1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
PR - Girl
100% match

PR - Girl

3 anmeldelser

Smukke kvinder i specielle coctailkjoler med bakker, der giver ekstra eksklusivitet!

2580 kr - 4130 kr
Candy piger
100% match

Candy piger

3 anmeldelser

De smukkeste kvinder i flotte kjole uddeler godbidder ved din fest

2950 kr - 4720 kr
Champagne Pige
100% match

Champagne Pige

3 anmeldelser

Smukt klædte værtinder, der byder gæsterne velkommen med et glas champagne.

2580 kr - 4130 kr
Vil du booke en event manager til din fest? Evenses hjælper gerne!
Rådgivning eller hjælp nødvendig?

7 dage om ugen er vi klar til at hjælpe dig via

Eller lad os ringe tilbage

Event Managers

Book underholdning hos Evenses! Vi søger for det hele til din fødseslsdag, firmafest, bryllup eller anden begivenhed! Hele vores sortiment af sangere, bands, musikere, DJ's, berømte artiser, shows, fotografer osv kan findes på hjemmesiden. Hos Evenses tilbyder vi dig underholdning fra øverste hylde, og det leveres kun af professionelle og erfarne acts. Sangere/Sangerinder eller musikere er ofte booket til receptioner eller mindre tætte begivenheder. Hvis du er på udkig efter flere musikere, f.eks. et band, så tilbyder vi dig forskellige typer bands inden for forskellige genre, som latino, jazz, rock, cover osv.

Til Bryllupper er coverbands og jazzbands meget populære! Hvis du er til mere fest så er en DJ det perfekte valg. Du kan også tilkoble en musiker til en DJ, f.eks. en Saxofonist. Mulighederne er uendelige!

Ud over et musikalt element til din begivenhed, kan du også booke forskellige typer af shows fra Evenses. Du kan f.eks booke en klovn eller en tryllekunstner til en børnefødselsdag. Eller hvis du står får booking til en byfestival kan du også kontakte os, og høre mere om, hvad vi kan tilbyde til den slags begivenhed, måske en mimer, eller en på stylter?

Book en Event Manager til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en form for service? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke type servicer, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores Servicer her.

Vil du have, at dit parti skal lykkes?

Uanset hvad din begivenhed eller fest er, er vi her for at gøre din specielle dag til en virkelig mindeværdig dag.