Hvordan holder du en uforglemmelig fest?

bedrijfsfeest, Evenses.png

Gode overvejelser til at gøre din fest helt perfekt

Har du en vigtig og betydningsfuld begivenhed lige rundt om hjørnet eller elsker du bare at holde fester og invitere både venner og familie. Så kan vi hos Evenses hjælpe dig med underholdning og catering.

Måske er du erfaren i at holde fester eller måske er du knap så erfaren. Denne blog er til dig der ikke helt har styr på det praktiske der ligger bag. Der ligger nemlig et stort arbejde i at planlægge og holde en god fest. Der er mange ting at holde styr på.

Planlægningen har stor betydning for, hvor meget du kan slappe af og nyde festen på selve dagen. Derfor kan det være en god ide, at du gør dig nogle tanker om hvordan din fest skal forløbe.
I dette blogindlæg har vi samlet nogle tips til hvordan du planlægger og holder den bedste fest.

Hvilken slags begivenhed skal fejres?

Når du planlægger en fest er det oftest fordi der er en lille eller stor begivenhed der skal fejres. Det kan være et bryllup, en rund fødselsdag eller en konfirmation. Dog kan det også være at man har lyst til bare at samle ens bekendte til en hyggelig aften. Måske er man vild med at holde tema fester, julefrokoster eller fødselsdage.

Derfor er det vigtigt man tidligt i processen laver ens gæsteliste. Hvis man skal holde et bryllup skal man have en del flere gæster med end hvis man holder en fødselsdagsfest. Antallet af gæster er vigtigt at vide tidligt i planlægningen. Der er nemlig stor forskel på at både planlægge og holde en fest for 15 gæster og en med 300 gæster.

Hvad er budgettet?

Det er vigtigt at starte med at lægge et fundament for ens fest. Hvilket betyder det er vigtigt at vide hvor meget man har at bruge på festens underholdning, pynt, mad, osv. Man ved nogenlunde inden man ligger budgettet hvor mange mennesker man skal holde en fest for. Skal man holde en fest for 10 mennesker eller skal man holde en fest for 300 mennesker?

Hvis det er en stor begivenhed man skal planlægge, herunder et bryllup, rund fødselsdag eller konfirmation har man normalt et højere budget end hvis man skulle holde en temafest eller en julefrokost. En god måde at regne ens budget ud på, er ved at sige jeg er villig til at betale 100 kr. pr gæst eller 500 kr. pr gæst. Så har man en god ide om hvor meget man har til rådighed.

Hvor skal det holdes?

Hvilke sted du vælger at holde din fest, kan have stor betydning på stemning af din fest. En havefest kan være hyggelig og afslappet, mens en fest i fine lokaler lægger op til en mere unik stemning. Det kan også være du bare holder en fest i din egen bolig. Ligemeget hvad så er det vigtigt at vide lokationen i forhold til pynt og underholdning. Det kan være du holder din fødselsdag i din lejlighed, her er et rockband nok ikke den bedste underholdning. Det kunne i stedet være en guitarist kom og spillede festen op.

Rent praktisk er det desuden vigtigt at overveje, om størstedelen af dine gæster bor langt væk fra din lokation, og om der er gode transportmuligheder. Det kan være man også skal tænke på overnatning for ens gæster, hvis festen fortsætter langt ud på natten.

Musik og underholdning?

Vi kommer ikke uden om, at musik og underholdning er en forholdsvis vigtig del af enhver fest. Foretrækker du et
live band, en DJ, eller underholdning i form af en fotoboks. Det er her endnu engang en fordel at overveje, hvad der passer bedst til din fest. Det kan også være du endnu ikke er sikker på et tema for din begivenhed. Du kan finde noget inspiration på et tema til din næste fest lige her.


Er du ikke sikker på, hvilken underholdning der passer bedst til dit næste event? Eller vil du arrangere en stor fest og har brug for hjælp og råd? Så er vi på Evenses klar til at hjælpe dig. Vi er glade for at fortælle dig om de forskellige muligheder og tilbyde dig forskellige løsninger til en vellykket fest. Vi står klar til at give dit uforpligtende rådgivning og tilbudKvalitetsgaranti
Personlig service
Altid garanti
Erfaring fra 10.000+ events
Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Advice
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!