Skal I planlægge et firmaarrangement?

Knipsel1.JPG

Tid til en firmafest!

Er det endnu engang tid til at fejre dette årets resultater? Og skal dette fejres med stil? Så har vi hos Evenses nogen ideer til hvad I kan gøre for at holde en uforglemmelig firmafest, som ville motivere medarbejderne og kollegaer til at opnå endnu bedre resultaterne næste år.

Uanset om du har organiseret en række personalefester tidligere eller hvis det er første gange, vil vi hos Evenses rådgive dig med nyttige tips og ideer så i kan få en uforglemmelig firmafest.

Det er ligemeget om i er et lille eller stort firma eller om man har opnået små eller store mål, så skal det fejres.

Formiddagsaktiviteter

Det er altid en super god ide at lave noget der samler ens medarbejder. Måske skal næste firmaarrangement byde på fortryllende teambuilding eller hvad med at bestille hypnose underholdning, som uden tvivl forbløffer og overrasker din medarbejder.

Det kan også være i er på udkig efter noget der underholder men også er lærerigt for medarbejderne. Det kunne være i var interesseret i sjove aktiviteter? Måske et cocktail workshop eller måske skal medarbejderne prøve kræfter med et sushi workshop. Disse workshops samler medarbejderne om noget sjovt, underholdende og lærerigt.

Hvad med at forkæle dine medarbejder eller kollegaer med en food truck? Dette er en god måde at vise at man værdsætter ens medarbejder og kollegaer og deres hårde arbejde. De har bestemt fortjent en food truck.

Vi har mange forskellige food truck som alle kommer med et spændende og lækkert udvalg af mad og drikke fra alle verdens hjørner.

Det kan også være du vil forkæle dine kollegaer med en lækker massage. Det kan være du har overvejet at få en massør ud og løsne din medarbejder eller kollegaer op og løsrive dem fra eventuel stress der påvirker dem i dagligdagen. Gennem Evenses kan du booke en massør. Du kan læse mere lige her om hvilke fordele dette har for dine medarbejder og kollegaer og hvordan dette kan forbedre deres arbejds præsentation.

Aftenaktiviteter

Måske vil I i stedet holde en firmafest som ikke spare på noget. Det kan være I ønsker catering, underholdning og teknik?

Hos Evenses har vi et stort udvalg af musikalske acts, det kan være I er på udkig efter et band, en dj eller en saxofonist til sætte gang i festlighederne. Det kan også være I vil forkæle medarbejderne med et champagnetårn eller en cocktail bar.

Det er altid en god idé at booke en fotograf til ens firmafest, så kan firmaet og medarbejderne se tilbage på de dejlige og hyggelige arrangementer. Mon ikke det også motivere dem til at forbedre arbejds præsentationen for at få lignende fest og fejring igen?

Hvis du søger mere inspiration, eller måske vil du gerne have afklaring om hvorvidt en Dj eller et band er det helt rigtige for jeres begivenhed se nærmere her.

Hos Evenses står vi klar til at rådgive dig og du kan endda leje en event manager til at stå for dit firmaarrangement. Så kan I slappe af og gøre det I er bedst til og vi vil gøre det vi er bedst til, nemlig sikre at I får en uforglemmelig firmafest.

Med flere års erfaring giver vores event manager dig full-service og sørge for at dit arrangement går op i en højere enhed, og ikke mindst at i får en uforglemmelig oplevelse. I sidste ende vil I modtage et uforpligtende tilbud.


Udfyld formularen allerede nu, og modtag et uforpligtende tilbud, og en snak om din kommende begivenhed. Vi er altid parate til at rådgive dig om hvad der er det bedste match til din fest. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifterKvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!