing track er en skøn tilføjelse, men intet slår levende musik til fester, og derfor kan vi kun anbefale at booke musikere, til at spille med din saxofonist.

Harpist

Evenses udbyder ligeledes professionelle harpister til din fest. Levende harpemusik er en utrolig smuk oplevelse - musikalsk såvel som visuelt

En harpist er det perfekte musikalske indslag til specielt bryllupper og begravelser, hvor stemningen er emotionel. En harpist kan med fordel kombineres med violinist, pianist eller kontrabas, for en fantastisk musikalsk harmoni.

Se vores udvalg af professionelle og uddannede harpister, for at undersøge mulighederne til din fest.


Lej en musiker til din fest

Ønsker du at leje en musiker til din fest? Hos Evenses har vi et bredt udvalg indenfor musikalske oplevelser. Udfyld formularen og modtag et uforpligtende tilbud, og book musik til din næste fest igennem Evenses.

Vores eventspecialister sidder klar til at rådgive dig om den bedste løsning til din fest. Kontakt os telefonisk eller via mail.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!