Sorter efter: Mest Relevante
Sorter efter: Mest Relevante
Pianist Oscar
100% match

Pianist Oscar

Vil du booke en fantastisk pianist med 25 års erfaring, flotte anmeldelser og kort svartid? Book Oscar nu! Mere information

5 (10 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Klassisk duo
1/2
Duo Amore
Duo Amore
100% match

Duo Amore

Klassisk duo - pianist og violinist med et bredt repertoire.
Klassisk musik til din fest Ønsker du klassisk musik leveret af profesionelle musikere? Den perfekte løsning er muligvis denne d...
Mere information

5 (3 anmeldelser)
5000 kr - 12000 kr
Duo Kasia og Wojtek
100% match

Duo Kasia og Wojtek

Book duoen Kasia og Wojtek til dit arrangement
Kasia og Wojtek Er du ved at planlægge et arrangement, og ønsker et musikalsk indslag, som er både festligt og elegant? Så er disse to musikere ...
Mere information

5 (2 anmeldelser)
Pris på forespørgsel
Klassisk pianist Harm
100% match

Klassisk pianist Harm

Bestil beroligende klassisk pianist til underholdning under maden.
Denne klassiske pianist leverer underholdende, let klassisk musik. En konventionel, betagende præstation, der vil efterlade ...
Mere information

4,4 (3 anmeldelser)
5000 kr - 10000 kr
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Pianister

Book en Pianist til din begivenhed

Skal du booke en pianist til din fødselsdag, bryllup eller firmafest? Vi hos Evenses er glade for at kunne hjælpe dig med dit næste event. Vi tilbyder klassiske-, jazz- og pop pianister som alle kan sætte hver deres præg på din begivenhed.. For mere specielle lejligheder kommer den klassiske pianist virkelig til at gøre dit event uforglemmelig. Jazz og pop pianist er velegnede til at give atmosfærisk baggrundsmusik uanset festens tema.

Pianisterne tager som standard et digitalklaver med. Hvis du vil have et klaver eller flygel, kan vi også sørge for det til dit event, da du også kan leje et klaver eller flygel hos os. Alle vores pianister er erfarne, professionelle og gode musikere.

Et stykke klaverhistorie

Det nøjagtige år, hvor klaveret blev opfundet, vides ikke, men vi ved, at klaveret blev opfundet af den italienske musikinstrumentproducent Bartolomeo Cristofori, et eller andet sted omkring år 1700. På det tidspunkt blev det nye instrument kaldt en pianoforte eller nogle gange klaver. Både ordet klaver og ordet forte kommer fra italiensk musikterminologi, den første er blød og den sidste stærk. I klaverets sammenhæng henviser disse udtryk til variationen i lydstyrken, der opstår som et resultat af, at pianisten trykker på klaverets taster blødere eller højere. Fortepianoet ses bredt som forløberen for det moderne klaver og er det instrument, som for eksempel Mozart har komponeret al sin klavermusik på.

På et klaver med to pedaler betegnes venstre pedal også som 'una corda' eller en streng, da nedtrykning af denne pedal får hammeren til at ramme færre strenge med mindre kraft, hvilket resulterer i mindre lydstyrke. Den højre pedal sikrer, at alle dæmpere frigøres fra strengene, når de trykkes ned, så lydene fra tasterne fortsætter med at lyde længere. Nogle klaverer har også en tredje pedal, der kan have forskellige funktioner. Nogle gange er det en såkaldt moderatorpedal, hvormed lyden fra klaveret kan dæmpes (for eksempel hvis du vil øve uden at lave for meget støj), og nogle gange er det en såkaldt sostenuto-pedal, som du kan lade alle klaverstrengene høres. Denne type pedaler findes generelt kun på de større klaverer.

Nogle punkter at tage i betragtning, når du booker en pianist

Det er ikke i sig selv svært at booke en pianist, men det er vigtigt at tage højde for vigtige faktorer under bookingprocessen. Det skyldes til dels de forskellige typer klaverer, der findes, og fordi det er et relativt stort instrument sammenlignet med mange andre instrumenter. For at hjælpe dig i gang med din søgning efter den perfekte pianist til dit parti har vi listet nogle af de vigtigste punkter nedenfor.

Musikken

Som nævnt tidligere, bliver det meget lettere at finde en erfaren pianist, der kan levere nøjagtigt det, du ønsker, når du ved, hvilken musik du vil høre under arrangementet. Arrangerer du for eksempel en mere formel begivenhed på et stort sted, der kræver stille baggrundsmusik? Så er en pianist på flygel sandsynligvis en glimrende mulighed. Har du en lille fest med temaet jazz for at fejre din fødselsdag med nogle venner og familie? Så kan en god pianist med et enkelt stuen klaver være nok. Uanset hvilken fest eller begivenhed du organiserer: jo bedre du ved, hvilken slags klaver du leder efter, jo mere effektiv kan bookingprocessen være.

Evenses pianist.jpg

Selve klaveret

Hvilken type klaver, har du brug for, og er det allerede til stede? Det er en af ​​de første ting, du skal spørge dig selv om, når du bestiller en pianist. Hvis du leder efter en pianist med et keyboard, er chancerne for, at han eller hun selv medbringer instrumentet. I tilfælde af et akustisk klaver er dette dog en anden historie. Da pianisten normalt ikke vandrer rundt med sit eget akustiske klaver, skal instrumentet enten være på stedet eller placeres der af dig. Dette er noget, du skal diskutere med den person, der er ansvarlig for placeringen og med pianisten selv. Det er muligt at leje et klaver eller flygel igennem os.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hos Evenses arbejder vi med et bredt udvalg af musikere, herunder jazz, klassisk og pianister med elektrisk klaver. Disse muligheder er velegnede til forestillinger til alle slags fester og begivenheder, lige fra fødselsdage, bryllupper, festivaler og firmaarrangementer. Derudover kan du leje pianister hos os, der både synger og spiller. Uanset om du organiserer en romantisk fest på din bryllupsdag eller holder en forretningsmiddag med nogen stille klaverstykker, kan levende musik skabe den helt rigtige festlige stemning.

Når du booker en pianist til din begivenhed, anbefales det at kontakte et firma, der har meget erfaring med events. Evenses har været aktiv inden for ​​festplanlægning i årevis, og vi har arbejdet med utallige forskellige events gennem årene. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede starte din søgning. Hos Evenses behøver du ikke stresse med at booke noget, du ikke har brug for, da vi kan hjælpe med at finde den perfekte form for underholdning, show eller performer til dig..

Book en pianist til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige pianister? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilken pianist, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Læs mere om vores udvalg af vores pianister her.

Spørgsmål, vi ofte får om vores pianister:

Hvor meget koster det at booke en pianist?

Prisen afhænger blandt andet af, hvor lang tid du vil have pianisten til at spille, og hvor lang transport pianisten har. Hvis du har særønsker, som gør, at pianisten skal bruge længere tid på at forberede sig, så vil det også hæve prisen.

Hvilke slags arrangementer egner pianister sig bedst til?

Pianister er fantastiske til at give en middag eller reception et elegant særpræg. Pianisten kan her fungere både som underholdning, men også som baggrundsmusik, der er med til at skabe en overordnet stemning.

Tager pianisten sit eget klaver med?

Pianisterne har deres egne klaverer, som de kan tage med, men hvis I har et godt klaver, ville det spare pianisten en del arbejde, og også sænke prisen.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.

Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!