Ønsker du at leje instrumental musik til at give din begivenhed, firmafest eller bryllup mere atmosfære? Evenses tilbyder forskellige typer instrumental musik til din begivenhed som pianist, saxofonist, harpist, violinist og guitarist. De spiller klassisk musik, 70'ers musik, top 40 musik, soul musik og meget mere. Hvis du foretrækker stille instrumental baggrundsmusik eller romantisk musik, er det også muligt! En violinist, der spiller klassisk musik ved din reception eller ceremoni, er garanteret at være et godt supplement til din lejlighed. Instrumentmusik kan også bruges til en begravelse. Tænk for eksempel på en harpist, det er meget velegnet som begravelsemusik.
Det er også muligt at bestille en velkendt musiker hos os.

Ønsker du at booke et passende instrumentalt live musik til din lejlighed? Vi hjælper gerne med at finde en passende musiker til din begivenhed, og det er også muligt at booke en god sanger/sangerinde som en kombination til din fest. Vores musikere har meget at tilbyde, tænk på dansk, afrikansk eller skotsk musik. En kombination af musikere, sangere og et orkester er selvfølgelig også muligt.

Book noget instrumental musik til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige instrumentale musikere? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke instrument, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores instrumenter her.