1 filter
Sorter efter: Mest Relevante
Pianist Oscar
100% match

Pianist Oscar

8 anmeldelser

Vil du booke en fantastisk pianist med 25 års erfaring, flotte anmeldelser og kort svartid? Book Oscar nu!

Pris på forespørgsel
Duo Amore
100% match

Duo Amore

2 anmeldelser

Klassisk duo - pianist og violinist med et bredt repertoire.

5000 kr - 10000 kr
Ønsker du at booke en dygtig pianist | Evenses Entertainment
Har du brug for hjælp og rådgivning?

Vi er klar til at hjælpe dig!

Eller lad os ringe tilbage

Pianister

Pianist

Skal du booke en pianist til din fødselsdag, bryllup eller firmafest? Vi hos Evenses er glade for at kunne hjælpe dig med dit næste event. Vi tilbyder en bred vifte af forskellige pianister som du kan booke til din begivenhed. Vi udbyder klassiske pianister, jazz pianister og klaver-pop pianister som alle kan sætte hver deres præg på din begivenhed. For mere specielle lejligheder kommer den klassiske pianist virkelig til at gøre dit event uforglemmelig. Jazz og pop pianist er velegnede til at give atmosfærisk baggrundsmusik uanset festens tema. Så hvis du vil have en speciel sang til din bryllupsdans, eller bare gerne vil opleve noget helt igennem fantastisk, så er en af vores pianister det rette valg.

Pianisterne tager som standard et digitalklaver med. Hvis du vil have et klaver eller flygel, kan vi også sørge for det til dit event, da du også kan leje et klaver eller flygel hos os.. Alle pianister som vi tilbyder vores kunder er erfarne, professionelle og gode musikere. På denne måde kan du være sikker på at pianisten vil levere varen, og gøre din begivenhed uforglemmelig.

Det er også muligt at bestille en kendt musiker hos os.

Et stykke klaverhistorie

Det nøjagtige år, hvor klaveret blev opfundet, vides ikke, men vi ved, at klaveret blev opfundet af den italienske musikinstrumentproducent Bartolomeo Cristofori, et eller andet sted omkring år 1700. På det tidspunkt blev det nye instrument kaldt en pianoforte eller nogle gange klaver. Både ordet klaver og ordet forte kommer fra italiensk musikterminologi, den første er blød og den sidste stærk. I klaverets sammenhæng henviser disse udtryk til variationen i lydstyrken, der opstår som et resultat af, at pianisten trykker på klaverets taster blødere eller højere. Fortepianoet ses bredt som forløberen for det moderne klaver og er det instrument, som for eksempel Mozart har komponeret al sin klavermusik på.

Det moderne klaver er et percussion-, tangent- og strygeinstrument, der kan bruges til at skabe musik ved hjælp af en kombination af et keyboard og to eller tre pedaler. Lydene skabes ved at trykke på klaverets tangenter, fordi hver tast sikrer, at hammerne rammer klaverstrengene via en mekanisme på indersiden. Pianisten kan derefter yderligere bestemme lydene med pedalerne.

I tilfældet med et klaver med to pedaler betegnes venstre pedal også som 'una corda' eller en streng, da nedtrykning af denne pedal får hammeren til at ramme færre strenge med mindre kraft, hvilket resulterer i mindre lydstyrke. Den højre pedal sikrer, at alle dæmpere frigøres fra strengene, når de trykkes ned, så lydene fra tasterne fortsætter med at lyde længere. Nogle klaverer har også en tredje pedal, der kan have forskellige funktioner. Nogle gange er det en såkaldt moderatorpedal, hvormed lyden fra klaveret kan dæmpes (for eksempel hvis du vil øve uden at lave for meget støj), og nogle gange er det en såkaldt sostenuto-pedal, som du kan lade alle klaverstrengene høres. Denne type pedaler findes generelt kun på de større klaverer.

I dag er der forskellige typer klaverer inden for den klassiske klaverfamilie. Det typiske, mindre klaver, som du lejlighedsvis møder i folks hjem, kaldes også buffet klaver eller stue klaver. Denne type har strengene i en lodret komposition og producerer en mindre kraftig lyd end et flygel. Med et flygel ligger strengene vandret i et plan, og pianisten kan skabe et større volumen. Projektion af lyden er også bedre i tilfælde af flygel. Desuden har det elektriske klaver eller keyboard også fået popularitet i de seneste årtier, især takket være techno- og rockmusik.

Nogle punkter at tage i betragtning, når du booker en pianist

Det er ikke i sig selv svært at booke en pianist, men det er vigtigt at tage højde for vigtige faktorer under bookingprocessen. Det skyldes til dels de forskellige typer klaverer, der findes, og fordi det er et relativt stort instrument sammenlignet med mange andre instrumenter. For at hjælpe dig i gang med din søgning efter den perfekte pianist til dit parti har vi listet nogle af de vigtigste punkter nedenfor.

Musikken

Det er allerede nævnt tidligere, men det bliver meget lettere at finde en pianist, der kan levere nøjagtigt det, du ønsker, når du ved, hvilken musik du vil høre under arrangementet. Organiserer du for eksempel en mere formel begivenhed på et stort sted, der kræver stille baggrundsmusik? Så er en pianist på flygel sandsynligvis en glimrende mulighed. Har du en lille fest med temaet jazz for at fejre din fødselsdag med nogle venner og familie? Så kan en god pianist med et enkelt stuen klaver være nok. Uanset hvilken fest eller begivenhed du organiserer: jo bedre du ved, hvilken slags klaver du leder efter, jo mere effektiv kan bookingprocessen være.

Selve klaveret

Er det den slags klaver, du har brug for til stede på stedet? Det er en af ​​de første ting, du skal spørge dig selv, når du bestiller en pianist. Hvis du leder efter en pianist med et keyboard, er chancerne for, at han eller hun selv medbringer instrumentet. I tilfælde af et akustisk klaver er dette dog en anden historie. Da pianisten normalt ikke vandrer rundt med sit eget akustiske klaver, skal instrumentet enten være på stedet eller placeres der af dig. Dette er noget, du skal diskutere med den person, der er ansvarlig for placeringen og med pianisten selv. Det er muligt at leje et klaver eller flygel igennem os.

pianisten

For at forhindre ubehagelige budgetrelaterede overraskelser er det nyttigt at spørge pianisten, hvad han eller hun har brug for til forestillingen på forhånd. Disse ønsker kan variere fra en parkeringsplads tæt på spillestedet, så pianisten kan aflade sit eget keyboard, et sted at skifte tøj og et sted at spise og drikke noget under arrangementet. Der er ofte forhandlinger om disse andre fornødenheder, så sørg for, at det er tydeligt angivet, hvad der er inkluderet i den endelige pris for den pianist, du skal bestille.

Hvad Evenses kan gøre for dig

Hos Evenses arbejder vi med et bredt udvalg af pianister, herunder jazz, klassisk og pianister med elektrisk klaver. Disse muligheder er velegnede til forestillinger til alle slags fester og begivenheder, lige fra fødselsdage, bryllupper, festivaler og firmaarrangementer. Derudover kan du booke pianister hos os, der også vil synge med, mens de spiller sangene. Uanset om du organiserer en romantisk fest på din bryllupsdag eller holder en forretningsmiddag med nogle stille klaverstykker, i sidste ende er vi glade for at hjælpe dig med at finde den ideelle mulighed til din fest. Ved at booke en pianistsanger kan du give din fest et personligt præg, især hvis du lægger spillelisten sammen med ham eller hende på forhånd.

Når du booker en pianist, anbefales det at kontakte et firma, der har enorm erfaring med at booke pianister. Evenses har været aktiv i verden af ​​festplanlægning i årevis, og vi har booket utallige forskellige handlinger gennem årene. Ved hjælp af søgemaskinen på vores hjemmeside kan du allerede starte din søgning. Du kan derefter kontakte vores bookere syv dage om ugen med spørgsmål om reservation af en pianist. Du kan altid nå dem ved at udfylde citatformularen på hjemmesiden eller via e-mail eller telefon. Hos Evenses behøver du ikke stresse med at booke noget, du ikke har brug for, da vi kan hjælpe med at finde den perfekte handling, show eller performer til dig.

Book en pianist til din fødselsdagsfest, firmafest, bryllupsfest eller festival!

Ønsker du at booke en af vores dygtige pianister? Vi er altid parate til at rådgive dig om, hvilke pianist, der er det bedste match til din fest. Du kan bede om at få et tilbud, der tager højde for alle omkostningerne. Evenses kan tilbyde dig en pris, inkl. alle omkostninger, således at du aldrig står tilbage med uforudsete udgifter.

Se nærmere på hele vores udvalg af vores pianister her.

Skal dit event blive en succes?

Vi er her for at give dig en dag, du aldrig glemmer.